28 Май, 2018 20:16 1 913 12

Баща на абитуриент нападна полицай

  • нападение-
  • полицай-
  • абитуриент

Полицай е бил нападнат от баща на абитуриент в Дупница миналата седмица. Пред журналисти младши автоконтрольор Ивайло Миладинов обясни какво се е случило на 25 май. В този ден служители на полицията са ескортирали абитуриенти.

По време на ескорта установили лек пътен инцидент на кръстовището на улиците "Отовица" и "Ивайло". Участниците в пътното произшествие били абитуриенти, а човекът, нападнал Миладинов, се оказал баща на виновния участник в инцидента. Той дошъл, най-вероятно повикан от сина си, обясни Миладинов, пред "Дарик".

След като 40-годишният мъж първоначално влязъл в пререкание с другия участник в инцидента, насочил агресията си към полицая, стигнало се до физическа саморазправа. Мъжът е извил дясната ръка на служителя на реда и скъсал част от униформата му. На проявилия агресия родител са сложени белезници и е закаран в районното управление в Дупница. Той не е проверяван за алкохол, тъй като не е участник в инцидента, двете момчета са проверени, пробите са отрицателни.

Ивайло Миладинов е категоричен, че полицаите по никакъв начин не са предизвикали дупничанина. „Нападения се случват често, хората отказват да изпълняват разпорежданията ни, опитват се да се саморазправят с нас, унижават ни“, каза младши автоконтрольор Ивайло Миладинов и допълни, че въпреки това той ще продължи да изпълнява служебните си задължения както досега.

В случая полицаите са действали адекватно, каза комисар Васил Паргов, началник отдел „Охранителна полиция“ в Областна дирекция на МВР-Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    18 7 Отговор
    Ефиктивна присъда! Това е решението !
  • 2 РЗС

    8 17 Отговор
    Как пък винаги като се сборичкат с полицаи, винаги им късат униформите и пагоните. Това е стар полицейски трик, когато им скачате, да си скъсат пагоните и да ви вкарат в затвора за дълго време(или да плащате луди пари на съдии, за да не влизате там)

    Коментиран от #3, #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 qqqqqq

    22 2 Отговор
    Искам да командироват Американски полицаи , за един месец и да работят по законите на САЩ. Не можете да си представите само колко много наглеци ще ликвидират.

    Коментиран от #7

  • 5 КОКА

    11 1 Отговор
    КЪДЕ СА ТЕЗИ ПОБОЙНИЦИ ДА СКАЧАТ АМА НЯКОЙ ПЪТ ЩЕ ИМ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ
  • 6 гост

    10 2 Отговор
    Докато полицаят няма право такъв направо да го гръмне -няма оправия в бардака ни.

    Коментиран от #8

  • 7 хахах

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "qqqqqq":

    И не само от САЩ от която и държава да дойдат наще бабаити ще станат по ниски от тревата ще седят и ще мъкнат като първолаци просто навсякъде полицай те пипат здраво
  • 8 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Еееех ако им избият зъбите после се почват дела за полицеиско насилие превишаване на правомощия хахаха
  • 9 Гост

    1 10 Отговор
    Някак си не ми се вярва човекът да не е бил предизвикан с нещо от младите.автоконтрольора, ченгетата на пътя само знаят да прибират кинти, иначе хич не им се работи!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "РЗС":

    Е все пак ако е в Америка не за съдии а за погребение щяха да идат парите. Така че да се радва че е в България.
  • 12 гост

    1 0 Отговор
    Ефект, като ефект!-1т.