Last news in Fakti

13 Юни, 2018 13:33 84 661 131

Историк: Слави Трифонов изкара от равновесие Борисов

  • слави трифонов-
  • слави-
  • концерт-
  • лондон

Дарението на водещия изключва една много важна фраза от речника на Борисов „Аз дадох….“

Историк: Слави Трифонов изкара от равновесие Борисов - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В края на българското европредседателство социалния министър Бисер Петков подаде оставка. Вчера премиерът каза, че я приема, но днес реши съвсем друго. Казват, че имало разговор между Борисов и Петков по повод на неовладяното недоволство на родители на деца с увреждания. Това каза пред Фрог нюз историкът Петър Добрев по повод министерската оставка.

Ето какво сподели Добрев пред екипа ни: Реакцията обаче на протестиращите родители след оставката на министъра говорят за други причини, които са довели до оттеглянето на Петков. Протестиращите родители заявиха, че ще обърнат протеста в защита на подалия оставка министър. Самите протестиращи споделят, че точно с този социален министър са намерили добър диалог. Предстои да бъде внесен в Народното събрание Закон за личната помощ. А това е едно от основните искания на протестиращите родители.

Коя е тогава истинската причина за подадената оставка? Според мен истинската причина е свързана с дарението на Слави Трифонов, което е в размер на около 3 000 000 лв. Това дарение, както бе посочено от Слави Трифонов на пресконференция проведена на 22. 05. 2018 г, ще бъде за организации свързани с деца с увреждания. Парите са събрани от концерта в Лондон. Това е истинската причина според мен за министерската оставка. Дарението на Трифонов изключва една много важна фраза от речника на Борисов „Аз дадох….“.

Той произнасяше тази фраза многократно и никога не даде негови пари, а публични средства. Сега Трифонов дава колосална сума пари. И не е маловажен факта, че българите, които посетиха концерта на Слави Трифонов знаеха, че събраните средства от продадени билети, които те заплащат, ще бъдат дарени за тази благородна кауза. В този смисъл Слави Трифонов направи съпричастни към каузата си и тези хиляди българи. Това Борисов не може да го понесе лесно. Той не може да реализира подобна инициатива.

Именно поради тези обстоятелства смятам, че това е истинската причина за министерската оставка. Просто Петков е виновен пред Борисов, че допусна Слави Трифонов да подеме и реализира тази благородна инициатива.

Властта в България е имала през годините сериозни проблеми с песните и концертите на Слави Трифонов. Да си припомним кои песни се пееха на площадите през 1997 г.? Какво беше посланието на тези песни? Властта трябваше да падне и падна.

Да си припомним концерта на Слави Трифонов на Орлов мост през 2016 г. и резултата от него. Какво беше посланието на концерта? Референдумът трябваше да успее. И той успя да мобилизира подкрепа, която бе колосална.
Какво бе посланието на концерта в Лондон? Посланието бе изписано върху тениските на протестиращите родители. По-ясно послание е трудно да си представи човек – СИСТЕМАТА ГИ УБИВА.

И дарението на Слави Трифонов, както и на хилядите българи посетили неговия концерт, цели да се промени системата. Да, същата тази система, за която говорят протестиращите родители. Да, става въпрос за същата тази система, която подалият оставка Петков бе започнал да реформира.

Борисов с инстинкта си за оцеляване усеща ехото от концерта на Слави Трифонов и хилядите българи участвали в него. Преди този концерт имаше един друг концерт, но в НДК. Става въпрос за концерта на Силви Вартан. Да си спомним за реакцията на публиката спрямо Цветанов. По-мощно освиркване човек не може да си представи.

Сега остава Слави Трифонов да направи още няколко концерта и да дари парите на организации в други обществени сектори. След тези концерти няма да останат министри в кабинета.

И да се върнем към причините за оставката на Петков. Това са страховете на Борисов от енергията на българите, които участват в концертите на Слави Трифонов. Времето показва, че тези концерти действат като взрив, който причинява в последствие верижна реакция. А последствието от верижната реакция е ядрен взрив.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иоуееееее

    259 581 Отговор
    Стига с тоя чалгажия, втори бареков, трети яне и т.н.
    Този татуиран малумник е пряко виновен за опростачването на поне 60% от Българите.
    Хич не ми го навирайте в лицето.
    Това е поредното подставено лице в кампанията на бсп и приятели за да постигнат целта си - унищожаването на България!

    Коментиран от #5, #11, #19, #23, #32, #44, #76, #81, #88, #90, #122, #130, #131

  • 2 Манолов

    543 50 Отговор
    Бих подкрепил всеки, който е срещу тази корупционно-клиентелистка "демокрация", която бе наложена в страната от външни сили! Няма отрасъл от обществения ни живот, който да се развива нормално. Като се почне от съдебната система, образованието, икономиката, армията, здравеопазването - всичко е нефункциониращо - пред разпад. Само политическата класа и престъпността процъфтяват!
  • 3 патриотъ

    639 66 Отговор
    Слави,моите уважения за тази постъпка!Нито един политик не е дарил никога и една стотинка за нещо!Постъпката е достойна за уважение,каквито и да са мотивите на Слави!

    Коментиран от #17, #77, #110

  • 4 смях в залата

    79 255 Отговор
    Изкарал, таратанци, те са заедно.
  • 5 onq s konq

    43 218 Отговор

    До коментар #1 от "Иоуееееее":

    Говори малко с по -голямо уважение за, ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #20, #96

  • 6 Обективен

    321 58 Отговор
    Нека платените тролове да започнат да сипят мръсотия по Слави.. Сега!

    ПП: Истински жест, свързан с тежка работа и огромен ангажимент за много хора!!!
  • 7 Имах една Мечта

    277 33 Отговор
    Ще го видим и този ( най вероятно )
    А дано пък да направи нещо !
    Аз само се МОЛЯ ; да е по различен от Костов , Царя СТАНИШЕВ , Борисов и . др
    А дано !!
  • 8 Кую

    195 27 Отговор
    Браво.Натъпка егото на мошеника У г...за.
  • 9 Ридик

    125 253 Отговор
    Още един Бареков. Като се допрат до микрофон и камера, като се поотъркат в тях и решават, че са велики. Започват да раздават акъл, да критикуват на ляво и дясно. Кулминацията е да се пробват в политиката. Чалгара си е чалгар, ако ще и в злато да се облече.
  • 10 gooo

    280 63 Отговор
    браво на Слави, до сега в БГ никой нее правил подобно нещо.
    Тиквата си заминава леко полеко
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българин

    292 52 Отговор
    Слави дарява, а не присвоява.
    Безкрайно уважение към него и човещината в неговите жестове!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Алексй

    92 152 Отговор
    То ясно, че времето на Борисов изтече, но ... ако алтернативата е Слави, е па по-добре Ердоган да пуска аскерите и Путин зелените човечета и да делят по равно. Пък кой където се падне, все ще е по-добре отколкото под егото на Слави
  • 15 Слави Патрона

    73 158 Отговор
    Тоз ЧоеК ;!? Най вероятно започва да се притеснява че Няма да остави след себе си
    Нищо повече от Няколко ЧАЛГА албума !!!
    и затова се опитва да направи нещо по Запомнящо СЕ. !
    А кажете че не Е вярно ??!! Шшшшш
  • 16 Будалата

    187 42 Отговор
    Обърка акането на БОКО ТИКВАТА Слави. Както вървят нещата ще се ходи на избори. А след изборите някой от управлявалите се запътват към ЗАТВОРА. От туй по хубаво няма.

    Коментиран от #22, #84

  • 17 RIDIK

    92 66 Отговор

    До коментар #3 от "патриотъ":

    Прочети малко. Половината депутати или дават процент от възнагражденията си или изобщо не получават такива защото се превеждат по разни бездънни дупки, като сиропиталища комитети и какво ли още не. Вярно. Не могат да извадят 3 милиона и да ги дарят пред камери и микрофони, защото нямат такъв бизнес. Интересно защо Слави, който е изключително комерсиален /сблъсках се с него покрай имота му - градинка в местността "Кръста" в Лозенец/ и който прегазва съдби без да му мигне окото, изведнъж стана крупен дарител и отново пред камери и микрофони ? Май на следващите избори ще разберем.
  • 18 Борисова

    99 23 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Коя е тогава истинската причина за подадената оставка? Според мен истинската причина е свързана с дарението на Слави Трифонов, което е в размер на около 3 000 000 лв. ..." Какви са тия глупости? Пълните главите на хората с чисти празни приказки ... Това, че Слави е дарил е прекрасно, но защо го свързвате по този смешен начин с оставката на министър Петков? Защо втълпявате това на хората, които ви четат? ...
    Вероятно за да ви четат повече и да печелите тука от броя на кликания... ццц...
  • 19 бай Иван

    69 26 Отговор

    До коментар #1 от "Иоуееееее":

    Жалък Бай Ганьо, ти като направиш повече, тогава ще имаш право да критикуваш
  • 20 иеиеие

    16 7 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Говорите за едно и също, ама така, както си го написал, все едно дългото нищо наричаш премиер, защото първия точно него коментира.
  • 21 Реалист

    73 59 Отговор
    Много вероятно е, ако учиндолския събере по-вече гласове, да видим управление бсп+дпс+учиндол. Ако е необходимо и болен сидеров "ще удари един пръст" зер няма да му е за първи път.

    Това беше сценарии който се провали в сегашния парламент заради по-слабите резултати на Воля. Затова и "решетниковчетата" минаха на резервния вариант с болен в правителството.

    Учиндолския ще влезе в парламента с гласовете на ония същите дето гласуваха за бареков - мало грамотни от малки градчета и села, предимно мъже(според статистиката от изборите)...

    ОБАЧЕ, Е ТОГАВА НА НАРОДА МУ СЕ Е..А М....ТА!!! Ще видим кон боб яде ли - пак ще ни спрат траншовете от Европа, Галевите ще се завърнат на бял кон и ще ни обясняват че са репресирани, учиндолското татуираното ще си смени статута на градинката в София и ще построи хотела, курни ще ни обясни как се проиватизира аец Белене и т.н. Ще видим 2-ра серия на филма "Комунистите Родината разграждат, комсомолците след тях вървят...".
  • 22 Щерев

    27 37 Отговор

    До коментар #16 от "Будалата":

    Будала си беше и будала си оставаш. Голяма боза ти е в главата. Какви затвори ? Избори може, но в краен случай и пак ще си изберем Бойко, като до сега. Погледни си моцуняка и после давай растителни прякори на хора, на които не можеш да стъпиш и на малкото пръстче. Комплексар.
  • 23 Голям прос

    38 9 Отговор

    До коментар #1 от "Иоуееееее":

    То БСП я унищожава, пък другите я възраждат. Знаеш ли защо нищо свястно не могат да направят партикте? Защото мислят как да грабят народа, а не да му дадат възможност да живее нормално. Защото повечето хора не искат блясък, почивки в Дубай и др. подобни. Искат нормално човешко съществуване. Е това не могат да го разберат мухльовците във властта

    Коментиран от #29

  • 24 Гого

    62 19 Отговор
    Дава негови и на екипа пари,докато другите дават държавни за неразбралите.Разликата е голяма(без значение харесван или не).Айде всички депутати да дадат и и те по 2-3 лични заплати(а дано но надали).
  • 25 azko

    62 29 Отговор
    На герберчетата им треперят мартинките за мизерните им службички и плюят ли плюят...Ха,Ха,Ха.
  • 26 хаха

    60 42 Отговор
    ЧЕ ТРИФОНОВ КАТО СТАНЕ ПОЛИТИК И ГО МАХНАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ДАЛИ ЩЕ ДАДЕ СВОИ 3 МЛН ЛЕВА? АЙДЕ СЕГА БЕЗПЛАТЕН ПИ АР. И СИГУРНО ТРУФОНОВ С УЧИНДОЛСКИЯ СИ МАНТАЛИТЕТ ЩЕ МУ ДАДЕМ ДА НИ УПРАВЛЯВА, МОЛЯ ВИ СЕ, ТОВА Е НЕСЕРИОЗНО. ТОЯ ЧОВЕК НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗТЪРПИ И 1 МИН. ЕГОТО МУ Е ПО-ГОЛЯМО И ОТ ЕВЕРЕСТ.
  • 27 azko

    40 25 Отговор
    На герберчетата им треперят мартинките за мизерните им службички и плюят ли плюят...Ха,Ха,Ха.

    Коментиран от #45

  • 28 Борисова

    48 16 Отговор
    и още:
    Не зная Слави дали е изкарал от равновесие Борисов, но със сигурност вие ме изкарвате от равновесие с тия гръмки заглавия на тъпите си статии
  • 29 Павел

    20 16 Отговор

    До коментар #23 от "Голям прос":

    Ти какво ? Властта да изпраща такива като тебе в Дубай ? Това не е Ценко Чоков да праща бабите под строй на море. Взимай си блясък / около 1500 лв. е екскурзията / и заминавай за Дубай. Властта и политиците не са ти виновни. Ти си си виновен. Като не можеш да печелиш - рий се в калта и пиши из форумите, колко света ти е виновен. Никой, на който и двете ръце са му в задника и не иска да си ги извади не заслужава да живее добре. Иначе останалите губят интерес.
  • 30 вижся

    15 16 Отговор
    ще взема да гласувам за него ама нямат много политически опит
  • 31 Антон

    86 34 Отговор
    Да сте чули за това дарение от ужким независимите ни медии?
    Защо сте против Слави?
    Защо може пожарникар да е премиер, а водещ,журналист да не може да се занимава с политика.
    Защо мерите с двоен аршин?
    Защо може учителка да бъде кмет на София, а Слави да не може да иницира свой политически проект.
    Защо навсякъде може да има калинки назначени от екипа на боко, а Слави да не се занимава с подбор на подходящи хора за политическия си проект.
    Това е страха който тресе гербаджиите . Защото знаят че края политическата им кариера наближава.
  • 32 евала на Слави

    71 35 Отговор

    До коментар #1 от "Иоуееееее":

    Може да е чалгаджия, но организира благотворителни концерти, успява да обедени хора за кауза и също дава лични пари.
    А твоят лидер какво направи?

    Коментиран от #62, #65

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 евала на Слави

    18 11 Отговор

    До коментар #33 от "висок":

    Това цялото е мнение на един историк. Но българинът чел-недочел все бърза като теле пред майка си. Може да е мнението на един историк, но то изразява мнението на хиляди хора. Такива като тебе, които са против смяната на едни, защото нямало с кои други, искам да ги питам ГЛЪСУВАТЕ ЛИ НА ИЗБОРИ? ИЛИ САМО МРЪНКАТЕ?
  • 35 Реалист

    23 15 Отговор
    Защо ББ не направи един футболен мач на министри срещу депутати и да дари парите от билетите за инвалидите и близките им, грижещи се за тях на някой голям стадион? Сигурна съм, че ще има доста зрители и шоуто ще бъде страхотно...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай УРко

    13 12 Отговор

    До коментар #13 от "Версия":

    Дано и теб и близките те тресне някоя неизлечима болест и да се избесите всичките
  • 38 Кибик

    33 19 Отговор
    Дарете поне 5 лева преди да му ядете гъ... на Слави
  • 39 Ужас

    44 18 Отговор

    До коментар #13 от "Версия":

    Искаш да кажеш, че "кой уши байряка", "назад, назад моме калино", "йовано йованке", "химн на Република България" и десетки други песни са чалга ли бе !! Вземи си 10лв от Б. Б. за спама и режи вени!

    Коментиран от #43

  • 40 Наблюдател

    32 24 Отговор
    Долнопробна пропагандна реклама и куп инсинуации , измишльотини и простотии. Май Дългия не може да прости на Борисов , че не му се отвори политическия парашут. Много искаше да назначава министри , да реди депутатски листи , да става строителен предприемач. И когато се разбра , че бат Бойко не става за манипулация се хвърли да го плюе. Нещо да ви напомня Бареков.
    И той много се мазнеше на Борисов , после тотално откачи след финансовата инжекция от новите си господари и започна да се мята като бесен. Направил си концерт ,дарил си пари ,така си решил много хубаво. Ама защо трябва всичко да бъде омаскарено , да си измисляш глупости и да занимаващ народа със собствените си комплекси. А ,разбрах , това е следващия политически проект , който ни се готви, а моралиста Трифонов ще се принуди да приема подкрепа от всякакви мародери , които в последните години май загубиха или пък кранчетата им спряха. Упичайте си ума , щото после пак ще има пот,кръв и сълзи.
  • 41 777777

    37 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Дарението на Трифонов изключва една много важна фраза от речника на Борисов „Аз дадох….“.

    Само дето онзи ден неговият сценарист орева орталъка, че не били забелязани (демек дарението) от никоя БГ медия!!! Речника на Трифонов може и да изключва фразата "аз дадох", но за сметка на това, той толкова много "е взел" от културата на подрастващите поколения, с чалгаризирането не само на музиката, а и на целият духовен живот в обществото, че място за смешен плач и сравнение, не може да има!!!
  • 42 robin

    44 7 Отговор
    Истинските дарители и филантропи никога не парадират с добрините които са свършили.Това ги прави велики хора.

    Коментиран от #52

  • 43 Следовател

    22 14 Отговор

    До коментар #39 от "Ужас":

    Не тези песни не са чалга , но са облечени в чалгарски "аранжимент"
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ами

    30 13 Отговор

    До коментар #27 от "azko":

    Никак не е нужно да си "герберче", за да си отвратен от бащата на Чалгата, който се прави на морален стожер!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 дгд

    20 32 Отговор
    Много комунисти по форумите бе.Забравихте,или не сте живели,когато комунягите разсипаха държавата,сега пак си търсите комунизма?
    То бива дебилизъм,но вашето надминава всякакви върхове,на глупостта!

    Коментиран от #101

  • 48 Гкръстев545

    29 21 Отговор
    Това е достйна постъпка-адмираций!Дай Боже повече такива българи!

    Коментиран от #55

  • 49 Доктор Фройд

    36 25 Отговор
    Фалшива патица е Славчо фалшива и песента която пее също е фалшива,,патриот" !!! Моля? Мултигруповец !!
  • 50 filo

    27 22 Отговор
    Тука май наистина има наивници, които вярват на тая татуирана маймуна, която казва, че дарявяла, ама дали и колко не се знае. Дори и да е дарил някаква сума, тя не е безвъзмездна, затова е по-точно казано, заел а не дарил.
  • 51 Сценарист

    16 19 Отговор
    Новият овчар ще поведе българското стадо , към нови тучни пасища !
  • 52 filo

    30 19 Отговор

    До коментар #42 от "robin":

    Поздравявам те. Много точно казано. Тоя Славчо просто нищо не е дарил, мошенник и плювач.
  • 53 гост

    23 31 Отговор
    Бройката на феновете на учиндолския чалгар в тоя сайт показва нагледно нивото и умствения капацитет на аудиторията съставена предимно от про-руски утайки ...
  • 54 Гад

    26 18 Отговор
    От сърце ,искам Дългуча да спечели избори за да видя как сегашните му поддръжници ще започнат да го псуват ! ДЕЖАВЮ !

    Коментиран от #57

  • 55 Даскал

    27 11 Отговор

    До коментар #48 от "Гкръстев545":

    100% неграмотник си !
    Това е нивото на феновете на Слави !
  • 56 С Косата

    10 2 Отговор

    До коментар #13 от "Версия":

    И ти ще пукнеш като куче, ВЕРВАЙ МИ! И ще е късно да мислиш за тези неща :)
  • 57 filo

    17 15 Отговор

    До коментар #54 от "Гад":

    Дори и да спечели избори няма да има гласове да управлява. Ако трябва БСП и ГЕРБ ще се съюзят, но няма да допуснат тоя чобанин да управлява. Освен това, който и да е на власт е все едно, защото България, както винаги се управлява отвън.
  • 58 Бакша

    21 20 Отговор
    Евала Слави и ти си прост като Борисов но поне знаеш че парите не може да ги занесеш оттатъка Евала че искаш да помогнеш на хората за разлика от нас българите Благодаря поклон
  • 59 Курчо

    20 17 Отговор
    Слави просто се подиграва с Борисов ,но той нашия пример нали си е такъв не разбира какво става.Докога обаче държавата ще е на автопилот след като народа се грижи за народа.Такова управление не ни е нужно,корупция ,рекети,крадене на имоти ,банки ,заводи ,фабрики ,пенсионни фондове и какво ли не .Браво Слави а сега направи един концерт и купи оръжие за да направим преврата, революцията която е необходима за да се смени изгнилата крадлива система и раздай оръжието на народа другото ще стане от самосеби си.
  • 60 прост народ слаба държава

    9 24 Отговор
    Не схващате ли, че учиндолския и Бочко са страна на една и съща монета?
    Всеки път по времена избори партиите пускат някакви "месии", които да ловят шараните, за да отклоняват гласове. В случая феновете на компартията и русия ще гласуват за учиндолския, което е супер за бате ви Боко.
    Бюреков 2! Тоя народ няма да се оправи, кухи сте, като лейки, ама кънтите.
  • 61 Богатов велик сценарист

    14 6 Отговор
    Въпрос:
    едно цвете /например нарцис/ кога избоява ?
    Отговор:
    когато има подходяща почва и някой да го полива.
  • 62 Иоуееееее

    21 16 Отговор

    До коментар #32 от "евала на Слави":

    Те ви го резултата от чалга изпростяването!
    Дарявал бил, дарил...
    Купуване на електорат, при това от тъпите чалгари, щот други нема да му се вържат... Никакво даряване не е.

    Много отдавна трябваше да се въведе образователен ценз при гласуване за да ги няма такива простотии.
    Нямаш средно образования - никакво гласуване. И толкоз!
  • 63 Plamen

    18 17 Отговор
    Що е чалга и има ли почва у нас? Тези редове би написал дядо Благоев ако е жив. Пази боже сляпо да прогледне, по Алеко. Хора до кога, ще търпим Слави!!!???
  • 64 SAAB

    13 10 Отговор
    Мурафета на пожарникаря е : " дайте... да дадем " !
    :) разлика малка но съществена ...
  • 65 123

    15 7 Отговор

    До коментар #32 от "евала на Слави":

    Благотворителни концерти с чалга....
  • 66 Грую

    7 5 Отговор
    Ами не е и това най-големия проблем, въпреки че речникът на един политик от такъв ранг е много важен. Това е психология. Когато някой полага големи усилия за да постигне нещо и ако наистина има някакъв успех или си мисли, че има е нормално да възприеме това усилие като собствено и да каже "Аз направих" , "Аз дадох". Явно на човекът политическата работа му е изключително трудна и това чисто човешко психологическо явление се проявява. Наистина добре би било да имаме за премиер политик , който по-лесно да се справя с тези трудности и да не прибягва до този речник, но поне засега нямаме, а пък и аз не мисля, че Слави ще бъде точно този политик, чийто по-правилен изказ ще дойде от по-добре свършена или по-правилно и по-лесно и ефективно организирана политическа дейност. политиката в крайна сметка не е шоу и крайната цел не е да разсмееш хората и да им повдигнеш настроението, дрънкайки глупости ами е един много тънък баланс между интересите на множество групи хора, а пък и в крайна сметка става дума за пари и той трябва да е наясно, че ако влезе в политиката и не се справи поне по-добре от хората, които успешно явно ядосва ще се превърне в най-големия политически виц поне досега.

    Коментиран от #67

  • 67 Иоуееееее

    18 11 Отговор

    До коментар #66 от "Грую":

    Дрън-Дрън!

    Славун се натиска за ново поприще щото шоуто му залезе, наред с останалите подробности.

    Коментиран от #109

  • 68 Смях

    9 3 Отговор
    Вижте се, кви сте бе! Бсп туй, герб онуй, а най-накрая моя ..й. Много сте силни, българи на българи да скачат, да си избиват комплекси, чрез всякакви държавни и престъпни инструменти. Не дай си, Боже, оня с мустаците долу, да си обърне погледа насам, майката ви ще е*е! Ще се видите кви сте гербери, кви сте бспари и други изтърсени гъзари! Първи вие ще се напикаете, първи вие ще се чудите къде ще бягате. Помнете ми думата! ОТНОВО ЩЕ БЪДЕМ ОКУПИРАНИ. Не знам от кого, но това е неизбежно! Просто не ставаме. И няма НАТО, няма ЕС! Отново ще ни газят и май така трябва, че да се очовечим!
  • 69 иван

    1 9 Отговор
    абе ееи! голям човек.ако си избере екип може да вдигне пенсииките с некои лев.я концертче ,я нещо друго .'не вярвам'.
  • 70 народна любов

    19 9 Отговор
    ГЕРБ не управлява с народната любов.
    ГЕРБ управлява с една друга благословия.
    Направете едно допитване колко на 1000 души са гласували за тях на миналите парламентарни избори и ще видите народната любов.

    Коментиран от #72

  • 71 гларус

    19 13 Отговор
    Такива ли искате да изглеждат децата Ви ???Като този татуиран чалгар с обеци . В нормалната държава преди 90-та година този щеше да е в Белене .Защо не пишете какво направи чалгаря с Крисия и другите деца употребени брутално от него ,а за дарение с цел пркриване на кирливите му ризи .Скриите му физиономията достатъчно ни се гаври от екрана
  • 72 БАЛЪК

    12 12 Отговор

    До коментар #70 от "народна любов":

    СЛАВЧО ЛАКОМОТО Е ДАРИТЕЛ !
  • 73 Ген Пиночет

    17 3 Отговор
    Моля ?!
    Без кръв, калашници, пълна национализация и нов Народен съд няма да мине !
    Всички, участвали във властта от 1989 год. насам до зам. министър, приятелите им и родата им, както и знайни и незнайни "приватизатори" и бенефициенти на европари, както и всички участници в измамните държавни поръчки, трябва да минат през новия Народен съд !

    Ама съдии да не са сегашните оядени и корумпирани чиновници, а обикновените хора от народа, които да раздадат справедливост. И смъртните присъди да са десетки хиляди.

    От тоя "матрял" трябва да бъдат изтрепани поне 2 млн. души, и всичко да започне отначало и на чисто, иначе не става !
    Без политика, идеология и прочее простотии.

    Коментиран от #85

  • 74 кики

    15 11 Отговор
    Заслужава уважение жестът, който направиха Слави Трифонов и екипът му. Но не мога да се начудя на "великите" ни медии - трябваше по няколко пъти да разказват и показват репортажи от този концерт и да обясняват къде отиват парите от билетите. Ама май не им стиска.... Жалко за тях.
    Разбира се, че може сценаристите и Слави да имат и друг мотив за този концерт, но не е ли по- важно, че парите отиват при тези деца?
  • 75 Цар Вул

    15 12 Отговор
    Славчо Учиндолски,кога ща ми платиш парите за плагиатството?Става въпрос за един твой образ откраднат от КФ"Осъм"Бацова махала!!!Гацо Бацов!Сещаш се нали?Знам,че винаги с чужда питка правиш помен!!Сега е същото!!!И аз мога така!!Дано станеш политик тогава ще те видим кави лайна ще изакаш и ти!!Може и по големи от Барековите!Или като оня виц:"Твойта работа е готова опечена!Нашия човек взе парите и каза-ЩЕ ВИДИМ"!!!!!Жалното е,че си от Плевенско!!
    Такива тъпун.ери като тебе рядко се срещат там!!!!
  • 76 ХайСикТер

    20 11 Отговор

    До коментар #1 от "Иоуееееее":

    Урод ти освен да плюеш даде ли 50 стотинки за хляб на някого бе?! Платен кретен на ГРОБ!!!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Наблюдател

    19 10 Отговор
    Алоо "историкът" или по скоро чалга поклонникът какви ги пишеш ,четеш ли си ги после глупостите или се срамуваш? Имал-дал то с чалга днес и в политиката ще влезне нали народът 80% чалгата що пък не... Чалга концерти и по някое дарение така "Слави ще ни оправи" -тежко на България с такъв .
  • 79 Опааац

    16 9 Отговор
    Политик не дава , а усвоява колкото се може повече. Дере за последно
    СВАЛЯМ ШАПКА НА СЛАВЧО, ИЛИ НА ВСЕКИ КОЙТО ЧПОДПОМАГА НАЙ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕЧЕЦ. ТОВА Е ДЪЛБОКО ХУМАННО ДЕЙСТЕИЕ, И НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ДОСТА СИЛЕН ТЛАСЪК ЧЕ ЩЕ ОБЪРКА СМЕТКИТЕ НА ДОСТА ПАРТИЙИ .
    ИИИ НЕКА , ИНАЧЕ НЯМА МЪРДАНЕ И ПРОМЯНА. ВЗЕХА НИ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР И СИ ОРГАНИЗИРАТ ЕКСКУРЗИИ ЗА НАША СМЕТКА БЕЗ НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА . НАИСТИНА НИ СМЯТАТ ЗА ДЕБИЛИ.
  • 80 герб

    16 14 Отговор
    Долу фашиста борисов да живее България
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Коко

    14 7 Отговор
    Приходи му се на чукундур в Брюксел. Бареков и Станишев го чакат за "Турска тропика"
  • 83 тиква

    13 5 Отговор
    голямата страхлива кратуна пътува като эа последно
  • 84 Сульо

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Будалата":

    Айде бе . Ти будалкаш ли се.
  • 85 Ел Табло

    5 3 Отговор

    До коментар #73 от "Ген Пиночет":

    Първо ще започнем от теб , щото като чета какъв матриял си направо си за трепане ,ама яко .
  • 86 Трезвен

    14 9 Отговор
    Не вярвайте на пъпеша той играе с пожарникаря!
  • 87 Йорго

    13 8 Отговор
    Как ще оправим държавата с дарения от чалга концерти ли?
    Не мисля.......
    Обаче ако вие помислите чичо ви Слави няма конкретен план как да измъкне счупената КАРУЦА от огромното блато в което е затънала от има няма 40 години...
    А на мен лично ми писна да гледам как всеки лъже преди да вземе парче от БАНИЦАТА!
    ПЛАН МОМЧЕ,трябва ти ПЛАН с който да пребориш МАФИЯТА,после да измислиш как ще ОПРАВИШ ИКОНОМИКАТА и да дадеш шанс на всички да имат правото да живеят като бели хора!
    А ТИ ТАКЪВ ПЛАН НЯМАШ!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 БОРБА

    15 0 Отговор
    БОРБА С МАФИЯТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ -ТОВА НА ПЪРВО МЯСТО !!!ДА СЕ ОТНЕМАТ ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ, ХОТЕЛИ,ЗАВЕДЕНИЯ ОТ РЪЦЕТЕ НА БИВШИ ДЕПУТАТИ !!!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Ранбо Силек

    5 4 Отговор
    На сушата и градушката помага. За децата в украдената наша Родина е помощ като държавата е абдикирала от всичко и всички.
  • 92 Винкело

    10 5 Отговор
    Има такъв НАРОД!Народ - който дава от ЛИЧНИЯТ си джоб , за мъката на друг!Да, тези хора, ненавиждат боклуците, минали през ДС - кой агент, кой генерал, кой професор.Тази държава я смачкаха и издоиха креатурите на ДС и партията -майка!Агент Буда..или Другаря Геее,нрал!Или Гусин ПремиерЪ - кой го създаде и протежира и до ден днешен!Какви са членовете на Герб?..до един закърмени чеда на номенклатурчици от миналото!Тези, и онези, и другите ..и ВСИЧКИ до тук, нямат нищо общо с НАРОДА си!Те само ограбват битието му, и обезпечават себе си и близките си!Те не дават лично - те вземат чуждото, и автоматически го превръщат в лично!
    Тези мерзавци декларират смешни декларации за спестяванията си..щото са бедни милионери, и никой не ги вкарва там където им е мястото!Е, Слави има сърце да даде не като за отбии номер..и реклама дребна сума - дари 3 милиона!Изкарани , с труд, талант и дадени на онези..дето ВСИЧКИ до сега са ги грабили!
    Сътрах, и то голямо Шубе тресе върховете на Номенклатурата - тва Герб,Тва БСП,ДПС, и кърлежите-псевдоидиоти...
    ..та Джан Джун - те така се прави!!!
  • 93 Кандидатът

    13 3 Отговор
    Бойко време е да си ходиш.даите по бързо да избираме Слави,че след него аз съм наред.разбирам ги нещата кво се смеете.изберете бюлетината със двете кафяви линии със семка от диня и ще победим,ще ви платя по 20 кинта като заема кокала.
  • 94 Гост

    6 16 Отговор
    Крайно време е Слави да направи партия.
  • 95 Някой

    13 7 Отговор
    От така наречения хайлайф на България, няма по меркантилна личност от тази на ПЛЕШИВИЯТ. Нормално е заблудения, изстрадал Български народ, изживял 482 г. Османско иго и 45 г. Руски ботуши да чака новия Бащица. Пази, Боже, точно този!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Урко

    9 1 Отговор
    Кой изтърва маймуните от Зоопарка ??
    КОЙ ?! Аз знам , КОЙ !!!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 бюреков 2

    14 2 Отговор
    На България и трябват професионалисти, не професионални клоуни, които гледат лошо и пеят чалга.
    Всички цигани си пускат новата чалга на Славка с Криско, тъп и просташки текст и джиг-таг музика.
    Явно чалгаря има доста последователи, в България е пълно с цигани и чалгари.
  • 100 Кичка

    7 2 Отговор
    Някои беше написал че прилича на фалос с очички. Вярно, напълно съм съгласна. Но прибавете и Президента към списъка.
  • 101 ДГЛ

    11 0 Отговор

    До коментар #47 от "дгд":

    Живели сме и тогава нямаше решетки, а ромите си налягаха. парцалките.Милицията ги вразумяваше. Децата играеха до късно.Имаше работа за всички.Това клошар беше непозната дума.
  • 102 Бай кор

    8 2 Отговор
    Аз съм за Путин

    Коментиран от #105

  • 103 У-У!! БРЯ,БРЯ

    13 4 Отговор
    Този шут е поредния балон! Изредиха се доктори,военни,милиционери,даскали,еколози......да ни управляват и крадат, само музикантин нямаше!Ако и този влезе в политиката шоуто ще е пълно! Като му видиш как се е нашарил като персийски килим можеш да си направиш сметка колко е акъла му в тази голма капацуна!Според мен този става само за шамандура на бургаския плаж!
  • 104 Реалист

    11 3 Отговор
    Преди няколко дена , попаднах на една статия , как на Дългия му задигнали луксозния джип. Той звъннал на свои познати от подземния свят и въпросният джип му бил върнат до края на деня. Даже бил измит!!! Можете ли да си представите, че ако този примат един ден стане мин. председател, ще трябва да връща услуги на тия автоджамбази. Безплатен обяд няма. А и да не забравяме при кого е отивал Васил Илиев ( ВИС 2 ) , малко преди да го гръмнат - при наш Славчо. Изобщо не му вярвам на тоя татуирания.
  • 105 дгд

    1 1 Отговор

    До коментар #102 от "Бай кор":

    Ти си за Путин,но не живееш в Раша,а седиш на задника си тука!
  • 106 Да,да

    6 1 Отговор
    Дарил той на Пурко скъсаните цървули!Този е по скрънза от евреин,иначе досега и семейство щеше да създаде! А защо го напуснаха толкова кадърни хора, сигурно заради "големите" заплати!Едно е сигурно: обещал е на драскача да му "плати"!
  • 107 Силвия

    1 9 Отговор
    Шапки долу за този жест на екипа на Слави!!! Статията обаче няма посочен автор,Защо? И моля ви не започвайте да обожествявате човека. Многото думи няма да направят по-тежка сумата от 3000000лв/3млн.лв/. Тя и така си е сила.
  • 108 Reptile

    5 2 Отговор
    Дава 3 с идеята да изкара 30 или 300... толкова е прозрачно. Слави е в съглашателство с Цецо Василев и му е обещал протекция, ако получи тежест в политиката. Цветан В. се опитва с поредна "скрита лимонка" да получи възможност да "излезе сух" от делото за КТБ. После Славчо ша ВИ каже: "Ето, Бойко не успя да го осъди и сега е оправдан. Бойко е играл с НЕГО...". Това е поредната проста схемичка на бившите от ДС, с която ще Ви треснат с още няколко милиарда. ЧЕСТИТ ВИ СЛАВЧО БЛАГОДЕТЕЛ!
  • 109 Грую

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Иоуееееее":

    Това също е вярно. В България повечето от политиците са хора, занимавали се с бизнес и зациклили до момента в който не им е дошло на ум да се включат в политиката и това да даде нов тласък в начинанието къде като замажат неуспехите и батаците и се освободят от неудобни хора станали свидетели на това или поне знаещи истината, къде чрез намиране на нова среда за растеж на начинанието. Общо взето така процедират всички мошеници - като им стане тясно или ги хванат в крачка за несвършена работа, кражба или батак, удрят го на политика.
  • 110 Чалгар керлив

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "патриотъ":

    Като е толко ербап, да отива на избори да го приземят хората тоя наркоман плешив!

    Коментиран от #112

  • 111 ПЕШЕВ

    8 3 Отговор
    ТОЯ НЕЩАСТНИК,КАКВО ПРАВО ИМА ТОЧНО ТОЙ ДА СЪДИ КОГОТО И ДА БИЛО.ТОЯ СХЕМАДЖИЯ,КОЙТО МАНИПУЛИРА УМОВЕТЕ НА ПО ГЛУПАВИТЕ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ. ТОЯ,КОЙТО ЗА ПАРИ БИ ПРОДАЛ И СОБСТВЕНАТА СИ МАЙКА ТАКА,КАКТО ПРОДАВА И РОДИНАТА СИ... ТОЧНО ТОЙ ДА ДАВА МНЕНИЯ И АКЪЛИ ....?!!! АМАН ОТ НАГЛЕЦИ
  • 112 ГостЪ

    5 4 Отговор

    До коментар #110 от "Чалгар керлив":

    Той като е толкова смотан , да те питам ,
    ти какво повече от него направи и смяташ да направиш !?
    Или просто си лаеш ?!😂😂😂
  • 113 Съседа

    8 1 Отговор
    Боко и сие крадат милиони а даряват стотинки за да замажат положението, а цветарката Цветанова хвали и доукрасява докато ни крадат колко са добри. Като са толкова добри защо не си даряват всеки месец получените милиони субсидии за помагане на болни в нужда, а не същите да чакат на SMS-и
  • 114 Пешо

    2 0 Отговор
    Леле мале колко ТРОЛОВЕ , за пръв път виждам толкова много. Пък как смогвате да измисляте толкова много коментари.

    Коментиран от #115

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Дългия

    1 1 Отговор
    Аман от прости, неграмотните завистници.Почетете малко поразпитайте и тогава се изцепвайте с изказдания.Слави дарява от 10-15 години и то не малки суми.На колко семейства е помогнал само той си знае.Не знам къде видяхте,че пее чалга колко години прави предавания за таланти това не е ли помагане.Българина си заслужава всичко,което му се случва защото е завистлив и все по злобен.
  • 117 Тъпия

    1 4 Отговор
    Абе народе искаше да кажете,че хората живее зад граница и тези в Лондон са чалгари ли.Тези хора са много повече европейци от всички тук,който се правят на много знаещите и можещи. КОЛКО от ВАС са дарили 1-2 лв.или са помогнали на човек в не равностойно положение.БРАВО СЛАВИ.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ХОЙ

    2 0 Отговор
    Славчо си е човек на Б Б колко години му даваха телевизионна време за шоу глупостите, простотиите, тук таме малко критика да се харесат на народа. Славчо си е мулти милионер и иска още. Много ще го е еня за чичко ако влезе в парламента.
  • 121 SR20

    0 0 Отговор
    защо продължавате да се заблуждаваите че нещо ще се промени ве хора всичко е цирк
    Решено е вече
  • 122 Хвала

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иоуееееее":

    Не харесвам Слави, но постъпката му е прекрасна. Парите са си негови и не е длъжен на никой да ги дава. Когато нищо не ви дават крещите, когато ви дават плюете. Няма политически мотив зад това, а чисто човешко съчувствие, защото и той е болен. Къде е логиката тези хора да продължат да протестират, вместо да вземат средствата и да отидат да лекуват децата си. Не вярвам във внушаваните политически мотиви, просто някой се опитва да опорочи едно добро и хуманно дело. А други беснеят, защо и те не могат да закачат от пачките...
  • 123 до всички коментари

    1 0 Отговор
    Защо си губите времето с коментари за Идиоти?....или по стара българска традиция - ще оправяме всичко с приказки? ...за такива не си заслужава трудът да ги утрепеш даже...
  • 124 Чичов

    0 0 Отговор
    Когато даряваш ти се намалят данъците и ако и това е без корис здраве му кажи.Мама на тати без причина не дава.
  • 125 Ridik

    0 3 Отговор
    Едва ли ще паднем до там, да вкараме в парламента този клоун. Знае ли човек? Като гледам Бареков и още доста идиоти, може и това да се случи.

    Коментиран от #127

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Патриарх

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "Ridik":

    По-добре от тиквите на конци в момента!
  • 128 Назго

    0 0 Отговор
    Патарас е Славчо:)
    Помни ли кога плака за Васил Илиев-достойния син на България!
  • 129 АзВечеСъмТе

    0 0 Отговор
    подкрепям Слави и Възраждане
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иоуееееее":

    Хахахах съвсем си изпушил колега. Та питам нещо ама честно, нафта скоро пил ли си ???