13 Юни, 2018 18:19 3 398 4

Маскирани полицаи щурмуваха къща в "Кумлука"

  • акция-
  • дрога-
  • полиция

Бургаската полиция направи сериозен удар срещу наркоразпространението. Маскирани ченгета са щурмували къщата на известен дилър рано тази сутрин. Там са открили нарколаборатория с големи количества синтетична дрога, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на отлично информирани източници.

До акцията се стигнало, след като служители на Първо РУ спрели за проверка мъж от крими контингента. При обиска му ченгетата открили 4 пакетчета пико. Оказало се, че арестуваният е близък роднина на Емил Страхилов, който е добре известен на полицията, има множество задържания за наркотици.

Последвала светкавична акция в дома на Емил в циганската махала „Кумлука”. Там ченгетата открили около 700 г метамфетамин, явно прясно сготвена продукция, както и колби и прекурсори. По време на акцията Страхилов не си бил у дома. Той успял да се укрие и в момента е обявен за издирване. Интересното е, че Емил е брат на един от тарторите в „Кумлука” – Сергей Страхилов, разкриха източници на Флагман.бг.

Самият той беше арестуван преди месец при блестяща акция на бургаските криминалисти, когато в колата му бяха открити близо 50 г от същата дрога – пико.

45-годишният бургазлия тогава се кълнеше, че пакетите не са негови и са подхвърлени в личния му автомобил. За разлика от брат си до този момент Сергей нямаше никакви криминални прояви. Официално той е собственик на фирма, в която работят над 100 човека.

Срещу него вече има повдигнато обвинение за държане, но не и за разпространение на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    11 1 Отговор
    Той е невинен те са на комшията
  • 2 Ромче

    8 0 Отговор
    Браво за статията! Използвана е истинската дума вместо "ромска". Браво!

    Коментиран от #4

  • 3 Будалата

    6 1 Отговор
    Евала на братчедите станали и химици. Уж не ходят на училище. Ей ще вземат някой ден и Нобелова награда да им дадат за допринасяне развитието на химията. Цар Киро що уйски направи от спирт. Евала.
  • 4 До Ромче

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ромче":

    Дали пък соросите не са спрели финансирането?