Last news in Fakti

28 Май, 2018 17:35 3 555 1

Жената чудо ще води "Евровизия"?

  • нета барзилай-
  • гал гадот-
  • евровизия

Актрисата Гал Гадот получи неочаквано предложение от израелската Обществена корпорация за радио и телевизионно разпространение

Жената чудо ще води "Евровизия"? - 1
Снимки: БТА/АР

Израелската актриса Гал Гадот, станала известна с ролята си в блокбастъра "Жената чудо", получи официално предложение да стане водеща на песенния конкурс "Евровизия", който ще се състои следващата година в родината й, съобщи ТАСС.

Предложението към Гадот е от израелската Обществена корпорация за радио и телевизионно разпространение. Не е ясно дали актрисата ще приеме предложението, тъй като графикът й е много натоварен, отбеляза говорителка на корпорацията.

Жената чудо ще води "Евровизия"?

"Евровизия 2019" трябва да се състои в Израел в съответствие с правилата на конкурса, тъй като в "Евровизия 2018" в Лисабон победи песента "Toy", изпълнена от израелската певица Нета Барзилай.

Следващото издание на конкурса ще се състои в страната, която е представила тазгодишният победител в надпреварата.

Израел е печелил 4 пъти конкурса "Евровизия" - през 1978 г., 1979 г., 1998 г. и 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.