19 Юни, 2018 16:54 80 679 138

Слави Трифонов: Разбрах какво е да си истински нагъл

  • росица димитрова-
  • деца с увреждания

Избягали са чак в Ню Йорк, та поне 3 дни да им се махнат от главите майките с децата

За съзнателния ми живот дотук, много пъти съм си задавал въпроса: “Kакво е да си истински нагъл?”. Нали разбирате - наглост срещаме всеки ден, но аз говоря за “най”, aма наистина да си “най-нагъл”. И миналата седмица намерих отговора.

На фона на протеста на майките на децата с увреждания, палатковите лагери из цялата страна и невъзможността на държавата да се справи с този проблем, вижте какво са направили заместник-министърът на социалното министерство Росица Димитрова и държавният експерт от отдел "Интеграция на хората с увреждания“ Надежда Харизанова.

Двете отговорни за хората с увреждания дами са отишли, забележете - от 12 до 14 юни, на международна конференция в Ню Йорк, за да представят, пак забележете - "постиженията на България“ по правата на хората с увреждания.

Избягали са чак в Ню Йорк, та поне 3 дни да им се махнат от главите майките с децата. Всъщност, въпреки, че конференцията е тридневна, те са си писали дневни за 6 дни. И не само това – зам.-министърът Росица Димитрова е пътувала изключително комфортно в бизнес класа. Билетът й е струвал 8306 лева, защото е закупен в последния момент, нищо, че за конференцията е имало покана още от март, както призна самата Димитрова тази сутрин по bTV.

„Важното е, че сме участвали“, отговори уверено за скъпия билет зам.-министърът. Тя каза още, че за нея е било удоволствие, чест и гордост да участва в конференцията. За честта и гордостта не знам, но удоволствието по официални данни струва общо 16 150 лева държавни пари. И то, удоволствието, е ознаменувано с доволно селфи от конферентната зала. Селфи, което двете дами са си качили във фейсбук.

Между другото, темата на конференцията е била: „Никой да не бъде изоставен чрез пълното прилагане на Конвенцията по правата на хората с увреждания“. Това още повече допълва абсурдната картина – „никой да не бъде изоставен“, а майките спят в палатки пред Парламента...

Този случай е блестящ пример за това що е да си най-нагъл. И същевременно е твърде показателен за огромата пропаст, която зее между представителите на властта и обикновените хора, на които първите трябва да служат – едните са в бизнес класа в самолета, а другите са на палатки пред Парламента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жури

    467 23 Отговор
    Верно е шедьовър на наглостта случая.
    "Скунксът" на десетилетието

    Коментиран от #41, #129

  • 2 krisko

    97 395 Отговор
    koi e tozi slavi

    Коментиран от #5, #8, #19, #61, #62, #117, #123

  • 3 Гост

    384 26 Отговор
    Просто оставка и кой откъде е!

    Коментиран от #46, #60

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Генерал Гурко

    311 37 Отговор
    Без думи да останеш... Нека някой гласувал за ГЕРБ да ги защити, че не успявам да си обясня що за хора са тези.

    Коментиран от #66

  • 7 ДАААА

    102 283 Отговор
    ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И ЩЕ ВИДИШ СЛАВЧО НАГЛЕДНО НАГЛЕЦ !
  • 8 регулировчик

    85 25 Отговор

    До коментар #2 от "krisko":

    Не е туй въпроса. В момента.

    Коментиран от #110

  • 9 гост

    88 279 Отговор
    Много евтин популизъм .. дори за нивото на учинтолския чалгарин …
    Славко можеш повече - давай !

    Коментиран от #12, #42, #107

  • 10 петър

    299 5 Отговор
    Нищо не сме видяли още. Тепърва ще се нагледаме на наглост и простотия. Липсата на морал плюс безнаказаност води до това.
  • 11 boticha

    238 13 Отговор
    Не трябвали на тия длъжности да са хора,които са със същите проблеми,какво им пука на тия.....те са си добре и са далеееече от хората с увреждания.
  • 12 регулировчик

    176 28 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Голямо падение. Дори за бай Бойко БанкЯнски.

    Коментиран от #132

  • 13 Gost

    140 49 Отговор
    Наглост, която е присъща само на българите, независимо дали е беден или богат, защото е част от характера му, стига да има възможност!

    Коментиран от #16, #73

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Голям прос

    187 17 Отговор
    Пълно безхаберие. И сигурно да са на тия постове са избрани защото си нямат понятие от социална политика. И това за да може Великия вожд да им дърпа по-лесно конците. Трябвале някой журналист в Ню Йорк да ги пита, аджеба защо са тия палатки в София и да ги изложат пред целия свят. Защото друга причина да хвърлят наши оставки, няма.
  • 16 етно граф

    76 12 Отговор

    До коментар #13 от "Gost":

    Да бе - път турците и циганите сте аристократи. Просто такъв ви е манталитета.
  • 17 Да да

    75 154 Отговор
    Такава му е цялата философия на чалгара! Много може да плюе,но нищо не може да предложи! Или предлага само пропаганда! Да му чуем платформата за развитие и просперитет на България! Да налучкам - Пари за здраве,за пенсии и социално подпомагане! Като свършат натрупаните, ще си отидат,но ние ще останем с празни джобове и надежди! Аз този филм съм го гледал! Мерси за повторението!
  • 18 Аааа

    102 117 Отговор
    Аз също разбрах какво представлява истинската наглост ,
    Славчо ... Смятам , че имаш немалък принос за опростачване на собствения си народ ! И сега точно ти да си толкова загрижен ... Не смяташ ли , че е доста нагло ...?
  • 19 почакай

    43 10 Отговор

    До коментар #2 от "krisko":

    скоро ще разбереш
  • 20 РЖД

    66 29 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Кой ти е виновен че си в графа,,чворове,,Слави може и ще го направи,а тия дето почват с големо,,Б,,и за тях има място под слънцето,в някоя химическа с две нули.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост

    91 6 Отговор
    Грозна дума , но съществува за съжаление. Наглите ,нямат срам! С наглостта си , мислят ,че вървят напред!
  • 23 петър

    92 7 Отговор
    Няма начин да избираме само пълни боклуци. Явно системата е такава че и читавите се променят и губят представа за реалноста.
  • 24 Eee

    49 32 Отговор
    Явно тоя се гласи за новия премиер на бг-то.
  • 25 qwerty

    109 13 Отговор
    Слави да поиска отвсички министерства поименни справки по Закона за достъп до обществена информация, кои служители на какви обучения (екскурзии) са били и дали самите теми на обученията имат нещо общо със служебните им задължения. Ще стане страшно!!!!
  • 26 Истината боли много

    55 68 Отговор
    Това са възпитаничките на Слави чалгата,вече дават плодове и събираме богатата реколта от славчовата пропаганда през годините!!!
  • 27 Коментар

    113 13 Отговор
    Тия ДВЕТЕ ТРЯБВА КАТО СЕ ВЪРНАТ ОЩЕ ОТ ЛЕТИЩЕТО ОСТАВКААААААА!!!
    НИЕ РАЗЧИТАХМЕ НА ТЯХ ТЕ НИ ПРЕДАДОХА НАЙ ДОЛНО И ПОДЛО.ТОВА Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА МЕРЗАСТВО ЦИНИЗЪМ И
    КУЩУВСТВО НЕ СПРЯМО БОЛНИТЕ ДЕЦА НА НАЩА РОДИНА А СПРЯМО ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ ИЗТРАДАЛ НАРОД
  • 28 Слави

    71 42 Отговор
    Верно казваш за дамите съгласен съм, но ти не си ли най-нагъл, правиш се на патриот, лъжеш народа с политически проекти и не плащаш данъци в бг. Кажи нещо по този въпрос, те поне са мишки крият се а ти май си по нагъл и от тях.
  • 29 Владо

    90 8 Отговор
    Да ги пратят на борсата. На секундата. И техните началници дето са ги пратили също. Трябва на всички такива да им се забрани да излизат от България и да ходят там където са проблемите и мизерията
  • 30 Антон

    102 21 Отговор
    Правителството на боко рано или късно ще падне от власт.
    Ще дойде момент когато друга политическа партия ще спечели.
    И тогава ще излезат всичките знайни и незнайни золуми на тези. И въпросните 8000 лв. за билет ще ни изглеждат като сиромашки разход на най-пропадналото управление в последните 100 год. на България.
    Боко ще бъде запомнен като човека пратил България в най-сериозната икономическа криза , от която няма дя с евъзстановиме десетилетия напред. Само десетките млрд.заеми които взе, за да може да каже аз аз аз ще ни разкажат играта

    Коментиран от #81

  • 31 Стефан

    88 16 Отговор
    Има и друга наглост, но Слави не се е поинтересувал - унищожаването на въоръжението на българската армия. Преди 1989г. сме имали около 1800 танка, сега имаме 200 по документи, от които ползваме уж активно само 80. Бойни самолети - около 200, различни видове - сега около 3 самолета. Щурмови хеликоптери Ми - 24 44бр., сега имаме уж изправни ------ само 5бр.Това на какво прилича? Не съм чул от 1990г. до сега, или в близките години да е проведено едно пълно мащабно военно учение поне на 1 род войски. Т.е ВВС не могат и да проведът, щото нямат техника. Но генерали, президенти, мин. - председатели и мин. на отбраната има в изобилие.
  • 32 ти да видиш

    23 43 Отговор
    Тоя май се е видял в огледалото и е направил коментара по между другото. Сумата 8 х.лв. наистина не е малка, но дяволът винаги е в детайлите, които обаче не знаем.
  • 33 Наглата ТВ проститутка и тя с мнение

    42 80 Отговор
    Вместо да се рови в командировките на служителите, наглият лъжец, простак и циция да беше се бръкнал и платил хотел за протестиращите майки. Сега трупа и пари и популизъм на гърба на измъчената им кауза. Нагло, алчно, селско говедо с претенции да раздава оценки.
    Близач на задници срещу заплащане.

    Коментиран от #54

  • 34 лимонад

    69 6 Отговор
    просто са показали, че това което се случва - нито е важно за тях, нито ги интересува. Нищо повече. имало е повод за екскурзия, ваканция - организирали са си я.
  • 35 kick

    45 11 Отговор
    Напротив, никаква пропаст няма между управляващите и народа, нали той си ги избира бре, това са истински 100% натурални българи!

    Коментиран от #36

  • 36 никакъв народ не ги избира

    55 8 Отговор

    До коментар #35 от "kick":

    те си се самопоставят...
  • 37 ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    ......
  • 38 зрител

    72 5 Отговор
    Единственото, което буди недоумение в мен са коментарите.
    Разбира се, че въпросните дами, които не случайно са сложени на тези постове, ще се възползват максимално от привилегиите, които заеманите длъжности дават. Проблемите- те не могат да ги разрешат, те не са поставени там за да решават проблеми. Защо-защото знаете от кого зависи. Единствения проблем на дамите е колкото се може по дълго време да си седят на местенцата, а другите......други няма, само АЗ.
  • 39 Непознат

    73 14 Отговор
    ЕЙ, ЗАВИСЛИВИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ,в случая Слави е прав,кое ни е постижението по правата на хората с увреждания,НУЛА,МИЗЕРИЯ.Много сме злобни ама много,по-злобен народ от българския няма.
  • 40 РЖД

    13 10 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Ти да не си от,,малките-големи,,човечета където подлежът на рециклиране,за тях има отделни контейнери.
  • 41 Zoq

    30 50 Отговор

    До коментар #1 от "жури":

    Наглият е той,използва каузи,за да си популяризира тъпизмите,а хората се ловят!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БЕНЗИНДЖИЯ

    17 29 Отговор
    Платените Комунистически чеда на дявола плюят Слави че е човек а те дори и това не мога да бъдат в АДА ще е вашата вечна мъка и там ще оревете орталака да се научите че небива всяка статия да осирате

    Коментиран от #48

  • 44 Нико

    22 19 Отговор
    Да нека опита за премиер дано с умбите и горди българи от екипа му да успеят да направят нещо . Че цц така се е надул ,че се изпуска ...а лилито а гнусутийте с всичко което ни касае ...

    Коментиран от #51

  • 45 Доктор Фройд

    47 16 Отговор
    НАГЛОСТТА ЗАПАЗЕНА МАРКА ЗА ГЕРБ
  • 46 селянин

    31 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Свиквайте, ако не сте свикнали вече 829 години, откакто нижи фолка се е превърнал в овце... откак разни парапитеци са се взели насериозно и са се нарекли боляри, князе, чорбаджии, другари, господа, депутати, царе, и всякаква самообособила се паразитна прослойка, на които самите вие давате правото да постъпват така с вас. Който търпи неправдите е съгласен с тях. Тогава защо се оплаквате?
  • 47 гост

    19 22 Отговор
    Бате Бойчо и Герб грешка нема !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Наблюдател

    28 33 Отговор
    Наглеца вика : Дръжте наглеца !
  • 50 Така де

    74 7 Отговор
    Точно затова трябва 70% съкращение на държавните служители. 1/3 от бюджета, или около 10 милиарда лева отиват за заплати, служебни разходи и офиси на държавни служители. Както каза Минчо Христов - Защо да се увеличават данъците , след като те отиват за чиновници? Ами нека да премахнем чиновниците и да намалим данъците !!!!! Друга оправия няма!!!!

    Коментиран от #55

  • 51 Гост

    11 13 Отговор

    До коментар #44 от "Нико":

    Дано " умбите" българи , не са умни колкото теб !
  • 52 тъпанари навсякаде

    24 35 Отговор
    Категорийките са следните:
    нагъл
    по нагъл
    най нагъл
    слави
  • 53 Ryty

    34 18 Отговор
    Трифонов, нищо ново коментар като на всеки от нас, затова не се дръж като някакъв освободител и не се провъзгласявай за някой който не си ти си просто един като тия крадци от герб... Да ти припомням ли колко си нагъл точно ти с парадирането си да паркираш където ти скимне, не ми се мисли народа повярва ли ти и направи ли те някой кво ще е
  • 54 Отговор

    32 9 Отговор

    До коментар #33 от "Наглата ТВ проститутка и тя с мнение":

    Майките не искат хотел. Искат да получават помощи , заплата и трудов стаж, че и пенсия. За това няма да излязат от палатките.Най големия виновник за това е медицината , която създава деца с увреждания.Там трябвада се вземат мерки.Спасяването на абортирани плодове е недопустимо.
  • 55 Д-р

    3 17 Отговор

    До коментар #50 от "Така де":

    Време ти е за хапчето !
  • 56 Гост

    30 35 Отговор
    БГ-овцете застават плътно зад новия си овчар Слави - бездарния чалгар !
  • 57 Ефтини сензации

    29 26 Отговор
    Главния чалгар събира електорат...

    Щял чалгата да забранява като дойде на власт...
  • 58 Разбирач

    38 6 Отговор
    Да върнат ПАРИТЕ и да бъдат пратени да пасът ОВЦЕ !!!!!!
  • 59 1111

    44 3 Отговор
    Колкото и да се джавкате тук кой прав кой крив не разбрахте ли че сте вечно излъгани. Вечно идват с големи обещания който не изпълняват и гледат да държат кокала по всякакъв начин. До сега не съм видял някой политик който да мисли предимно за народа а не да се противопостави на евродирективи и лично облагодетелстване какво очаквате от по нишите позиции който си нагласят според от къде духа вятъра. С една дума нямаме политици мислещи на първо място за народа и после за всичко останало. Но трябва да има някой който да им изкарва кирливите ризи защото те сами няма да ги изкарат не зависимо кой ще е.
  • 60 Джуро

    25 8 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    И какво като дадат оставка? Парите ще върнат ли? Хаха
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Антигробар

    40 19 Отговор

    До коментар #2 от "krisko":

    Ми ще видиш кой е Слави на изборите.
    Ще ви отвее продажни античовеци като ураган сламка и никой повече няма да чуе за смешници като теб.
    АЗ ЛИЧНО, А И НЕ САМО АЗ КАТО ГЛЕДАМ НАСТРОЙКИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА СЛАВИ ТА ДА ВИ ИЗМЕТЕ ОТ ВЛАСТТА НАГЛЯРИ ДОЛНИ.

    Коментиран от #84

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Гаргата

    27 28 Отговор
    Тоя е най-наглия шут...
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Пророка

    32 8 Отговор

    До коментар #6 от "Генерал Гурко":

    Мислиш , че ако беше на власт БСП или някой друг , щеше да е по различно ли ?

    Коментиран от #77

  • 67 Янчо

    24 17 Отговор
    Слави иска да лапа амаа няма и сега ще трябва още 5 год да гледаме издуханата му физиономия това не можем да си го причиним и то в Народното Събръние
  • 68 ПЕТЪР ИЛИЕВ

    29 7 Отговор
    OСТАВКА! Но такава сигурно няма да има! За това се иска морал и доблест!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Гугъл

    25 2 Отговор
    Затова
    Е
    Измислена
    Демокрацията
    За
    Да
    Се
    Сменят
    Хората
    С
    Власт
    И
    Да
    Не
    Се
    САМОЗАБРАВЯТ! !!

    Коментиран от #79

  • 71 Dimitrina

    39 3 Отговор
    Като дойдат на власт, че като тръгнат по едни конференции, по едни симпозиуми... От самолет на самолет. Свят им се завива на горките от бързане, защото не се знае до кога. Сега е моментът!
    Популист ли е Слави, гад ли е, сдухан ли е не знам, но е прав! И на селфита, и на всякакви други простотии са способни наглеците. Дебелокожи мерзавци...
  • 72 чернобил

    14 9 Отговор
    Всъщност дори за относително прост човек,Славчо Трифонов=Симеон Сакскобург
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 хайдук

    25 8 Отговор
    Слави , аз съм сигурен , че знаеш какво е наглост още от времето , когато окраде идеите на другарите си и ги представи за свои !
  • 75 Нещастници

    36 4 Отговор
    Тези женички дали са разказали как един болен човек живее с 100$,а те за 3 дена да изхарчили близо 9000$!
  • 76 Зомбиран

    11 3 Отговор
    Как сте зомбита?
  • 77 Генерал Гурко

    19 13 Отговор

    До коментар #66 от "Пророка":

    Доста правителства и партии се смениха, но такова безочие, анархия и некомпетентност не е имало до сега.
  • 78 Злообен

    17 10 Отговор
    СЛАВИ ТРИФ. ПОДАРИ ПРЕДИ ГОДИНИ. АПАРТАМЕНТ НА ЕДНО ДЕВЕТ ЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО. ЖЕНАТА ПАДНА НА КОЛЕНЕ И МУ ЦЕЛУВА РЪЦЕТЕ. ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАПЛАТИ ЖИЛИЩЕТО ПО ДЪРЖАВНИ ЦЕНИ. А ЖЕНАТА КАЗВАШЕ, ЧЕ НЕМОЖЕ ДА ДАДЕ ПАРИ ЗА ЗАКУСКА НА ДЕЦАТА. НА ТОВА СЕ КАЗВА НЕВЕРОЯТНА НАГЛОСТ. НАЛИ.?
  • 79 амгъл

    17 0 Отговор

    До коментар #70 от "Гугъл":

    Вярно, че демокрацията е измислица, фикция. И ще си остане такава, докато има капитал-това са пари, които не служат за задоволяване на жизнени нужди, а за осигуряване на власт и разни изкривени прищевки формирани от изроден социум. Хората с власт не се сменят (освен, когато умрат). Сменят се пионките им.
  • 80 Трифонагъл

    16 9 Отговор
    Слави, отваряй чалгарските си куфари с пари и раздавайки на майките които преди 15 ,20г. Са ти палнили наглия чалгарски джоб като са ти ходили по каварните ти концерти
  • 81 Да да

    24 10 Отговор

    До коментар #30 от "Антон":

    Ако управлението на Борисов е най-пропадналото,ти би ли посочил кое е по-добро от неговото досега? Моля за конкретен отговор и факти,а не разтягане на локуми! Ако искаш да ти дам жокери - Луканов,Виденов,Царя,Станишев,Орешарски,Костов,Беров или някой от служебните! Шах,шах и две пешки метър! Лесно се плюе,трудно се гради - Аз!
  • 82 месара

    13 7 Отговор
    и тоя като другарката "истина" нинова, се опитва да привлече симпатизанти с многословие, с което всъщност не казва нищо, важното е да се квичи оставка!
  • 83 ГЕРО

    3 4 Отговор
    Ама чекайте ве , ми и тя е българка . Нека си живне малко ся, тук ако не гепиш та имат за улав и улаф та пррследва после. Я кат вдичките еднакво и нямаш проблеми.
  • 84 Казанджия

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Антигробар":

    Замезвай , че бързо те хваща !
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Овчар

    14 8 Отговор
    Харесвам феновете на Слави , приличат ми
    на жадни овце !
  • 87 Ерген

    14 1 Отговор
    Тези убавици , моми ли са или парясници ?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Българче

    7 3 Отговор

    До коментар #88 от "Gogo":

    За твоето племе ,което пише на шльокавица , може да е така !
    За България , да не чувам лошо от деградати ,че чупя ръчички !
  • 90 ГЕРО

    4 1 Отговор
    Аааъъъиии па теьи са българки, я все мислех че са сиган.и
  • 91 К.Иванова

    20 7 Отговор
    Тази е най-отвратителната и нагла особа на 21 век. Не ми го побира ума, да ползваш билет за 8306 лв., a болните деца да са на площада. Оставка и да върне парите.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 За Слави

    12 11 Отговор
    Слави,айде вече влизай във властта, че ни изпиха кръвчицата тия вампири!Много се забави, Слави!
  • 94 Бисер

    10 3 Отговор
    Гнусни пиявици
  • 95 Гост

    10 6 Отговор
    Вече сме видели такива журналисти, които са с болни амбиции за власт, Бареков, Сидеров, а сега и Слави. Не искам претоплена манджа.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Аз #

    9 6 Отговор
    Само знам, че ни управляват най-неграмотните и най-крадливите самозабравили се мафиоти несменяеми, защото си служат с всякакви средства за насилие!!!!
  • 98 Аз #

    8 8 Отговор
    Само знам, че ни управляват най-неграмотните и най-крадливите самозабравили се мафиоти несменяеми, защото си служат с всякакви средства за насилие!!!!
  • 99 Аз #

    4 7 Отговор
    Само знам, че ни управляват най-неграмотните и най-крадливите самозабравили се мафиоти несменяеми, защото си служат с всякакви средства за насилие!!!!
  • 100 ватман

    16 4 Отговор
    Бях женен 4 години в Щатите и пътувах непрекъснато и то не до Ню Йорк а до Л.А. коеот много по далеч. И искам да кажа,че няма такава цена за билет.Пътувал съм и с първа класа и с икономи класа няма такива цени. Има измама някой е гепил едни 2000-3000лева от покупката на билета. Та освен тия двете нагли лели и някой чиновник е гепил още едни мангизи.

    Коментиран от #120

  • 101 Виктор

    9 15 Отговор
    Слави, ти си палячо. Разсмиваше хората. Това ти е професията. Кой те излъга, че имаш акъл за политика.

    Коментиран от #109

  • 102 jeta2208

    14 4 Отговор
    Тези които плюят Слави Трифонов нека първо да се. поинтересувал какво е направил за тези деца и после да коментират глупости.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 marquise

    8 2 Отговор
    Цинизъм и безгранично падение на управляващите.....
  • 105 ПЕШЕВ

    7 5 Отговор
    ВИСША НАГЛОСТ Е ТОЯ ПРОДАЖНИК ДА СЕ ЯВЯВА ВСЯКА ВЕЧЕР ПО НАЙ ПРОБИТАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И ДА МАНИПУЛИРА МНЕНИЕТО НА,КАКТО БЕШЕ СЕ ИЗКАЗАЛ ЕДИН КОМУНИСТ ПОЛУ ИДИОТСКАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  • 106 nikolov

    11 6 Отговор
    не се подлъгвайте по думите на този лъжец и манипулатор.по време на управленията на БСП,случаи като този бяха ежедневие.мога да изброя десетки подобни,,висши наглости,,.защо тогава този ,,борец за истината,, мълчеше.къде беше,когато в правителствата на Виденов,Сакскобурготски,Станишев и Орешарски се извършваха безчинства пред които това е ,като детско филмче.По тяхно време превителствата им работеха само за да крадат.Извършваха се чудеса от изоретателност на българския престъпен ум за измисляне на схеми за източване на НАШИТЕ ПАРИ... така,че моля,нека този измислен герой да си ходи вече на село...

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ТРОПЧО

    1 6 Отговор

    До коментар #101 от "Виктор":

    ВИКИ ОТ ТЕБ ПО ГОЛЯМ ПАЛЯЧО НЯМА АЗ ТЕ ПОЗНАВАМ ОТ МАЛЪК ТИ ПРОСТО СИ МИШЛЕНЦЕ КОЕТО СЕ КРИИ ПОД ПОЛАТА НА МАИКА СИ ДОВЕЧЕРА КАТО ТЕ СРИШНА ЩЕ ТИ ГО ПОДАМ В ГРОЗНАТА МУЦУНКА СМЕКО
  • 110 Брадчед

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "регулировчик":

    Точно в това е въпроса, прав е славчо, но и жената на томисла дончев е права. На съпругата мъжа и управлява, а пък слави скакво е по добър от другите? На това се казва яхване на вълната. Друг да го каже съм съгласен
  • 111 marquise

    7 2 Отговор
    Заместник министър Димитрова е подала оставка и тя е приета от Бойко Борисов. Сега се очаква оставката на Премиера.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 У-У!! БРЯ,БРЯ

    4 5 Отговор
    Мунчо,изяди ли си мамалигата? Най-добре кандидатствай за рекорд на Гинес с голямата си празна капацуна!Опази боже чалгаджия да влезе в политическата помия!
  • 114 Темида

    8 3 Отговор
    И пак 100 човека ГЕРБ били така а БСП са светци. Да не би СОЦИАЛНАТА Министърка Масларова да не ходеше с чанта за 3000лв докато пенсионерите едва оцеляваха с 110лв пенсия.
    Стига сте робували на партии!!!!!! Съда Ви убива!!! Вас и децата Ви и бъдещето на псевдо "нацията"....ама да нали сме си прости, ходете викайте за лифта на Пирин.
  • 115 калеко Алеко

    4 1 Отговор
    Само лаете по форумите - деиствия никакви.Българите това го можем най-добре
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ннн

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "krisko":

    А ти кой си. Слави го знаем всички.
  • 118 Коко

    2 1 Отговор
    Няма кой да те бие!
  • 119 Румен

    4 1 Отговор
    Ама Вие очаквате от висшестоящите да мислят за обикновения човек и тези в неравностойно положение? Просто се откажете
  • 120 Може

    4 1 Отговор

    До коментар #100 от "ватман":

    Направийх проверка има самолетни билети от 3164 евро без такси
  • 121 Бесен

    12 1 Отговор
    Трябва да се приеме закон който да задължава държавните чиновници при разхищения на държавни средства да ги възтановяват. Както и глоба за началника разрешил команддировката. Всичко друго е "куче влачи диря няма" трийсет години това правят.

    Коментиран от #127

  • 122 ХММММ

    8 1 Отговор
    Тия двете сигорно незнаят и английски излиза,че са ходили на гурбет за наша сметка.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 гост

    8 1 Отговор
    Тази зам. министърка е първа бръмчалка на мутрите в Търново....добре са платили за нея.
  • 125 Незнайна

    3 1 Отговор
    Е за това всеки се бута до някакъв по- висок държавен пост. Хем заплати над 1000 лв., хем реално никаква работа не вършиш( няма нищо наяве) хем се облажваш с множество удоволствия като няколко дневна командировка до Америка и какво ли още не за което простия български народ си няма иидея!!! И ако щем не щем преглъщаме куп наглости от управници от ниско, средно и високо ниво как да преглътнем и това? Нека двете дами които са свършили „голяма работа” с безценното си Присъствие да се бръкнат и възстановят поне цената на билетите!!! И преди съответния министър или шефа на Народното събрание да сложат парафа си под поредната заповед за разходка под някакъв благовиден предтекст на гърба нанарода да си спомни че той е един от най-бедните в Европа!!!Не ви ли омръзна да се гаврите с търпението на този народ и да се показвате по телевизията без да потънете в земята от СРАМ!!!!!!!!
  • 126 Бинокъл

    1 1 Отговор
    Манолов от подкрипа, прави най добрите минети на бизнесэт игерб. Десен синдикат, дървено желазо. Скекс и ритник в топките за манолов.
  • 127 Незнайна

    2 1 Отговор

    До коментар #121 от "Бесен":

    Подкрепям на 100% .Лесно изпълнимо, но УВИ НЕосъществимо за наште ширини!!!
  • 128 Бай Стамат

    2 1 Отговор
    Аве те тоз Славун само ходи да разлайва кучетата, да лъже и да обещава. С Тея негови благотворителни кампании, за дарения всичко е вятър и лъжа. Преди години участва в Стани Богат, и казаха че са отворили благотворителен фонд за набиране на средства за построяването на паметник на Кан Аспарух в София. И какво стана в крайна сметка куче влачи, диря няма. Направо ми е смешен, явно има доста хора които откликват на призивите му за благотворителност и солидарност, но насреща нищо, като с всяко едно негово начинание, той си е добре иначе 😄😄😄😄😄 Смях Смях Смях ..... Вятър те вее на бял кон, дръж се да не паднеш 😆😆😆😆😆
  • 129 Да се махат

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "жури":

    Долнопробни боклуци ! Хората живеят с 100лв на месец а те 8000лв за билет
  • 130 Дядо

    3 1 Отговор
    Има един много прост въпрос , защо чалгаря го вълнува тази тема , и кой му плати да прави референдум ? Истината е , че ние , народа , трябва да сме разделени и ако не се сещате - или ние или мафията
  • 131 Гост

    1 0 Отговор
    Абе всичко поддръжници на Слави не разбраха ли ,че няма да прави партия ,а политическо движение.Демек ще е на държавна (наша)хранилка тип Светльо хиподиловия и до там.Как решихте ще оправи държавата не ми е ясно.
  • 132 Тото

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "регулировчик":

    Правилното е БанкИА поне нашият така го пише
  • 133 Онзи с коня

    0 2 Отговор
    И кво значи Славчо щялда стане хрантутник а пък Боко е свършил много работа за всичкото това време през което е на власт и не се е облагодетелствал изобщо това ли твърдите или всички които пишете сте слепи станала природна катастрофа като наводнения съборени покриви наводнени и отнесени къщи и обещетение за това е 375лв.това нормално ли е какво по дяволите е направила бащицата ГЕРБ за всичкото това време на управлението си аз не виждам реално нищо цените в магазините разтът а какво се случва със заплатите на работещите кажете и не ми говорете за софийски заплати от рода на 1000 1200лв помислете за това ако не сме ние от провинцията и по точно североизточна България ще ядете хляб по 3лв защото ще си копирате жито и брашно от турция .и освен всичко обърнаха историята на България с главата на долу и децата ни ще живеят в лъжа това е а колкото до народа на него му трябва някой на когото да се довери пак макар той да е Слави какъвто и да е той не е ГЕРБ а това че бил мекере на Бойко това за народа не е важно той се явява новата надежда и няма да се учудя ако пак казвам ако направи партия и се кандидатира да спечели
  • 134 BG citizen

    3 0 Отговор
    Точно пък ти да го кажеш....
  • 135 Ники

    2 0 Отговор
    Станислав Трифонов е подготвян за заместник на Б.Б.! Идеята е да бъде заменена една мутра с друга мутра!
  • 136 Грую

    1 1 Отговор
    Сега трябва да следва командировка в Сливенския затвор на няколко години на разноски на Министерство на Вътрешните Работи!
  • 137 менгле

    0 0 Отговор
    ИСКАМЕ ПОД ТУРСКО...ИСКАМЕ СИ СУЛТАНА,ДАЙТЕ ЧАЛМИ НА РАЯТА,ЧЕ НИ ПИСНА
  • 138 гларус

    1 0 Отговор
    По голям наглец от татуираният чалгар не съм виждал .Продължава да ни трови от екрана
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове