Last news in Fakti

3 Юни, 2018 06:00 1 787 1

Може да видим филм и за Ландо

  • междузвездни войни-
  • филм-
  • ландо калрисиан

Вече има планове за нови истории от "Междузвездни войни"

Може да видим филм и за Ландо - 1
Снимка: Shutterstock

Нов филм за Ландо Калрисиян може да е следващата лента от поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Movie Web.

През тази седмица по кината излиза „Соло: История от междузвездни войни“. Образът на Ландо ще има сериозна роля в него.

В новият филм ролята се изпълнява от Доналд Гловър, който на предварителните прожекции получи добри отзиви за изпълнението си.

„Планираме следващата история от сагата да бъде посветена на Ландо Калриисиян. Има още много истории за Хан Соло и Чубака, които могат да бъдат разказани, но сега Ландо е наред. Мисля, че ще се получи забавно“, заяви президентът на Lucasfilm Катлийн Кенеди.

Ландо е близък приятел на Хан Соло, който е доста близък като образ до него. Той е любимец на феновете още с първата си поява в „Империята отвръща на удара“. Все още не е ясно когаат да започнат снимките на новия филм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що не ги изредят всичките......

    5 1 Отговор
    Аз искам да гледам серия за Джаба.........