Last news in Fakti

21 Юни, 2018 20:46 3 682 7

Проговори съпругата на Боби Дебелия, убил зверски сестра си

  • созопол-
  • убийство-
  • сестра-
  • боби хлебаря

Смея да твърдя, че имам най-добрия мъж на света и най-добрия баща. Той обожаваше сестра си и цялото ни семейство, правеше всичко за нас. Това каза през сълзи Йоана - съпругата на 55-годишния Борислав, обвинен в бруталното убийство на собствената си сестра - Десислава, пише "Флагман".

Припомняме, че кървавата драма се разигра в Созопол. Боби Дебелия или Хлебаря, както е известен в морския град, преби до смърт 49-годишната си сестра.

Жена му Йоана, която е 28 години по-млада от него, твърди, че не е виждала съпругът й да бие сестра си.

„В деня на трагедията тя беше много пияна. Дойде в магазина и Борислав й каза да се качи горе в къщата и че е недопустимо в 09:00 часа сутринта да е употребила толкова много алкохол. Оттам нататък не знам какво се случило“, каза още Йоана.

Убитата Десислава редовно била пияна, но въпреки това била много добра и усмихната жена, твърдят съседи на семейството. Това е къщата на ужасите, където стана бруталното убийство. Борислав и жена му въртят хранителен магазин на същия адрес Борислав и жена му живеят от 5 години в къща на ул. „Мусала“ № 35 в Созопол и въртят малък семеен бизнес – хранителен магазин на същия адрес.

Борислав е от София, но от около 20 години живее в морския град. Преди години имал хлебопекарна, оттам идва и прякорът му Боби Хлебаря.

Двамата имат и 3-годишна дъщеричка, която все още не осъзнавала какво се е случило, но постоянно плачела за баща си.

„Трагедията ни е огромна. Сама трябва да се справям с всичко - с бизнеса и с отглеждането на детето. Най-тежко обаче е за майката на Борислав и Десислава, която погреба дъщеря си, а за смъртта й е обвинен синът й“, изплака още Йоана. Въпреки твърденията й, че Борислав обожавал сестра си, близки на семейството разказаха, че е имало често скандали между двамата. Десислава била пенсионирана по болест. Страдала от цироза в следствие на редовна употреба на алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 азазаз

    6 18 Отговор
    тоя пак е циганин... нали... те гявурите такива неща не вършат... как...

    Коментиран от #2, #3, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ванката

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "азазаз":

    ти имаш ли си на представа какво означава думата която си се опитал да напишеш в опитите да защитиш мижавата си раса???
  • 4 гост

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борислав и жена му въртят хранителен магазин на същия адрес Борислав и жена му живеят от 5 години в къща на ул. „Мусала“ № 35 в Созопол и въртят малък семеен бизнес – хранителен магазин на същия адрес.

    Добре че не повтаряте иначе статията ще стане много дълга
  • 5 Мвр

    2 2 Отговор
    Тоя бил много добър и убил сестра си , представям си пък ако беше лош колко хора щеше да убие !!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 нтопх

    2 0 Отговор
    Абе Вие странни хора защо да е циганин?

    ИЛИ ЗАЩОТО Е ПО-УДОБНО????
    Тъпия Бай Селяндурин дето брат брата убива забравихте ли?????