Last news in Fakti

18 Юни, 2018 18:00 1 672 2

Германски министър: Ще връщам мигранти от границата

  • ангела меркел-
  • германия-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • хорст зеехофер

Ангела Меркел е уведомена

Германски министър: Ще връщам мигранти от границата - 1
Снимки: БТА/АР

Германският министър на вътрешните работи, председателят на баварския Християнсоциален съюз (ХСС) Хорст Зеехофер, каза, че е готов да започне да връща от границата мигранти, регистрирани в други страни от ЕС, ако канцлерът Ангела Меркел не постигне споразумение на европейско равнище до края на този месец, предаде Reuters.

"Пожелаваме успех на канцлера", каза Зеехофер на пресконференция в Берлин, след като ХСС единодушно одобри неговия нов имиграционен план. "Ние обаче оставаме на нашата позиция, че ако незабавното връщане на мигрантите от границата не е възможно, аз незабавно ще наредя на полицията онези хора, които имат или забрана за влизане, или забрана да пребивават в Германия, веднага да бъдат връщани още на границата", подчерта той.

Германски министър: Ще връщам мигранти от границата

Германският вътрешен министър уточни, че има предвид и мигранти, които или са регистрирани, или са подали молба за убежище в друга страна от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    10 1 Отговор
    Вероятността това предложение ОТНОСНО БЕЖАНЦИТЕ да се случи е много голяма и първо и най-силно ще рефлектира спрямо Италия.След това е Гърция,а после сме ние.Единственият ход в случая за тас ще е бат Бойко да договори с Ердо ОТВАРЯНЕ НА ВТОРА ВРАТА В ОГРАДАТА за да му ги връщаме.Той пък от своя страна ще ги набута на любимите си гърци ,защото си го заслужават ПО ПРЕЗУМПЦИЯ!

    Коментиран от #2

  • 2 333

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    отдавна трябваше да стане ,ама нейсе и сега не е късно ...пък не е лошо и от турчолята малко да празтоварят...че плана Маршал отдавна приключи, а и Аденауер е на вечна почивка... свършиха черната работа и вече е време да се прибират към анадола......
Новини по държави: