Last news in Fakti

26 Май, 2018 18:46 1 884 1

Откриха 14 пакета канабис в тайник на кола

  • канабис

14 пакета с канабис, укрити в тайници на лек автомобил с българска регистрация откриха при съвместна проверка гранични и митнически и служители на ГКПП Лесово. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Лекият автомобил, управляван от български гражданин, пристигнал на пункта вчера, около 8,30 часа, на трасето за излизащи леки автомобили от България към Турция.

По постъпило искане от „Гранична полиция“, митнически служители извършили щателна проверка на автомобила, при която в праговете на колата са открити 14 пакета.

Общото съдържание на пакетите е 4992 грама тревиста зелена маса. При извършения на място полеви наркотест тревистата маса реагира на канабис.

Шофьорът на автомобила е задържан.

По случая е образувано досъдебно производство, което се провежда от разследващ митнически инспектор от Митница Бургас, под надзора на Окръжна прокуратура Ямбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.