Last news in Fakti

5 Юни, 2018 16:12 5 200 0

Полицейско управление се нанася в имот на лихвари

  • градец-
  • полиция-
  • управление-
  • лихвар-
  • сграда

Полицейското управление на с. Градец (Котел) ще бъде в имот, който е принадлежал на лихвари и е конфискуван от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Решението е взето на 29 май на заседание на Министерски съвет. Застроената площ на масивната сграда е 132 кв.м, а прилежащият към него парцел е 585 кв.м.

На първия етаж на сградата са разположени магазин за хранителни стоки и бистро, а на втория – две спални, дневна, трапезария, кухня, баня с тоалетна и коридор.

Окончателното решение за конфискуване на имота на Административен съд София е от февруари тази година. В него обаче не са посочени имената на хората, чиято собственост е бил.

Оказа се, че кметицата на с. Градец не е знаела, че полицейското управление ще има нова сграда. Сегашното се намира в порутена постройка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА