Last news in Fakti

28 Юни, 2018 10:00 11 726 33

Борисов има български, а не гръцки остров

  • остров

Време е да научат, че няма да излязат сухи от водата

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов няма гръцки остров. Иначе нямаше да подава оставката си. Нещата стоят много по-зле.

Това коментира в профила си във „Фейсбук“ Арман Бабикян.

Борисов има български остров. На него той не живее "сам като куче"! Но е отделен на него над всички нас. От там управлява. Хубав, богат, едноличен остров на властта. С негово благоволение могат да стигнат до него "котараци", Цветанов, Прокурор, Медиен магнат, Митничар, някой министър и някоя журналистка по лични въпроси.

От този остров не се виждат стотиците хиляди мизерстващи, но се вижда пълното шосе към Гърция. От него не се виждат майките до парламента, но се виждат пълните кафенета на Витошка. От него не се вижда цензура в медиите, а се виждат успехите на европредседателството.

На този остров има един член - член първи на островната Конституция! Около острова на Борисов има много давещи се мигранти, но както е известно делото на давещите се... Те са мигранти в собствената си страна...

Време е да научат, че няма да излязат сухи от водата. Честит остров другарю Борисов, да не вземете сега да си подадете оставката заради някаква си страна. Моля ви, тя ще ви се махне от главата или ще махне...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KROMAZON

    42 110 Отговор
    И твоята глава прилича на остров, само че пуст.....дето нищо не вирее..
  • 2 Активен Борец

    33 100 Отговор
    Знайни и Незнайни ПАЛЯЧОВЦИ си търсят 5 " петте " минути СЛАВА !!!
  • 3 ГОРАЗД

    25 82 Отговор
    Армандо ,тез локуми ги разтягай на баба си!Бойко не е светец,ама до сега не съм чул социалист да го критикува по същество,обяснението е просто,за всичко важно сте на едно и също мнение!

    Коментиран от #26

  • 4 Иванов

    97 25 Отговор
    Американците се отрекоха от Борисов и той вече е върху пързалката. И да квичите и да крещите, свършено е с герберастията. Дано змийският ви остров е по- голям та да може да ви приюти, защото за вас гейберасти, животът в България приключи!

    Коментиран от #20

  • 5 Реалист

    20 70 Отговор
    Бабикян е като навита кукла която се върти в кръг и плюе по Борисов. Най-добре е бабикян да се омита за Армения щом тук не му харесва.
  • 6 onq s konq

    31 26 Отговор
    "Изгнаници клети,отломка нищожна ..." -така започва стихотворението на Яворов "Арменци".Безспорно е страданието на ерменския народ и историята е категорична в това отношение.Не всички ерменци обаче МНОГОСТРАДАЛНИ-има и немалко,КОИТО СА СЕ "ОПРАВИЛИ" ОТЛИЧНО В ЖИВОТА по един или друг начин.Конкретно в БГ е абсурд да видите арменец-земеделец или арменец-работник в завод ,които да се трепят от сутрин до здрач.ЗЛАТАРСТВОТО ОБАЧЕ СИ Е ТЯХНА ЗАПАЗЕНА МАРКА ПРОФЕСИЯ и във всеки град ще забележим златарските им ателиета строени бодро по най-централната улица!Явно обаче на "некои арменци" НЕ ИМ Е ЧУЖДА И ПОЛИТИКАТА И С УДОВОЛСТВИЕ ОБСЛУЖВАТ ВСЯКАКВИ "ЧЕРВЕНИ СТРАСТИ",естествено срещу СЪОТВЕТНОТО ЩЕДРО ЗАПЛАЩАНЕ.А всепризнато е ,че АРМЕНСКАТА УСТА Е МНОГО ГОЛЯМА УСТА...също като "руския слон"!

    Коментиран от #18

  • 7 боко

    54 8 Отговор
    Ами прав е човека , що му се подигравате ,че има остров. Борисов си има държава , вие със някакво мижаво островче го свързвате.
  • 8 ПЕЕВ

    23 58 Отговор
    БАБИКЯН ЧЕ СИ КОМУНИСТ ТО Е ЯСНО НО КОЛКО ПОЛУЧИ ЗА СТАТИЯТА.

    Коментиран от #15

  • 9 запознат

    21 71 Отговор
    Бойко може да е всичко но за мен е добър държавник, а и определено всичко върви на горе и напред тъй че тоя Армандо да спре да плаче и да се огледа наоколо.

    Коментиран от #17

  • 10 ГРАЖДАНИН

    47 13 Отговор
    НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ НА ДОБРЕ ЩОМ БСП КАТО ПАРТИ ВЗЕ ДА МИ ХАРЕСВА
  • 11 osmiatorg

    20 2 Отговор
    ЛАВИНА, хубав и ПОУЧИТЕЛЕН! филм ;)
  • 12 пиу пиу

    39 8 Отговор
    КАКЪВТО НАРОДА, ТАКИВА И ЛИДЕРИТЕ МУ /ПОЖАРНИКАРИТЕ МУ/ ТАТОВЦИТЕ...
  • 13 хой

    24 7 Отговор
    Пак фалшиви лъжливи новини- не е остров, а е полуостров Белене, и не е на Борко, а там ще прекара под наблюдение "отпуската" за старост!
  • 14 Язе

    11 18 Отговор
    Бабикяне, да не се окаже, че островът е арменски?
  • 15 КОМУНИСТ

    19 8 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕЕВ":

    Пеев, задник не остана на Бойко от лизане; това се отнася и за #9 ЗАПОЗНАТ-ия.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Чичоолу

    17 6 Отговор

    До коментар #9 от "запознат":

    Не знам точно с какво си запознат, но докато у нас вегетират екземпляри като теб, държавата е обречена. И колкото по-рано някой ви го набие в простите тикви, толкова пираженията ще са по-малки. Съжалявам за острия тон, но вече няма време за дипломация. Корабът потъва!

    Коментиран от #21

  • 18 Бат Вальо

    7 9 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Хубав коментар, обаче накрая пак се оака! Извади тоя руски трън от задника си и мирясай ...
  • 19 Азазазаз

    11 14 Отговор
    Много глупаво написано. Общи приказки, жонглира с думи, нищо съществено. Личи си личната омраза към ББ.
  • 20 Пертров

    5 7 Отговор

    До коментар #4 от "Иванов":

    Въпросът е ние да се отречем от комунистите и русофилите.
  • 21 Ташко Мъдев

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "Чичоолу":

    Ако алтернативата на Борисов е омотаното БСП/БКП то работата отива на още по-лошо.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Nalivaiko

    7 4 Отговор
    Много точна статия!Браво!Остров в страната на тивките,а на този остров Тиквата-майка,бащицата и прочее...И някой да му каже на този тапет,че сърцето е от лявата страна : ))))))))))))) :))))))))))))))
  • 24 БАЙ ГАН4О

    7 5 Отговор
    Решението е президентска република с Радев президент ,след ,което ТИКВАТА И КОМПАНИЯ на белене да пишат мемоари ,кой мой да пише де
  • 25 Браво сега инвестирай

    6 3 Отговор
    Бойко голям късметлия има остров да инвестира в него ще печели луди пари. Той вече е фрашкан де. Милен сега няма предаване е голяма работа и Бареков имаше предаване по бТВ събираше хората по площадите и го замергаха с торба с лай.а в 2013 год. И после го спря. Моят съвет хора не чакайте държавата да ви направи богати започвайте да инвестирате спестявайте влагайте и удвоявайте и влагайте внимавайте в какво влагате това е най важното и при инвестирането по малко харчене повече спестяване. Всеки има този шанс ама не го използвате. Колкото по ранна възраст започнете толкова по добре ще бъде.

    Коментиран от #28

  • 26 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГОРАЗД":

    Не го критикуват защото са от една и съща страна на барикадата.
  • 27 АМАНАДАЛИ

    3 5 Отговор
    Много сме,силни сме! ГЕРБ НЯМА АЛТЕРНАТИВА! Ще векуваме! На ББ му пръднете на махалото!!!
  • 28 KROMAZON

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Браво сега инвестирай":

    Евала...поздравления за написаното!!! Само като остареем да не оглупееем и някой ромеец да ни изпъже по телефона :)
  • 29 БАЛКАНСКИ ДИВАК

    2 1 Отговор
    Коооо ? Ние управляваме цяла ефропа , а вие за едни българи ми дигате кръвното. Заети сме с голямата молитика и няма време за дребни неща, кой оцелее оцелее , а който не значи слаб и хилав материал. Наглеци такива 100 € ви даваме и пак недоволни , а и много дълго живеят тези дъртаци ва . То бива наглост ама , как е възможно да оцелявате без парно,лекарства и глад ?
  • 30 ТИКВОЧА

    1 1 Отговор
    ГРОБАРЮ ПЕЕВ МНОГО СИ ДЕЕН .СКОРО ЩЕ ТИ ДОИДЕ ВРЕМЕТО НО ТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ АНОНИМЕН ПЛЪХ.
  • 31 гост

    3 2 Отговор
    Е за това България няма да прокопса.Пълно е с тъпанари които харесват Борисов и са ги дресирали да считат,че Борисов е велик и без алтернатива.
  • 32 цоле

    0 1 Отговор
    ЩОМ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ЩЕ ИЗБЯГА ЗАЕДНО С РОДАТА СИ ?
  • 33 Бай Кольо

    1 0 Отговор
    Тоя смешник е такава фурнаджийска лопата,че който му вярва явно не е добре с главата.Като се започне от времето,когата подкрепяше Надежда Михайлова и се премине през куп провалили се формации и организации,и се стигне до сега,когато подкрепя комунистите Радев и Манолова.Горкият човек - умира за обществено и медийно внимание.