19 Юни, 2018 07:16 22 179 25

Кървава нощ в Малмьо (СНИМКИ)

  • швеция-
  • малмьо-
  • стрелба

Двама човека загинаха, а други трима са ранени в престрелката в шведския град

Кървава нощ в Малмьо (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

В центъра на шведския град Малмьо снощи избухна престрелка, в която бе убит един човек и четирима бяха ранени, съобщи АР, като се позова на полицията.

Полицейски говорител потвърди, че не става дума за тероризъм.

Кървава нощ в Малмьо (СНИМКИ)

По-късно стана ясно, че втори мъж е починал в болница от раните си. Първата жертва на стрелбата бе 18-годишен младеж. Тримата ранени остават за лечение.

Според вестник "Афтонбладет" малко след 20 ч. местно време били дадени изстрели срещу няколко души, които излизали от интернет кафе в центъра на града, близо до полицейско управление. На място били намерени най-малко 18 гилзи.

Повечето жертви на стрелбата били познати на полицията.

Кървава нощ в Малмьо (СНИМКИ)

Въпреки че в Швеция престъпността като цяло е ниска, в бедните квартали на Стокхолм, Гьотеборг и Малмьо през последните години проявите на насилие зачестяват. Според полицията това се дължи на съперничества между престъпни групи, свързани с трафика на наркотици и проституцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 идио ти

    91 6 Отговор
    На място били намерени най-малко 18 гилзи...........не бе-хич не е тероризъм--а е толерантност...

    Коментиран от #2

  • 2 селянин

    64 6 Отговор

    До коментар #1 от "идио ти":

    Те наричат тероризъм, само онова, което е определено от властта като тероризъм - омотани в парцали камикадзета или антисемитски прояви или всичко, което се прави от Русия и руснаци. Останалото не го наричат тероризъм. Жив тероризъм си е, но в слйчая сероятно са прави - междубандитска война.
  • 3 шведска горчивка

    100 7 Отговор
    Развалиха им хубавата и подредена страна тия джагали, които приеха откъде ли не.
    Сега да си сърбат попарата.

    Коментиран от #15

  • 4 Димитър

    85 5 Отговор
    В шведските градове има цели квартали населени с араби и африканци, в които не само бял човек, полицията не може да припари.

    Коментиран от #14, #22, #23

  • 5 един там

    87 2 Отговор
    Там тепърва ще става много зле. Толкова мно
    го примати има, че не е истина просто. Контраста е пълен. Бели, светли, хубави руси хора и черни,
    грозни, мургави, брадясали или забулени полу-човеци. Пълен контраст ви казвам. Направиха си държава в държавата с тези изроди,които нямат интегриране просто. Те не са там да живеят мирно и спокойно. Те са там, за да си налагат техните права, нрави и обичаи.
  • 6 Щурчо

    34 3 Отговор
    когато нашите хулигани се изпозастреляха в Ботевград, някой хора окъкаха всичко живо у нас ... Е, а това какво е ... Нали уж там всичко им е наред и само цъкат в захлас с език някой хорица по тамошното ....
    Като ще стана, ще стане ..., въпроса е да си вземам поука ..., а не да се храчим вътрешно ..
  • 7 Василевс

    54 7 Отговор
    Къв тероризъм? Местен клон на Алкайда се е обучавал по стрелба по движещи се мишени от съседния клон на Ал нусра, но нусрите са отговорили на огъня и кайдите са избягали от престрелката. Слава на Сорос, Меркел и Макрон. Да живее толерастията и Европа да загине в адски мъки, но ФАЩ ще отмъсти на Русия и ще заграби каквото е останало. Малко се получи като руска салата, но такъв е живота под опеката на НАТО, което всъщност те пази, за да не му избягаш и да ти дере кожата плашейки те с измислени врагове или със свойте собствени душмани, а в същото време те задължава да си отвориш границите и да приемеш всякакви терористи и главорези.
  • 8 ТИКВОЧА

    27 3 Отговор
    САМА СЪМ СИ ВИНОВНА НЕКА МЕ БОЛИ. ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ТЕХНОТО ЧУДО ЕВРОПЕИСКО.
  • 9 гост

    37 1 Отговор
    Интернет кафета посещават основно африканци и араби, така беше и в Германия, за да телефонират и да се виждат с родата си. Със сигурност не са бели шведи, а черен, престъпен контингент.
  • 10 един от всички

    40 3 Отговор
    Швеция беше много хубава държава -една от най-спокойните на света! (Когато в нея живееше християнско шведско население).Днес вече е съвсем различно -цели гета с мюсюлманско население,които разбира се,са кръвожадни насилници...! Албанци,турци,араби,пакистанци,афганци и пр. измет...! В случая с тази новина,имена не се споменават,но аз съм 99% убеден,че извършителите са от новите "шведи".
  • 11 Бял

    45 5 Отговор
    Хитлер ще липсва все повече на този свят

    Коментиран от #12

  • 12 Sieg Heil

    17 2 Отговор

    До коментар #11 от "Бял":

    Новият вече се е родил и скоро ще излезе на сцената , Ти какво си мислиш ?????

    Коментиран от #24

  • 13 Ганчо

    7 14 Отговор
    Дали не е замесен и някой ганювец? Все пак става дума за престъпност.
  • 14 Един друг

    26 2 Отговор

    До коментар #4 от "Димитър":

    И какво като полицията не може да влезе в тези квартали? Където на полицията не й стигат силите, идва жандармарията. Ако и тя се озори, идва армията, а след нея и авиацията. Маймуни срещу БТРи, танкове, щурмови самолети и хеликоптери е с предизвестен край. Та, не е полицията виновна, а политиците, обаче шведската политика от години се води от жени и от джендъри.

    Коментиран от #17

  • 15 КОЛЧЕВ

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "шведска горчивка":

    АМА НЕ ТЕ А ОНАЗИ КУЧКА МЕРГЕЛ НАВОДНИ ЕВРОПА С ИЗМЕТ.А СЕГА СЕ ДРЪПНА. НЕ ГИ ПРИЕМА ВЕЧЕ В ГЕРМАНИЯ
  • 16 Broen

    3 1 Отговор
    Сага Ньорен ще разреши случая.
  • 17 Суйо

    13 1 Отговор

    До коментар #14 от "Един друг":

    Спомни си Франция -Париж преди 5-6години. Палежи имаше всяка нощ, по една-две седмици. Нима Франция нямат авиация, БТР-и?
    Има едни НПО-та, вързани с права на човека, едни "инстанции", чудо! Няма мърдане, колят те, ти стоиш. Мръднеш ли - нарушил си нечии права, поругал си нечие достойнство, насилил си индивид. Все пак ти имаш и лична карта и постоянен адрес, плащаш данъци и сметки. Докато този, които "те коли" е недосегаем, извън закона.
    Лошо е, но всички ще станем вълци, няма как! Цивилизацията изчезва.
  • 18 ЧУК ЧУК

    10 1 Отговор
    Лошо шведско няма -"ШВЕДСКА МАСА" "ШВЕДСКА ТРОЙКА"......вече и "ШВЕДСКИ ДЮНЕР"!
  • 19 123

    6 1 Отговор
    бесове с чалми и фесове се изпозастреляха
    но такъв е софтуера в тяхната чутура ,пардон глава
    сложен от пъкъла
  • 20 Stefan

    8 1 Отговор
    Споко, ще дойде и времето на БТР - те! Безкрайна свобода не може да има. Бялата раса ще се събуди един ден. Трябват нови научни открития....
  • 21 marquise

    4 0 Отговор
    Престъпления се ивършват на всякъде по света. Разликата е в това, че там се взимат адекватни мерки не само по разследването, а в осъждането на пресъпниците и изпълнение на наказанията. У нас се демонстрира трайно и преимуществено неадекватност и некадърност в ефективното разследване и изпълението на наказнията. Така не се постига основната цел на наказателното право - общата и лична възпитателна превенция.
  • 22 Георги

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Димитър":

    Привет Митко, аз живея в Швеция от три и половина години. В Малмьо ходя всеки ден, но за квартали с подобни рестрикции не съм чувал. Дали ще можеш да назове някой? Благодаря ви предварително
  • 23 кучето шаро

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Димитър":

    Митко ти в скандинавска държава ходил ли си ?
  • 24 Коко

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Sieg Heil":

    Каде е да започва със сапуна че много материал се е събрал
  • 25 Гост

    3 0 Отговор
    Те в Швеция ги е повече страх от руснаците отколкото от терористите и чалмосаните. Нека то си е за тях. Путин ако иска за половин час е в центъра на Стокхолм. Е това са евроценности. Нека арабите да си правят каквото искат нас ни е страх от руснаците...
Новини по държави: