Слави Трифонов: Защо Борисов се възмути от фалшивата новина за гръцкия остров?

26 Юни, 2018 14:38
63 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 40426
Автор: Константин Карагьозов

Снощи в 23:30 ч. "Нова телевизия" свали от ефир заснет епизод на предаването „Часът на Милен Цветков“. Една от предварително анонсираните теми на сваления епизод беше тази: „Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?“

Сега. Не казвам, че са свалили предаването заради обсъждането на тази тема. Не, сигурно са го свалили заради една от другите две анонсирани теми: „Има ли война за трюфели в община Добрич?“ и „Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова „Учебник за мъже“.

На мястото на сваления епизод, Нова телевизия пусна повторение на предаването на Милен Цветков от 22 юни, но без надписа...“повторение“. Защо "Нова" пуснаха точно предаването от 22 юни и то без надпис „повторение“? Защото предаването си звучи актуално и за 25 юни – обсъждаха се досегашните изненади на световното първенство по футбол. Ако мине номерът.

Всъщност, ще ви кажа защо "Нова" свалиха епизода на Милен Цветков – заради „несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание“.

#111-то място