21 Юни, 2018 23:00 1 984 1

Холивудски комик се заема с Евровизия

  • уил феръл-
  • netflix-
  • евровизия

Уил Феръл ще режисира и ще се снима във филм, вдъхновен от конкурса

Холивудски комик се заема с Евровизия - 1
Снимки: БТА/АР

Комикът Уил Феръл ще режисира и ще се снима във филм за стрийминг платформата Netflix, вдъхновен от песенния конкурс "Евровизия", предаде BBC.

Феръл ще бъде и съавтор на сценария заедно с Андрю Стийл. Стийл е бивш главен сценарист на шоуто "На живо в събота вечер", една от звездите на което години наред е 50-годишният Уил.

Филмът, за излизането на който няма посочена дата, се възприема като опит на Netflix да "съблазни" чуждестранни клиенти. Феръл е поредната комедийна звезда след Майк Майърс, Адам Сандлър, Крис Рок и Роб Шнайдър - също бивши звезди на шоуто "На живо в събота вечер", с проект за Netflix.

Според редица медии Уил Феръл е бил осенен от идеята за филм за "Евровизия", след като е присъствал на тазгодишното издание на песенния конкурс в Лисабон. Комикът се е "запалил" по съревнованието, което не се радва на популярност в САЩ, покрай съпругата си, шведската актриса и певица Вивека Полин.

Холивудски комик се заема с Евровизия

Представители на Феръл и Netflix не са отговорили на молбите на агенцията за коментар относно планирания филм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боб със зеле

    2 0 Отговор
    Кой ще играе ролята на еврейската панда?