Last news in Fakti

15 Юни, 2018 16:51 13 483 12

Мегз е неузнаваема, нанесе тежък удар на Сузанита (СНИМКА+ВИДЕО)

  • мегз-
  • сузанита-
  • голи снимки-
  • удар-
  • кралица на инстаграм-
  • ангелите на мегз

Дизайнерката не може да толерира изцепките на 15-годишното момиче

В последните месеци топ дизайнерката Мегз е неузнаваема. Каканашева е в по-добра форма от всякога, а лицето ѝ сякаш е претърпяло пълна промяна. Злите езици шушукаха, че очевидното разкрасяване се дължи на нови пластични операции и обилни дози силикон и хиалурон.

По време на гостуването си при Гала в “На Кафе” Каканашева, която никога не е криела пластичните си интервенции, твърдо опроверга това. Любимката на българските тийнейджърки за пръв път потвърди слуховете, че носи брекети.

“Много е важно да го обсъдим, защото майка ми като дете е искала да нося брекети, но аз точно като всички деца съм отказвала. И сега ми се налага на 27 да нося. Деца, носете брекети докато сте малки. После ще бъде много по-трудно” - призова красавицата.

Мегз още сподели, че благодарение на брекетите е станала по-спокойна, защото всяка крайна емоция като крясък или твърде голям смях в момента ѝ носи физически болки. Гала не спря да хвали дизайнерката колко добре изглежда. Мегз от своя страна поясни, че промяната се дължи на фитнес, здравословно хранене и много грижа за себе си. Тя посъветва зрителите да ядат колкото могат повече прясно откъснати зеленчуци и плодове и да си правят салати с горска трева.

Важна новина, която Мегз сподели е, че Сузанита вече не е част от Ангелите на Мегз и няма да участва в новото риалити на Нова - “Кралицата на инстаграм”. Дъщерята на Орхан Мурад е била изключена, заради скандални голи снимки, които пусна в социалните мрежи преди броени дни. На снимките тя се е надупила до гаджето си, а той е опрял пистолет в главата ѝ.

“Аз самата имам симпатии към Сузи. За мен тя е едно 15 годишно дете, което работи и помага на родителите си и я подкрепям за това. Всичко, обаче, си има граници. Едно е да покажеш среден пръст в израз на бунт. Съвсем друго е да се съблечеш гол на 15. Ние не може да застанем зад това. Опитах се да говоря със Сузи, но тя отказа да разбере, че е прекрачила важни граници”, сподели Каканашева. Тя допълни, че съжалява за Сузанита, защото ѝ се е искало работата с Ангелите и риалити проекта да я насочат в правилния път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мегз - красавица ???

    35 5 Отговор
    мегз - красавица ??? WTF ?????
  • 2 Вог

    27 2 Отговор
    Любовницата на А.Доган чете морал на малолетна туркиня !
  • 3 Расулюлах

    23 1 Отговор
    Сузи. За мен тя е едно 15 годишно дете, което работи и помага на родителите си и я подкрепям за това

    Муахахахаххахахаххахаххаха работила и помагала на родителите си муахахахахахха
  • 4 Лоренция

    12 0 Отговор
    По честен начин и с пот на челото си изкарва паричките
  • 5 Гост

    14 0 Отговор
    Къде е държава да провери с кого прави тези снимки, 15 годишно дете?
    Няма държава...
  • 6 Мая Бугова

    4 2 Отговор
    Магз я е страх Сузанита да не й вземе клиентите.
  • 7 АМАН ОТ СУЗАНИТА

    12 3 Отговор
    МЕГЗ НЕ САМО СЕ Е РАЗХУБАВИЛА, А ВЕРОЯТНО Е И ПОУМНЯЛА, АКО НАИСТИНА Е РАЗКАРАЛА СУЗАНИТА!
    СТИГА МЕДИИТЕ СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ И СТИГА СТЕ ПИСАЛИ СТАТИИ ЗА МАЛКОТО БЕЗДАРНО ИЗВРАТЕНО НАГЛО КУРВЕ СУЗАНИТА И МАЛОУМНИТЕ Й РОДИТЕЛИ , КОИТО ИЛИ НЕ ВИЖДАТ КАКЪВ БОКЛУК Е, ИЛИ ТЕ СА Я ВЪЗПИТАЛИ ДА Е ТАКАВА НАГЛА И ИЗВРАТЕНА!!! КЪДЕ Е АГЕНЦИЯТА ЗА УЖ ЗАКРИЛА НА ДЕЦАТА НЕ СПИРАМ ДА ПИТАМ?!?!
  • 8 мюмюн

    3 1 Отговор
    Мек Г*з много Ентелегентна ще излезе и много опитна..
  • 9 Бабатунде Адениджи

    2 1 Отговор
    Брат, стреляй!
  • 10 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    ПАТКИ
  • 11 Х666

    3 1 Отговор
    За Съжаление и едната и другата са - под всякъква критика, каквото и да се каже ще е малко. Аз незнам родителите и как се чувстват, но щом са я кръстили Сузанита е ясно колко им е умствения капацитет.
    А за псевдо дизайнерката, имам информцаия от сигурен източинк, как платовете и са крадени, и че се знаимвава с Демирчо- знаем на кой е син и до тук спитам. Другото е ясно евтин ПР в тъпото предаване на Гала - при 20тина готдини ми беше съседка и много добре я познавам. То не беше секс то не бе чудо презервативите се изхвърляха по балкона и. Позор и срам.
  • 12 Galaxya

    0 0 Отговор
    Не трябва ли да имаш 18 за да работиш, и това дете ще свърши зле? Татуировки,гаджето 5 години по-голям от нея, разголване, абе скоро май ще я видим в някой порно сайт. След 10 години, ще е развалина и да не стане така,че рано-рано да дондурка бебе.