27 Май, 2018 14:11 65 186 104

Скандал в Бургас: Учителка в скута на ученик

  • родители-
  • учителка-
  • бал

Родители са възмутени

Преподавателка по английски език от бургаския механотехникум си навлече гнева на десетки родители заради разкрепостеното си поведение на абитуриентския бал на учениците. На снимки, които циркулират в социалните мрежи, госпожа Сталева позира със свои възпитаници. На единия кадър тя е заела доста предизвикателна поза, показвайки бедро. По-скандалното обаче е, че е седнала в скута на свой ученик, който "опъва“ пура.

"В последно време се появиха публикации за непристойно поведение на учители и учителки на баловете на учениците. Аз съм майка на дете от Механото (ПГМЕЕ) в Бургас и съм безкрайно възмутена от това, което ми показа синът ми", пише в сигнала си до Блиц възмутена родителка, попаднала на скандалните кадри.

"Създава се ужасно впечатление. Съжалявам, че трябва да го кажа, но това е поведение на лека жена, която е седнала в скута на ученик, в поза "Моника Люински“ с еротичен подтекст. Това ли е съвременното образование? На какви морални и нравствени ценности ги е научила тази госпожа? Безкрайно съм възмутена и изумена как може дори самата госпожа да качи снимката в социалните мрежи. Нищо добро не ни очаква като нация! Жалко, много жалко!", пише още потресената майка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    510 13 Отговор
    Ееехх и по мое време да имаше такива другарки,ама нас само с показалката ни челастриха.

    Коментиран от #3

  • 2 Чурулик чурулик

    535 33 Отговор
    Като не искате жена в скута на момчетата тогава дано ви е по приятно некое момче да му седне на скута

    Коментиран от #75

  • 3 Ученик

    218 10 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Имаше но нямаше интернет.
  • 4 патриотъ

    67 303 Отговор
    Кучката и в Африка е кучка!А после се чудим защо децата са ни такива-онакива и от тях не излиза нищо свястно!По бай Тошово време прасетата в Белене щяха да имат какво да ядат!

    Коментиран от #74

  • 5 гост

    382 30 Отговор
    Ееее голяма работа. От мухата слон направиха.
  • 6 Марони

    155 11 Отговор
    Както е казано и в Библията:
    "Всичко е позволено,но не всичко е полезно..."
  • 7 гост

    130 37 Отговор
    Каквито даскалите ,такива и учениците !
  • 8 Виго

    200 16 Отговор
    Че кво като е седнала връз ученика,може да го учи нещо,да се възмущава мъжът и,кво се възмущават родителите. Кой ученик е нямал сексуални фантазии към некоя учителка,виж ако беше ученичка и учител,тогава да се възмущават родителите на воля!
  • 9 ванкоо

    180 10 Отговор
    Ехе какви са тези учителки, мойте даскалици всички бяха над 50 и пред пенсионна възраст.......
  • 10 ФМкй

    152 10 Отговор
    Няма лошо по младичките и засукани даскалички да ограмотяват учениците и в кревата, някой и друг урок от опитна кака щеше да ми помогне много после в живота.... хихи Може да го водят като извънкласна дейност, или пък свободно избираем предмет..хихи Тъпото е да се снимат и качват в мрежата! .. на една ексурзия, втора абитуриентска, след весела вечер и 2-3 водки погалих г-жа Димитрова по разкошното и дупе на един танц, само ми вдигна ръката, притиснах я повече от приличното, нищо не направи, хареса явно.. след това цяла вечер не сваляше поглед от мен.. само, че това там.. след години сме пили и кафе по заведения, но вече не ми беше толкова секси като онази вечер.. всичко е в мига.. така стават и фаловете..:)))
  • 11 Българин

    157 18 Отговор
    Аз пък нищо скандално не виждам на снимката. Виж, ако учителката пушеше пура, тогава друга работа!
  • 12 Комунист

    132 14 Отговор
    Да го Туре на потресените майки
  • 13 Санде

    197 18 Отговор
    Евала и на двамата! Много са готини. Стига джендъри по училищата.
  • 14 Димитър

    163 10 Отговор
    Много странно, как сте възмутени от тази снимка, обаче въобще не сте възмутени от стотиците чалга клипове с голи "певици" и пошли текстове, чоято целева група са точно пладежите! Кога ще ви увре акъла за нещото наречено причинно-следствена връзка?! Все едно да лекуваш възпаление с нурофен който просто сваля температурата, а да не знаеш, че виновника за нея са бактериите, които се убиват с антибиотик!
  • 15 К.К.

    154 5 Отговор
    И Макарон така е бил и стана президент.

    Коментиран от #52

  • 16 Мартин

    188 18 Отговор
    Този криворазбран морал ще Ви изяде хляба и нервите.
    Жената им е преподавала 5 или повече години, познава се с децата, радва се с тях, празнува с тях... но на някоя дебеличка мустаката майка не й се нрави готината даскалица да се снима с децата. Да не говорим, че децата са на по 18-19. Ако това е нещото, което Ви притеснява и трови държавата, по-добре си пренаредете ценностите, след като за толкова по-важни неща няма никаква реакция от Ваша страна.
  • 17 Робин Худ

    104 15 Отговор
    А бе маме, от къде знаеш позата ,,Моника Люински". Да не си участвала и ти в троѝка с Бил?
  • 18 Иванов

    107 4 Отговор
    Явно на младежа му е излязал късмета, бравос!
  • 19 дядо Поп

    160 5 Отговор
    ми тя даскалицата е супер. слага в джоба доста абитуриентки...................
  • 20 Гост

    125 7 Отговор
    Ми кво искате някой учител ли да седне?
  • 21 БЕ ГЕТО

    31 10 Отговор
    СИЧКО Е ТОЧНО СЯ ША ДРЪПНАТ И СТОКИЧКА ОТ БАТ МИТЮ И ЛАЙФА Е ПЪЛЕН..
  • 22 Антон

    85 8 Отговор
    Ако беше джендър изповядващ евротолерастия нямаше да има проблем, дори щяха да са горди от това. Обаче жена да седи в скута на мъж как така, кой им е позволил, лгбт и сексуално болните какво пе кажат?
    А всъщност имаме двама зрели индивида, които да решили да се забавляват, извън обхвата на министерството на образованието.

    Коментиран от #104

  • 23 ХХХ

    118 6 Отговор
    Който за каквото си мисли, това вижда! Аз виждам една красива и добре облечена жена. Вярно, може би деколтето е малко по-дълбоко, но какво толкова? Макар и роклята да е с по-големичка цепка все пак жената не е с голи крака а е с чорапогащник. Какво толкова еротично и перверзно е видяла ,,потресената,, майка ,не ми е ясно! Мога да си мисля само, че перверзна и извратена е въпросната майка и болния и мозък ражда еротични фантазии! И знайте,че не учителите възпитават децата, а родителите!
  • 24 комбат

    109 12 Отговор
    Вече не му е учителка ,матурите са минали и момчето вече е завършило ,освен това е и пълнолетно ,стига разни тлъсти и грозни мамки са се възмущавали ,хубавата даскалица просто се весели и празнува на бала ,нищо неприлично и укорително няма ,нека критиците да критикуват Макрон ,който още в по ранна възраст е сгънал даскалицата си ,че даже я разведе и се ожени за нея.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гост

    54 7 Отговор
    Отвратително и изобщо не в крак с модата е тази снимка,няма я тук красотата от двама ученика седнали един върху друг и нежно прегърнали се гугукайки си джендърската,абе снимката е все едно от миналото,нищо модерно нищо педалско ужасно старомодно
  • 27 ЕДИН ОТ БУРГАС

    86 5 Отговор
    ЕЕЕ...КАКВО ТОЛКОВА...? ДА НЕ МУ ИЗВАДИЛА ОЧИТЕ..?
    И ДВАМАТА СА ГОТИНИ...

    АМАН ОТ МОРАЛИСТИ...
    ТЕ ТИЯ ДЕТО МИ ЧЕТАТ МОРАЛ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛИЦЕМЕРИ...
    АЙДЕ СТИГА...
  • 28 ХА ХА ХА

    31 8 Отговор
    Учителките ще изпреварят мед сестрите !
  • 29 А сега фактите

    82 1 Отговор
    А тоя ученик изглежда така, сякаш ще се размаже от кеф!..
    Ама майката това "не го вижда, а"!!!

    Коментиран от #51

  • 30 Съседа

    61 8 Отговор
    По-добре учителка в скута на ученик отколкото ученичка в скута на даскал.

    Коментиран от #31

  • 31 ДОКТОР ДРЕ

    40 10 Отговор

    До коментар #30 от "Съседа":

    ЩО БЕ КОМШУ...
    И УЧЕНИЧКА В СКУТА НА ДАСКАЛ НЕ Е ЗЛЕ...НИКАК НЕ Е ЗЛЕ...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Вдигнете си нивото

    60 3 Отговор
    Нищо нередно не виждам. Малко са пийнали и празнуват, забавляват се. Друг е въпроса ако имаш мръсно и перверзно мислене.
  • 34 ГосТ

    20 4 Отговор
    Ем добре де , тогаз що плюйте Макарона толкоз. Принципно, на мен не ми е проблема толкоз с личния му живот, други неща не ми се нравят...
  • 35 Ученика

    11 28 Отговор
    Ако е само комична снимка, не е незаконно, но не е морално, защото не е честно спрямо другите ученици, ако има флиртове между учителка и ученик. Тя е в позиция с правомощия и той ще бъде привилегирован, което вече е незаконно и нечестно. Тя трябва да е равноотдалечена и справедлива към всички свои ученици, като Темида. Трябва да вдъхва уважение, а не сексуални мераци, които премрежват погледа им да гледат плътта й, а не дъската и учебния материал. Аз имах такава учителка, която говореха, че е лесбийка и мъжемразка, защото мъжа й в къщи я пребивал от бой. Тя ни тормозеше всички момчета, изкарваше си го на нас, пишеше ни двойки за закъснение и изпитваше момчетата на дъската на задачи със звездички, а с момичетата ходеше на кафе и им пишеше най-малко петици, без зор. Това морално и честно ли е спрямо момчетата? Същото е и с такива "засукани" учителки. Ако те си имат любимчета, пишат им лесни оценки и им деформират характера за цял живот.

    Чувал съм два случая за такива афери по времето на комунизма. Първият е за едно момче, син на хирург, който винаги е имал много пари и е имал връзка с една млада учителка, заради което са го преместили в друг град, но хирурга го е върнал след един срок. Той сега е тотално морално деградирал боклук, по съвместителство и лекар, за съжаление на пациентите..., Сега изостави семейството си с две деца и взе една своя студентка с 20 години разлика. Познайте как тя е станала докторка, как спечели специализация, как работи в болниц
  • 36 жоро

    34 4 Отговор
    Всеки иска нещо младо и свежо.
  • 37 Стефан

    60 9 Отговор
    По-добре учителката да му засмуче х..я отколкото господина по физическо.... лично мнение изказвам
  • 38 Plovdiv

    49 3 Отговор
    Това е най-големият проблем в това окаяно подобие на държава, така ли?! А въпросната възмутена родителка сигурно е зачената непорочно...
  • 39 Гого

    45 3 Отговор
    Голяма работа!!!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ганчо

    40 15 Отговор
    Аз пък онождах другарката по български и литература, бях на 18, тя на 35. Огън беше. После ми писа 6 на матурата.
  • 43 Ганчо

    56 4 Отговор
    Принципно, той вече не е ученик.
  • 44 смях

    35 6 Отговор
    Абе толко ли няма с какво да се зяанимавате ,че пишете такива глупости
  • 45 Младост Варна

    18 2 Отговор
    Много си краен, на колко години си , че споменаваш "бай Тошо " и на колко години са сега учениците.
    Живееш в друг век !!!!
  • 46 Стефан

    27 4 Отговор
    В Асеновград имахме една учителка по немски - геносе Шопова, малей колко злобарки и ударих, ама и тя ме пусна с 4 по немски, ДАНКЕ.
  • 47 аре

    49 1 Отговор
    Първо той вече не й е ученик. И второ повече щях да се притесня ако мъж му бе седнал в скута.
  • 48 дивака

    8 21 Отговор
    ще Я ОСВОБОДЯТ ЛИ ОТ РАБОТА СЕГА ?
  • 49 Вальо

    39 5 Отговор
    Защо всички плюят по учителката, а не питат кой родител е възпитал келеша на такова поведение.
  • 50 незнайко

    39 1 Отговор
    Нали са завършили вече ? Какво от това, че някаква красива учителка е седнала в скута на абитуриента ? Това, че е налапал пура да не е забранено ? ЗАЩО СЕ ВМЕНЯМАТ НА ХОРАТА ТЕЗИ НЕЩА ??? Как мислите, би ли седнала така 50 годишна учителка ??? В това няма нищо нередно !!!
  • 51 ХХХ

    24 1 Отговор

    До коментар #29 от "А сега фактите":

    Вижда го!!! И ЗАВИЖДА, ЗАВИЖДА, ЗАВИЖДА.....

    Коментиран от #91

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Весо

    13 2 Отговор
    Нищо ново само спомен и фантазия за кибиците
  • 54 Токо

    36 5 Отговор
    Ей ако беше моят син щях да го поздравя , браво момче
  • 55 Шаран БГ

    47 3 Отговор
    Какви" деца" ? Какво им става и на родителите?
    Вярно, за една майка сина /дъщерята/ ще бъдат винаги деца. Ама малко се спрете и помислете. На техните години имахме семейства, че и деца. Това са възрастни хора. Законът ги лови отвсякъде и имат правото да гласуват, а 30 години по-рано пазеха границите на България с оръжие в ръце. Ако за една вечер /на абитуриенския си бал/ си позволят учители и учителки да танцуват с възпитаниците си, сигурно и това е неморално.
    То в тая демокрация всичко наоколо смърди от "морал". Че се снимала учителката с един от учениците си, сядайки на краката му .... ау, Содом и Гомор!?
  • 56 Коментар

    39 1 Отговор
    И какво му е неморалното,там е да се забавляват, а не е в час . Тия родители да си видят келешите какви ги вършат и после да се оплакват.
  • 57 Ммм даааа

    52 1 Отговор
    По повод на "потресената майка" да кажа и аз един виц.
    Та... Прибира се рано сутринта мъж в къщи и жена му го почва:
    - Къде беше цяла нощ, бе?
    - Ми къде. На ергенско парти бях. К'во толкова?!?
    - А, на ергенско парти значи - продължава съпругата. И какво? Поканихте си някоя курва и й се изредихте всички, нали?
    - А, нямаше такива неща - оправдал се съпругът.
    - Не ме лъжи, бе! И аз съм ходила на ергенски партита!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 цун кай уй

    31 3 Отговор
    ами нека на бала да направи сефтето на кака поне ще го помни цял живот айде харлия да е малкия
  • 60 лекс

    15 2 Отговор
    тази фотография,не влиза ли в новоприетия закон за лични данни...
    прокуратурата ще се сезира ли
  • 61 факт

    16 4 Отговор
    ТИЯ РОДИТЕЛИ МНОГО ХРИСИМИ БЕ
  • 62 Учителка

    31 3 Отговор
    Затова никога не ходя на баловете. Защото все ще се намери някой, който намери една шега за неморално поведение. И никога не утешавам, не прегръщам по-малките, защото могат да ме обвинят в какво ли не. И това е печално.

    Коментиран от #76

  • 63 гост1

    9 3 Отговор
    виждам че снимката е монтаж, някой си играе с учителката, ще стане ясно скоро
  • 64 Стефчо

    23 2 Отговор
    По-добре учителката да му седи в скута, отколкото да се надруса като магаре и да не знае къде е 5 дни след това. Тази майка доста ревнува синчето си, и никоя жена няма да е най-добрата за него в последствие в живота му! Забавлявайте се младо поколение и бъдете с разума си. Не позволявайте старите разбирания на вяшите родители да ви предопределят по някакъв начин.
  • 65 Нормално

    15 2 Отговор
    Нали сина и е на 18 години легална възраст. Ако момчето беше на 17 мислите ли че те щяха да направят такава снимка. Момчето е пълнолетено и не виждам нищо лошо. За всекиго е различно аз като правих бала не се обвързах с учителка колкото да ми се искаше. Всеки е различен това че сина на тази жена се е обвързал с учителка не означава че всички могат да си го позволят.
  • 66 Тин тин

    14 1 Отговор
    Всеки обича агнешко. Вие си чешете езиците. // Някои от "родителниците" също биха седнали, но никой не ги кани. Сега са гневни ;-) // Проблемът е в пурата, в "детенцето", в тези, които са му я купили. Г-жата (г-ца) "сталь" едва ли цял живот ще им мъчи душите с английски. Скоро ще... отлети чрез Терм.-2
  • 67 БАЙ ОЙ

    19 2 Отговор
    Снимката щеше да е много по-романтична ако и учителката му пушеше пурата!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Бивша гимназистка

    17 1 Отговор
    Мила мамо, а ти сигурна ли си, че възмущението ти не е закъсняло? Ми тя може и преди да му е седяла в скута, бе! Ми че той английският е труден... Не, сериозно, снимката си е супер, а ние най-охотно критикуваме у другите това, което ненавиждаме у самите себе си. Хайде, продължавай да се възмущаваш.
  • 70 бббббб

    19 1 Отговор
    Колко злобен и завистлив народ навъди демокрацията.
  • 71 SAAB

    15 2 Отговор
    И какво толкова !
    Ако има някой , който да НЕ е бодвал " кака " ......то той е пропуснал половината от младостта си ...:) ..
    .... а и момата си е добра ....:)
  • 72 Вато.

    17 3 Отговор
    И тя душа носи,и тя иска млд х.....да яразтвори.
  • 73 Маличка

    5 1 Отговор
    Абитуриентски балове номер 1
  • 74 PlimP

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "патриотъ":

    не излиза, щото спиш и чакаш някой друг да му налее акъл в главите, работата ти не приключва с тва да напълниш фурната на жена си, поведението е отражение на родителите
  • 75 Още по възмутен

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Чурулик чурулик":

    А още по добре синът и да седне в скута на друго момче.
  • 76 Някой си там

    8 2 Отговор

    До коментар #62 от "Учителка":

    Ела ме утешиш нощес като ме прегърнеш със бедра
  • 77 Bossman

    11 1 Отговор
    Ама много големи моралисти се извъдиха.Голяма работа че седнала там.Какво от това?
  • 78 Флойд Патерсън

    14 3 Отговор
    Хубава жена ,ще я опердаша и аз .ако ми падне.
  • 79 PGmmmm

    12 4 Отговор
    Ми що не си го научила на пристойно поведение вкъщи, а учителките са ти виновни!? Училището е за учене, а не забавачница и заместител на родителите! Най-лесно е така, учителите са ни виновни, че ние не се занимаваме с децата си!!!
  • 80 Наш

    21 6 Отговор
    Морала е за тези, които:
    - не могат
    - не им стиска
    - не могат да си го позволят

    Даскала по физическо ли искате да седне в него бре, джендъри посрани ?
    Евала на даскалицата !
  • 81 Мартин

    8 2 Отговор
    Но тя е изглежда добре. Nice!
  • 82 филип тотю

    8 4 Отговор
    Е ЗАЩО НА МЕНЕ НЕ СЯДАХА ТАКИВА ХУБАВИ И МЛАДИ ДАСКАЛКИ КАТО БЯХ УЧЕНИК, А САМО ДЪРТИ ВЕЩИЦИ КАТО БАБАВИ МЕРКЕЛ :D
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 СССР

    11 5 Отговор

    До коментар #83 от "Мани бегай":

    Дори жена ми щеше да каже евала на сина ми, а не да прави интриги. Разбирам да се женят, не се женят, той вече е 18- 19 годишен мъж. Лошото е, че 100% не я е оправил, а тая си струва!!!
  • 85 гост

    5 2 Отговор
    по добре ,че е седнала , поне да знае ,за какво е резилят ! не може да устои на таз пура!
  • 86 Уооу

    6 3 Отговор
    И пича и мадамата са много яки и готини повече от порноактьори даже, отсега ги виждам какво правят като останат насаме, въображението ми работи!
  • 87 няма проблем

    4 4 Отговор
    След като е завършил ,може всичко да прави със него.
  • 88 Ааааа

    5 10 Отговор
    Какво се правите на толкова отворени?...😎😎😎
    Тук не става въпрос за снимката , а за участниците в нея.
    После се чудим, защо ни е такава образователната система.
    Учителите са загубили целия си авторитет и респект.
    Все пак, има някаква граница между ученик и учител.
    Това се нарича... УВАЖЕНИЕ!
  • 89 filo

    8 5 Отговор
    Секса между учителка и ученици не е нещо нечувано. Щом е доброволно и двамата са пълнолетни какъв е проблема. Аман от "морални" родители облъчени от книгата за теория на научния комунизъм, където пише нашироко за спазването на социалистическия морал и са държали изпит по тази дисциплина.
  • 90 Телевизора на Елвис

    7 4 Отговор
    Преди повече от 20 години малко преди бала си се закачах точно с даскалицата си по английски. Студентка, стажантка с 4 години по-голяма от мен. Симпатяга, беше ни много гот заедно и след завършването движехме почти 2 години. Пак се изприказваха камара глупости по въпроса от тези, които знаеха, ама нямаше интернет тогава, та да ни коментират някакви непознати хора. Днес две десетилетия по-късно и двамата си имаме стабилни семейства, чуваме се по празници да се поздравяваме и т.н. Що па нещо такова трябва да е непременно лошо а?
  • 91 Нека

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "ХХХ":

    Най-много да се ПУКНЕ от завист! Защото друго не и остава! А те ще си гледат кефа - заедно или поотделно!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 руси

    1 0 Отговор
    Добро утро
  • 94 шефа

    3 1 Отговор
    добра госпожа дано младежа е по окомуш че да я изпльощи и аз искам така да пусна стария бастун....................
  • 95 гост

    2 5 Отговор
    то си личи ,кой ще пукне от завист! който не спира да бълва отрова! като е низше вещество, как да мисли!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 истинския крюшо

    2 3 Отговор
    Ако бяха видяли жива е..., нямаше да има толкова възмущение! Поне, някой се научи, да не философства напразно!
  • 98 Гост123

    8 1 Отговор
    Аз се питам, защо когато учителка чука 17годишен абитуриент няма проблема, а когато УЧИТЕЛ чука 17годишна има проблем(педофил)?

    Коментиран от #101

  • 99 Цветослав

    3 2 Отговор
    Може пък да му е сестра!
  • 100 Маличка

    3 2 Отговор
    За здравето на абитуриентите го правим другата учебна година наново.Пълната програма е налице!! На добър час скъпи момчета, реализирайте се където искате!
  • 101 Отговор

    1 1 Отговор

    До коментар #98 от "Гост123":

    Защото мъжът е силният пол, а жената - нежният. Независимо от годините.
  • 102 ежко бежко

    0 2 Отговор
    Бях казал на тате Ежи, да се реализира където иска, и той взе ,че ме послуша!
  • 103 гост

    3 0 Отговор
    Като видя тъп коментар,ставам още по тъп!
  • 104 Българин.

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Антон":

    Точно така,-тази майка вместо да се радва че,синът и е мъж,а не обратен ,-а тя орева фейса,пфу.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове