Last news in Fakti

21 Юни, 2018 01:31 2 305 0

DARA с нов сингъл и награда (ВИДЕО)

  • dara-
  • все на мен-
  • дара

Само преди броени дни певицата спечели и наградата “БГ Изпълнителка” на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2018

Днес е премиерата на новия сингъл на DARA “Все на мен” във всички дигитални платформи и в радио ефира. Песента беше представена за първи път на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, малко преди певицата да грабне и наградата за най-добра БГ изпълнителка. Впечатляващото изпълнение на DARA на Наградите беше гледано и споделено стотици хиляди пъти, а тийзърът към клипа за рекордно кратко време се нареди сред най-популярните видеа в България.

Автор на музиката, текста и аранжимента на “Все на мен” е отново Павел Николов от БГ Дуото на 2017 г. Pavell & Venci Venc’. Павел е отговорен за успеха и на предишните хитове на DARA „Кво не чу“, „Родена такава“ и „Недей“. DARA е съавтор на текста и музиката на песента.

“Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Pavell толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него“, сподели изпълнителката.

Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сценарий на писателя Константин Трендафилов. Впечатляващата хореография в него, която видяхме и на сцената на Наградите на БГ Радио, е на Милен Данков. ‘’DARA е една природна фурия! Чуе ли ритъма, сама започва да си измисля движенията и хореографията ни се получава мигновено! Това момиче е просто.. УАУ!”, коментира хореографът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА