25 Май, 2018 10:15 1 322 3

Майка на 10 деца влиза в затвора, карала ги да просят

  • майка-
  • просия-
  • деца

Четири месеца в затвора ще прекара майка на 10 деца, която карала част от тях да просят в Кърджали и други райони на страната. Това реши състав на Районния съд в Кърджали.

А.М. бе наказана след като социалните установили, че е зарязала без надзор четири от децата си. Всички й отрочета били от различни мъже, но нито едно от тях не било припознато от някой от бащите, съобщава 24rodopi.com.

Мургавата кърджалийка била трайно безработна, поради което децата й не посещавали училище, а се занимавали с различни противообществени прояви като просия, дребни кражби, както и водели скитнически начин на живот.

С поредния си мъж жената започнала да обикаля различни населени места. Прибирайки се в селото си пък, принуждавала децата да просят, за да изкарат пари. Две от тях дори били открити в района на Разград, където също упражнявали просия.

Съдът наложи наказание от 4 месеца затвор при първоначален „общ” режим, както и обществено порицание. Част от децата са настанени в дом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ставри

    15 0 Отговор
    Принудистелна стерилизация и проблемът е щял да бъде решен още в "зародиш"...
  • 2 Мургавелец

    6 1 Отговор
    Немой да барате инкубаторо! Знайте ли колко банкоматчета още ще изтропа! Българите са багати, да ги издоим докрай!
  • 3 Браво

    3 2 Отговор
    Пак ще изберем ГЕРБ и патриотите. Вършат си работата хората. Браво!