20 Юни, 2018 05:15 1 297 0

Пасторе сменя Наинголан в Рома

  • рома-
  • интер-
  • псж-
  • наинголан-
  • пасторе

Белгиецът ще облече екипа на Интер

Рома ще се опита да получи колкото се може по-голяма сума от Интер за Раджа Наинголан, а в сделката по всяка вероятност ще бъдат включени и двама от младите таланти на “нерадзурите”. Единият вариант е “вълците” да продадат Нинджата за 40 млн. евро, а другият - да получат 30 милиона плюс правата на Николо Дзаниоло и Андреа Пинамонти, твърди Sky Sport Italia.

Дзаниоло ще навърши 19 години през юли. Той е техничен полузащитник, който вкара 14 гола и направи 11 асистенции за младежката формация на Интер през миналия сезон. Пинамонти наскоро стана на 19 и дори има двубои в Серия “А”.

На “Олимпико” се очаква да акостира и Хавиер Пасторе. Именно аржентинският халф на Пари Сен Жермен е гласен за заместник на Наинголан. От Рома вече са се разбрали с него за личните му условия (4 млн. евро годишна заплата), но предстои да преговарят с ПСЖ. Предполага се, че сума между 18 и 20 млн. евро ще е достатъчна, за да се стигне до споразумение.

Другата цел пред “джалоросите” е да привлекат нов вратар, защото по всичко личи, че Алисон ще отиде в Реал Мадрид. Засега двете имена, които се споменават, са Алфонс Ареола и Серхио Рико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА