Last news in Fakti

17 Юни, 2018 12:19 3 359 18

Родителите на починалото в турски аквапарк дете: Искаме истината

  • турция-
  • водна пързалка-
  • веселин вачев

Те търсят свидетели на инцидента от 7 юни

Веселин Вачев – един от тенорите във формацията „Уникалните гласове”, и съпругата му Антония загубиха голямата си дъщеричка – 7-годишната Вивиан, при нелеп инцидент в един от турските курорти на 7 юни.

Тя се спускала на водна пързалка, когато веднага след нея се е спуснало друго дете, което я ударило в корема. Била е откарана с линейка в една болница, после – в друга, но е починала, сърцето ѝ е спряло.

Родителите били разпитвани от полицаи за цвета на банския на детето, за това как изглежда, но в крайна сметка се оказало, че годни кадри от камерите в аквапарка няма.

Родителите търсят свидетели на инцидента от 7 юни. Подозират, че записите от камерите са изтрити. По думите им в курорта е имало много българи по това време. Освен това те не са получили никакви медицински документи, дори не са им издали смъртен акт за Вивиан.

„Важното е да се разбере истината. Искаме да разберем дали са били адекватни реакциите на всички”, казват Веселин и Антония Вачеви пред бТВ.

По казуса вече работи и Министерството на външните работи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съчувстващ татко

    19 0 Отговор
    Много жалко за детенце, но това е нелеп инцидент. Аз стоя плътно до сина ми когато сме на аква парк и пазя точно да не се случи това. Има деца които не притежават емпатия и нараняват другите точно затова трябва най-много да се внимава. Има схващане че в Турция можеш да почиваш оставяйки децата си на грижите на персонала, но това не е точно така. Трагедията на семейството е огромна и едва ли ще намерят утеха.
  • 2 JPower

    15 20 Отговор
    Турците са професионалисти в убийствата на жени и деца....
  • 3 СЛАВЯН

    10 17 Отговор
    турските гадове са убили момиченцето...
  • 4 Истината боли много

    19 11 Отговор
    Много жалко за детето!Бог да прости малката Душичка!Но на почивка в турция,това не разбирам???Това което се е случило след нещастието, е напълно очаквано и нормално за там!!
  • 5 3866

    13 8 Отговор
    Пълна помия по Турция от българския бунак,но както се казва,кой каквото има в сърцето това дава.Инцидент е случило се е ,властите в Турция няма да оставят нещата така бъдете сигурни.А освен всичко и българите ли са убийци като всяко лято по морето умират десетки летовници,а?

    Коментиран от #13

  • 6 Чудомир

    6 18 Отговор
    Няма случаино нищо.За мен е умишлено ударено момиченцето,ако беше случаен инцидент то детето което е ударила девоичето щеше да помогне на пострадалото дете,а то се покрило и точно това ни кара да мислим че умишлено е ударено детето и то срещу заплащане.Е за това не ходете във Турция,там за пари на всичко са готови турците.Е бог да го приеме във рая детенцито,то заради фанатизав бе убито😄

    Коментиран от #9

  • 7 ТОЛСТОИ

    4 12 Отговор
    Няма случаино нищо.За мен е умишлено ударено момиченцето,ако беше случаен инцидент то детето което е ударила девоичето щеше да помогне на пострадалото дете,а то се покрило и точно това ни кара да мислим че умишлено е ударено детето и то срещу заплащане.Е за това не ходете във Турция,там за пари на всичко са готови турците.Е бог да го приеме във рая детенцито,то заради фанатизав бе убито😄
  • 8 Иванов

    7 9 Отговор
    Аз не разбирам защо ходите в Турция, като можете да идете навсякъде другаде?

    Коментиран от #15, #17

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ИСТИНАТА

    9 2 Отговор
    Истината е че Далак не боли! И истината е че тия двамата не са си пазили детето!
  • 11 Kolko zloba vav Gladen Ganio

    5 5 Отговор
    Eiiii Balgarino ytrepan jalak shte se samo.iziadete.to realno koi vaopshte vi iska niaka de da hodite na pochivka.Garcite mnogo vi obichkat.samo vi obichat Jenichkite.vie ste bedni prosici samo hodite da chistite toaletnite po Germanía i cela Evropa.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ванката

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "3866":

    точно така няма да оставят така нещата ще обвинят родителите и ще искат да ги съдят защото се опитват да опетнят името на "мирна" турция...
  • 14 Дикембе Мутомбо

    6 1 Отговор
    Господ да пази. Познавах детето от детската градина на моето и наистина беше много добро детенце, а родителите - възпитани и усмихнати.

    Само не мога да разбера истерията, че е станало в Турция. Това е абсолютен малшанс, но и у нас, където съм бил по аквапаркове горе на пързалките винаги има персонал, който контролира спускането. И не ми се мисли, ако беше станало в България какъв вой щеше пак да се наддаде - "държавата" и "тиквата" пак щяха да са най-отпред на псувните...
  • 15 Да можем да идем навсякъде

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Иванов":

    Даи ми виза и пари за калифорния и заминавам може и дубаи там само пари треват или за некои остров пак пари требват....ама нова де е у турция го нема никъде качествено обслужване достъпни цени

    Коментиран от #16, #18

  • 16 аууууууууу

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Да можем да идем навсякъде":

    Ква Калифорния, неграмотнико? Ти и името не можеш да си напишеш без грешки,за Калифорния тръгнал, ми пък и виза?!? Алоуууу
  • 17 прост народ

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Иванов":

    Защото българите са прост народ затова ходят. Аз никога няма да стъпя там , защото помня историята как тези боклуци са ни клали 500г.
  • 18 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Да можем да идем навсякъде":

    Защо някой трябва да ти дава пари? Изкарай си и ходи , кой те е спял. На мързеливите българи все трябва да му даваш на аванта.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове