2 Юни, 2018 17:21 25 750 47

Слави с концерт "Системата ги убива" в Лондон (ВИДЕO)

  • слави трифонов-
  • концерт-
  • лондон

"Ку-ку бенд" пее в подкрепа на родителите на деца с увреждания

Концертът ни с "Ку-ку бенд" в най-голямата европейска зала The O2 Arena на 9 юни ще е под надслов "Системата ги убива" и ще е в подкрепа на родителите на деца с увреждания. Цялата печалба от концерта ще бъде дарена за тяхната кауза. Затова всеки, който е закупил или ще си закупи билет за събитието, лично ще подпомогне една българска кауза. Това написа във „Фейсбук“ Слави Трифонов.

На 9 юни Лондон ще бъде български и поради още една причина - за пръв път в култовата зала The O2 Arena ще звучат велики български патриотични песни, които са част от нашия репертоар. А всеки закупил билет ще получи и подарък - новия диск на "Ку-ку бенд" с патриотичните "Песни за българи"!

Албумът беше създаден специално за всички български училища и читалища и не се разпространява в търговската мрежа.

На 9 юни всеки зрител на концерта "Системата ги убива" ще получи безплатно "Песни за българи". Защото тези песни ни правят българи и винаги трябва да се слушат!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    29 76 Отговор
    Слави си е убит и без системата!
  • 2 А БЕ

    36 55 Отговор
    Престани с популизма, отвращаваш хората !
  • 3 Слави Лидера

    61 52 Отговор
    Слави Трифонов е единствената надежда на народа за спасение от тази криза несправедливост и мафия!Слави Трифонов Министьр-Председателя на Бьдещето

    Коментиран от #6, #17, #23, #42

  • 4 Иванов

    13 24 Отговор
    С активното подстрекателство на Жужич и кагебистките москали!
  • 5 Аз правия

    18 32 Отговор
    Трифонов е подставено лице
    5688
  • 6 А БЕ

    23 42 Отговор

    До коментар #3 от "Слави Лидера":

    НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК САМО МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА СЛАВИ! А НА ТЕБ ТИ ЛИЧИ ПО ПРАВОПИСА !

    Коментиран от #11, #41

  • 7 До N:6

    62 17 Отговор
    По-добре за Слави, отколкото за мутри докарали България до просешка тояга.
  • 8 стратокастър

    33 43 Отговор
    Чалгата на Слави ни убива!!
  • 9 БУДНАТА СЪВЕСТ

    24 20 Отговор
    Слави като е филантроп да извади милионите и да раздава на инвалидите.Работещите данъкоплатци не са длъжни да плащат за всичко.Плащаме на циганите,на управляващи ,на полиция ,на съдии и прокурори.Айде стига толкова.Баста.Да си направят здравна застраховка!
  • 10 ОНЯ

    32 16 Отговор
    Еееееехххх народе, народе, толкова си прост и наивен. Управляващите си отглеждат електората. Толкова много неграмотност..... Най лесно се управлява простия човек. Този е абсолютен простак, ако някой го чуе зад кулисите какви ги плещи и ще се отврати. И той иска професията депутат.
    Който отиде там горе иска да си умножи парите и не го интересува народа, хвърляш му трошици и е твой, после си недосегаем.

    Коментиран от #12

  • 11 Къртев 🐓

    51 13 Отговор

    До коментар #6 от "А БЕ":

    То пък грамотните, като гласувахте за Бойко Борисов, вързахте и цъфнахте!
  • 12 Къртев 🐓

    5 7 Отговор

    До коментар #10 от "ОНЯ":

    Много сте светнат
  • 13 Приказки

    16 18 Отговор
    Чуди се как да се саморекламира и да си продаде билетите. Първо парите от билетите ще бъдат за дарения, а после и подаръци ще получат зрителите, че и песни за патриотизъм изпети от чалгаджия. Но не се споменава, че ще бъдат той и музикантите му на лични разноски за това пътуване, спането им в хотел, наем на залата, храна и прочие. Пак хвърлихте пясък в очите на отруденият българин.
    Добре, че има кой да вярва на тези глупости.

    Коментиран от #14

  • 14 Смшшко

    37 8 Отговор

    До коментар #13 от "Приказки":

    Дългия си продава концертите за часове няма по завистливо племе от бэлгарските цигани

    Коментиран от #16

  • 15 Кардиолог

    19 8 Отговор
    Тогава си гласувайте за Б.Б. - Бойко Байпаса. Всичко възможно ни заобиколи.
  • 16 Приказки

    18 18 Отговор

    До коментар #14 от "Смшшко":

    Чак пък завист?! Ако критерият ти за музика и култура е Слави Трифонов евала на ценностите ти. Да не говорим, че скоро ще му орежат и времето на политическото му шоу в телевизията, за да спре да се извисява за независим кандидат.

    Коментиран от #18

  • 17 Приказки

    18 7 Отговор

    До коментар #3 от "Слави Лидера":

    Според теб кочината в България ще бъде премахната, ако от пожарникарен вожд се прехвърлим на чалгаджия?
    Браво! Блажени са верующите.
  • 18 БStanislav

    17 11 Отговор

    До коментар #16 от "Приказки":

    Личи си колко си грамотен, с висше образование съм и съм за Слави.
  • 19 Станислав

    27 11 Отговор
    Да ви е... а черногледците затова сте в това положение българите, човека прави добро дело те го оплюват дружно. Ей няма угода за тоя завистлив народ.
  • 20 Станислав

    13 11 Отговор
    Да ви е... а черногледците затова сте в това положение българите, човека прави добро дело те го оплюват дружно. Ей няма угода за тоя завистлив народ.
  • 21 Dimitrina

    46 6 Отговор
    Стандарта в една държава си личи по това как се грижи за децата и възрастните хора. Още повече, за болни деца и бедни възрастни. Те са най-слабата част от обществото, която няма как да оживее без помощта на държавата. А на нея - на държавата, не й дреме. И толкова е нагла, че ни показва и ни казва: А бе оправяйте се както знаете! Не ни нарушавайте спокойствието! Плащайте ни заплатите и всякакви други пари и ни оставете на мира! Не щем да ви знаем! Ние ви мразим! Ей така ни говори държавата.
    И ние какво?.. Съдбата на давещият се е в ръцете на самият давещ се! Това правим ние - народа в държавата.
    Тези родители, с болните си деца, имат нужда от внимание, от подкрепа, от пари. Всяко живо същество заслужава любов и грижа. Особено, когато е в беда. Не разсъждавам какъв е Слави - добър или лош. За мен е важно, че ще направи това, което други не искат и не могат. Защото нали знаете: До сърце със сърце се стига!
    Успех на Слави и екипа му!

    Коментиран от #22

  • 22 БУДНАТА СЪВЕСТ

    6 20 Отговор

    До коментар #21 от "Dimitrina":

    С чужда пита помен правиш.Като си толкова състрадателна Димитрино,дай ти пари за слабите и инвалидите.Не ни казвай как да си харчим заплатите.Слави като е милионер да призове милионерите които му плащат за да стане политик,да извадят милионите си за децата инвалиди.

    Коментиран от #39

  • 23 Георгиева

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Слави Лидера":

    То пък една надежда!
  • 24 Ани

    11 4 Отговор
    Колко весело Слави пак прецака управляващите. Г-Н БОРИСОВ ЩЕ МУ ДИША ПРАХА.
  • 25 Ани

    15 5 Отговор
    Слави, адмирации за пореден път с благородна кауза и дело. Възхищавам ти се!
  • 26 Марио

    11 1 Отговор
    Колко ли политици, дипломати, депутати и министри ще закупят билети?
  • 27 Гост

    5 9 Отговор
    Славчо е поредната марионетка, която само лае от екрана, прави кастинги с измислени герои, за които никой нищо не е чувал, поредната му актьорска вечер, и нищо не се вижда на среща, ходи до Лондон да прибира българите, защото нали така обеща бай Цеко Сифоня. Ама Славчо, не ти ли стана ясно, няма да се върнат, няма да се върнем. Тук има Пари, тук има работа, тук има живот. В БГ си върви шоуто на Слави. Отдавна спряхме да те гледаме, вярно е, че можеш да правиш концерти ..... Евала в това отношение, но иначе ..... Вятър те вече на бял кон и тебе, дръж се да не паднеш
  • 28 Сани

    18 6 Отговор
    Намери се един читав Българин , а ние по български обичай го плюем! Има много заможни и известни хора, които биха могли да помогнат , но не го правят, нали??? По делата ще ги познаете!!! Ако някой му завижда на рейтинга на Слави, може да го задмине те с някоя по-крупна сума, а ако ли не замълчете!!!
  • 29 Бай Стамат

    1 6 Отговор
    Славчо е удобен, пуска от време на време по някоя смешка, но няма последици, а ние живеем в държава, в която, както виждате разказаха играта на двамата водещи по онова сутрешно предаване, заплашиха ги в ефир пред цяла България и после им разкатаха фамилийките без последици за това за което съобщиха водещите. Така, Славчо весели народа Дебелаците пия, ядът и си свиркат, а ние ще държане попарата още двайсетина години
  • 30 Коце-боце

    4 5 Отговор
    Четете внимателно: за каузата ще бъде отделена ПЕЧАЛБАТА от продадените билети. Т.е. като се махнат разходите за залата, за хонорарите и всичко останало - което остане ще бъде дарено. Тъъъъънка, ама съществена подробност. Но точно по български, народецът се пързаля по повърхността и не е склонен да опита да вникне една идея по-навътре... Или поне да се попита: Абе как тоя корифей изкара толкова пари бе? Как така има възможността да плаща добре на Тойота добри професионалисти в екипа си, същевременно с това поддържа този меко казано завиден станат на живот? Че и лична охрана, остави имотите... Ами че нали, доколкото е известно - няма друг бизнес. Нали сам твърди не веднъж, че едно национално турне, колкото и стотици хиляди зрители да привлече, не може да си изкара разходите, ако няма спонсори... Абе как така от четири няколко минутни реклами, от при на седмица тия печели толкова? Че и за БТВ сигурно остава, щом са си стиснали ръцете! Че само той ли работи в телевизия, само по време на неговото ли предаване вървят реклами?

    И ако народецът се сети да се запита, изведнъж ще усети, че разумен отговор няма. Че насреща му стои един несравнимо по-добре шлифован екземпляр от типа "Бареков". Че срещу нас по най-префинен начин непрестанно, години наред се размахва нечия маша. И претендира да е алтернатива на задкулисието.... ОТВРАТИТЕЛЕН!

    Коментиран от #31, #32, #46

  • 31 Да... Да...

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "Коце-боце":

    "Цялата печалба от концерта ще бъде дарена за тяхната кауза. Затова всеки, който е закупил или ще си закупи билет за събитието, лично ще подпомогне една българска кауза."
    Къде го прочете това, че ще е отделена печалбата от разходите му???

    Коментиран от #33

  • 32 WTF

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "Коце-боце":

    При дарение нали не облагат данъци?
    Ето ти 20% от продажби на билети в джоба!!
  • 33 До да... да...

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Да... Да...":

    Печалба означава точно каквото остане, след като се покрият разходите. Нали правиш разлика между печалба и приходи?
  • 34 Коко

    2 2 Отговор
    Марш Дяволе пред очите ми застанал! Нормални деца от видът ти се плашат. Лукавия преди е бил хрисим ангел но обзет от мисли да командва и властва достига до днешният рогат образ. МАРШ
  • 35 Още по велик от Учин долецо

    3 6 Отговор
    Как не му омръзна и не се умори с тъпотийте си този ТЪПАК Славчо
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ФАКТ

    5 0 Отговор
    Държавата къде е ???? Богатите бизнесмени да помагат,а не да си хвърлят парите, подир тъпи кифли!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Костова

    0 4 Отговор

    До коментар #22 от "БУДНАТА СЪВЕСТ":

    Каква "будна съвест"си ти!Будна злоба и простотия си!
  • 40 Учиндлския Чалгар

    2 4 Отговор
    Дай на простака власт и ефир и му гледай сеира !
  • 41 Тото

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "А БЕ":

    Слави с теб сме..
  • 42 Единствен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Слави Лидера":

    Първо единственият беше Царя, после единственият беше Борисов, сега единственият е Слави, кой ще е следващия единствен ?
  • 43 йокин

    0 0 Отговор
    щеше да пее''НИ убива'',но си опека работата,с пуберите,а ся пей''ги убива''.
  • 44 йокин

    0 0 Отговор
    следващия''ЕДИНСТВЕН''..Прекаран,народа.
  • 45 НЯКОЙ СИ

    0 0 Отговор
    Тъжно е като гледам толкова Българи обърнали гръб на Системата.
    Щте сваля шапка на този , който успее да върне пне половината от тях в България
  • 46 Тин тин

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Коце-боце":

    СТРАХОТЕН БЕНД! БРАВО МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА! СТРАХОТНО ШОУ! НО: Трябва да се премахне оня отпред! Не пробива, а пречи. Нито е лидер, нито музикант, ните певец... Какво е тогава?! Един послушко още от времето на Илия Павлов. На кого? - на чадъра си ;-) Изводите оставям на Вас, читатели. Слушайте със затворени очи бенда, бек-вокала и си представете танцьорите... АБСТРАХИРАЙТЕ СЕ ОТ ВИЕНЕТО НА ЧАЛГАЯ! Знаете колко трябва на каца мед... Кацата е страхотна - другото винаги пречи!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.