Last news in Fakti

4 Юни, 2018 18:36 14 094 32

Обрат: Победа за българските превозвачи в Брюксел

  • пакет макрон-
  • гласуване-
  • превозвачи

Нашенците няма да бъдат ощетени

Като капитулация на пакета “Макрон” определи евродепутатът Андрей Новаков одобрените от комисията по транспорт на Европейския парламент промени в пакета за мобилност. Това съобщи Нова тв.

Новаков е единственият български евродепутат, който имаше право да гласува днес и е един от авторите на одобрените поправки и той определи резултатите от гласуването като пълна победа за българската позиция.

Гласуването означава, че българските фирми за международен транспорт няма да бъдат ощетени от новата директива и българската позиция има пълна победа.

„Това, което, според мен най-пълно обрисува случилото се в комисията по транспорт днес, е абсолютна и безусловна капитулация на пакета “Макрон” и пълна победа за българската позиция тук“, заяви Новаков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    66 4 Отговор
    Е те сега вбесихте малкия баболюб ! Дребните са много злобнички да видим, какво ще ни измисли за отмъщение макарончо ?
  • 2 Хохо

    61 4 Отговор
    Не се безпокойте.Некрофила ще измисли некой нов пакет .
  • 3 лилипутин

    25 59 Отговор
    браво на макронът ще унищожи бг смешните фирми.Жалки сте приберете си таралясниците.Това е бизнес само и единствено за западно европейски фирми.

    Коментиран от #5

  • 4 Бат Вальо

    32 43 Отговор
    Браво, е така се прави!!! Лигльовците в Брюксел май се стреснаха от заплахата за референдум, защото много добре знаят какъв ще е резултата! Колкото до ГЕРБ - престанете да ги плювате, единствено те и патриотите дръзнаха да защитават националните интереси! Повече глас за ония помияри от "автентичното дясно" няма да дам ...

    Коментиран от #8

  • 5 Истината

    36 2 Отговор

    До коментар #3 от "лилипутин":

    Това е временна победа, но все пак победа. На който не му изнася сегашните условия, да смени фирмата. Сега поне шофьорът може да определя условията, а шефът се принуждава да ги приеме.
  • 6 Българин

    24 1 Отговор
    Това е пътя, вместо са се реве, правата трябва да се отстояват. Яне както цялата пасмина политици досега са казват йес и да се нагаждат да ги галят по главичките.
  • 7 Ефтини сензации

    28 3 Отговор
    Браво!
    Когато усилията на правителството и бизнеса се обединят резултатите са видни!
    Нека тази малка победа служи за пример на всеки Българин, че когато сме обединени нещата се получават!
  • 8 Путинджендър

    30 29 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Вальо":

    Първо, в Брюксел не са и чули, че няколко български шофьори са си говорили за референдум... Второ, референдум просто така не се прави - шофьорите никога няма да съберат необходимите им подписи. Трето, такъв референдум, обратно на това, което си мислиш, ще потвърди оставането на България в ЕС, тъй като повечето българи (за разлика от вас - русофилите/комунисти, дето четете Факти) сме за България в ЕС. И, четвърто, но най-важно, ако повечето западни държави в ЕС имаха начин да ни разкарат от Евросъюза, с радост щяха да го сторят, защото освен да им точим парите от еврофондовете и да ги заливаме с имигранти, дето им точат социалните системи, друго досега не са видели от нас.

    Коментиран от #10, #11, #13

  • 9 Ехооооо

    16 14 Отговор
    Вместо да се занимавате с хейтване посрещнете фактите като българи.
    Ако това е вярно , трябва вече да започнете да се гордеете ,че сте част
    от една Нова България ,която ако се държи като отговорна и разумна страна ,може да защитава и своите интереси. В Европа не трябва да се държим като врагове и да търсим такива , да хейтваме другите , а с много воля и аргументи да защитаваме законните си интереси. Хейтърите от 5тата колона да си гледат парадите и железата , а ние да си гледаме Европа. Въпроси и проблеми винаги ще има , но нали сме българи . Крайно време е да имаме добро европейско самочуствие . Да не забравяме обаче , че то трябва да е подплатено с много работа ,честност и достойнство . И да няма повече "българска му работа"
  • 10 Бат Вальо

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "Путинджендър":

    Ба, ти пък отгде изпълзя ?
  • 11 незнайко

    24 11 Отговор

    До коментар #8 от "Путинджендър":

    Защо забравяте данъка ни за членство от близо 1 милиард лева !!! За какво точене на фондове говорите ??? Напротив, ние даваме повече отколкото получаваме, но това не са казва !!! Само хора с промити мозъци като Вас, не са го разбрали !!!

    Коментиран от #12

  • 12 onq s konq

    16 6 Отговор

    До коментар #11 от "незнайко":

    Прочетох в нета първата статия която ми попадна и тя е от в."Дневник"от 24.02.17г за официални данни относно баланса на България спрямо средства от ЕС,т.е. "дал-взел".Та пише :За 2015г. сме платили вноска 424милиона ЕВРО.Получени от ЕС-2,73 МИЛИАРДА ЕВРО,т.е 6 ПЪТИ ПОВЕЧЕ.Освен това е немаловажен факта,че сме ЛИДЕР по ПОЛУЧЕНИ ПАРИ КАТО % ОТ БВП.В случая обаче нещата имат и друго измерение:Че въпросните елементарни данни са абс. известни на определена диаспора от населението-ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕБ,който УМИШЛЕНО СЕ ПРАВИШ НА "НЕЗНАЙКО"....Е "що така бе Миме?":)

    Коментиран от #32

  • 13 Бат Вальо

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Путинджендър":

    Абе, тва Путинджендър истинското ти име ли е, или истинската ти същност? Питам, щот ние, истинските хора, се явяваме с истинските си имена, не ни е срам нито от имената, нито от изразеното мнение ...
  • 14 Да да

    22 11 Отговор
    Пичове,аз съм тираджия! Не съм се съмнявал че пакета Макарон няма да мине,но се съмнявах в достойството на българите. Сега виждам че не съм сам! Винаги съм работил честно и упорито! Винаги съм защитавал България дори от българи,които са опитвали да ми казват че сме втора ръка хора! Удрях по капака на гръцка патрулка,защото полицаите пробваха да се ебават,понеже съм българин! На новите евро банкноти пише ЕЦБ и ЕВРО на български! "Аз съм българче"! Аз съм европейски гражданин! Аз съм Човек! И не харесвам руски или турски подлоги!

    Коментиран от #15

  • 15 пътешественик

    11 8 Отговор

    До коментар #14 от "Да да":

    А пък аз съм космонавт.За сега спокойно се разхождам в космоса и се надявам да не ни ограничат и това удоволствие.
  • 16 Кой е попонай

    6 2 Отговор
    Да видим сега кои политици ще се изкарат, че са го уредили. Бойко ли, патриотите ли, БСП-то или ДПС-то :)
  • 17 ЕМО

    7 5 Отговор
    ДНЕС БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ ПРАЗНУВАТ-ПИРОВА ПОБЕДА!ВЕРВАЙТЕ МИ!
  • 18 Townboy

    8 1 Отговор
    Не бързайте да се радвате. Боко беше лаконичен по телевизията. Ще ни извъртят по друг параграф ще видите. Има някаква уловка в цялата работа мисля аз. Едно е сигурно, Боко натрупа актив за изборите сред матряла.

    Коментиран от #19

  • 19 onq s konq

    6 5 Отговор

    До коментар #18 от "Townboy":

    Хаха!"Боко бил натрупал актив за изборите сред матриала"...АМА "УЧЕНОТО СИ Е ПАК УЧЕНО" БЕЕЕ...както е казал народа!Бил прочел само "Винету"...ама СЪВЕТНИЦИТЕ МУ що тонове книга са прочели ааа?Сега ще посоча ОСНОВНАТА ГРЕШКА НА "НЕКОИ ХОРА":БЪРКАТЕ ЛИТЕРАТУРНИ ЗНАНИЯ И ГРАЖДАНСКА КУЛТУРА СЪС ПОЛИТИЧЕСКИ УМЕНИЯ И ЛИДЕРСКИ ИНСТИНКТ ЗА ПОБЕДА!Или си мислите че Русия е сбъркала в преценките си на селския хитрец Т.ЖИВКОВ-КАЧВАЙКИ ГО НА ПРЕСТОЛА и заставайки десетилетия твърдо зад него?А може би си мислите че Запада не е наясно с миналото на ББ,но СЪЩО СТОИ НЕПОКЛАТИМО ЗАД НЕГО?Естествено че не го мислите това...ЩОТО НЯМА С КВО:)
  • 20 Бг ТIR

    8 2 Отговор
    Победа за Бг превозвачи . А къде са шофьорите които щяха да загубят работата си??? Отново са забравени.Аааа едните са по-по от дпугите..
  • 21 Dodo

    13 5 Отговор
    Днес е лош ден за българската работническа класа (шофьори)
  • 22 Гост 20

    6 2 Отговор
    Хора, сега не са го приели, но ще ни ударят другаде... Този закон е отпаднал но за сметка на друго. Ще ни спат евросубсидий, ще ни увеличат вноската в евробюджета.
    Както безплатен обяд няма, така и безплатна победа няма( на цената на нещо по-голямо ще е

    Коментиран от #26

  • 23 Гост

    15 4 Отговор
    Алоо мазохистите! Какво се радвате? Ще изгниете в тези кабини и със мизерните осигуровки.Няма нужда да ви третират,като втора ръка, вие сте си.Честити нови Ферарита и силиконки на вашите "шефове"!!
  • 24 СеСеСеРе

    18 3 Отговор
    Макрон искаше да наложи придобивките, които шофьорите на запад са извоювали да важат и за нашите, ама не....
  • 25 СеСеСеРе

    8 2 Отговор
    Мисля си ,че основната причина за тая пътърдия е,че как да свикнеш пак със жената и то всеки месец по 1 седмица малееее, таман се бях отървал само с пари!
  • 26 ГосТ

    12 4 Отговор

    До коментар #22 от "Гост 20":

    Абсолютно, това ще стане. Отново спечелиха картелите,а шофьорите нека си карат нон стоп за без пари и осигуровки. За сметка на това ще си разправат шефчето им к'ва нова кола и любовница си е взел и колко е гоУем. Чудя се с какво ще ни ударяг за сметка на това. ...
  • 27 тъпанари

    16 3 Отговор
    Кого защитавате- чорбаджиите с тировете са милионери. Защо не попитате шофьорите как се спи по пътищата. Откъде накъде те трябва да пазят товара. Как понякога стоят с дни на митниците. Победата е за олигарсите, а не за работниците. Ама сте много прости да го осъзнаете.

    Коментиран от #28

  • 28 ГосТ

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "тъпанари":

    Затова и победиха,кой се очаква да защитава боко и тоя паляк джамбазов (идва от джамбазин най вероятно ). Нова излагация в ЕС хахахаха боже, боже. К'во ли си викат,нека си дерат кожите. ..ммм те пак са ок. Като европейските фирми по малко пари за транспорт, пак печели икономиката им. Са треа само да сложат едни таксички за наште....
  • 29 бай Иван

    2 0 Отговор
    ЧиститУ. Ше има новини от пътищата. Като разграбят БДЖ ше се сетят и за вас
  • 30 Куровед

    9 0 Отговор
    Така наречените "патриоти" всъщност обслужват интересите на собственика на фирмата - ниски заплати и командировъчни с цел по-голяма печалба за сметка на работника.
  • 31 Бат Ваньо

    9 0 Отговор
    Големи шарани сте. На кое се радвате? На това че ще спите като кучета в кабините ли? На осигуровки те върхове минимална заплата. Прекарват по голяма част от живота си в кибритена кутийка.
  • 32 Голям праз

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Браво, хайде продължи проверката и виж, колко от тези 2,7 милиарда са усвоени.
    Един жокер, 200 милиона за зелена енергия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове