Last news in Fakti

25 Юни, 2018 14:13 3 369 1

Дилър се барикадира в Горна Оряховица, опитвайки да изгори доказателствата

  • наркотици-
  • марихуана-
  • дилър-
  • горна оряховица

Рецидивистът е задържан от полицията

Дилър се барикадира в Горна Оряховица, опитвайки да изгори доказателствата - 1

Полицейска операция за противодействие срещу разпространението на наркотични вещества се проведе на територията на РУ – Г. Оряховица. Акцията е започнала в петък следобед и е продължила до ранните сутрешни часове в събота.

Униформените са открили наркотици в лек автомобил Opel Tigra, управляван от 36-годишния К. А., регистриран за кражби. В колата пътувал и 23-годишен негов съгражданин. Последвало задържане на двамата мъже и образуване на досъдебно производство по случая.

23-годишният мъж е привлечен като обвиняем, а пред полицаите шофьорът признал, че е закупил дрогата от 39-годишен мъж от Г. Оряховица, осъждан за престъпления, свързани с наркотици. Криминалистите бързо установили адреса, който рецидивистът обитавал – имот в местността "Под Арбанашко бърдо".

Виждайки униформените, той се заключил в жилището си и отказал да отключи вратата. След предприети професионални действия полицейските служители проникнали в жилището и задържали стопанина. Установили, че е опитал да изгори в печката пакет със суха тревиста маса. Общото количество на намерената и иззета дрога е 20 грама марихуана и 8 грама метаамфетамин.

След 24 часово полицейско задържане, с разпореждане на прокуратурата, мярката му за задържане е удължена на 72 часа. По случаяе образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриот

    1 0 Отговор
    В тая жега печки тръгнал да пали завалията...Абе приятел ти не си у ред !!!