28 Юни, 2018 17:56 5 189

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

От телекомуникационни компании до фитнес центрове търсят свои служители. Желаещите да се развиват в сектор строителство също имат възможност да се развиват в областта и по-конкретно в надзорната част от процеса. Агенции за подбор на персонала също търсят специалисти за краткосрочно или дългосрочно наемане на работа.

VIVACOM

ТОП работодатели на седмицата

VIVACOM е една от най-клиентски ориентираните компании за телекомуникационни услуги, благодарение на своите над 6000 служители, които ежедневно доказват своя професионализъм в един от най-силно конкурентните сектори в България. Залагаме на комбинацията от четирите основни телекомуникационни услуги – мобилна връзка, високоскоростен интернет, телевизия и фиксирани линии. Целта ни е клиентът да може да комбинира всеки от тях свободно, така че сам да създаде най-добрата оферта за себе си. Ние ценим високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате при нас. От своя страна VIVACOM ще инвестира в обучението ви и ще ви даде поле за развитие в едни от най- динамичните и бързо развиващи се бизнес сфери у нас.

Вижте свободните позиции на VIVACOM

SILVERHAND

ТОП работодатели на седмицата

SILVERHAND е водеща агенция за подбор на персонал в международен мащаб. Нашият екип се състои от високо образовани, ентусиазирани специалисти, заради които хиляди хора са намерили работа в чужбина и са постигнали целите, които преди това са били извън финансовите им възможности. От 2011г. SILVERHAND посредничи на множество предприятия от Германия, Австрия, Холандия, Исландия, Норвегия, Швеция и Финландия при подбора на квалифицирани служители и помощен персонал от Централна и Източна Европа. Успешно работим с компании като BMW, Audi, VW, BASF, IKEA, Douglas и стотици други по-малки регионални предприятия. Успехът ни се дължи на упорита работа и най-високи етични ценности, като честност, надеждност, отговорност и уважение, за които се грижим в нашето ежедневие. За екипът на SILVERHAND „работата не е продукт“.

Вижте свободните позиции на SILVERHAND

Термокс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Tермокс ЕООД е вносител на ламинирани и естествени паркети, Електрически конвектори ADAX и камини и печки на дърва JOTUL. Фирмата има над 30 търговски обекта в цялата страна за продажби на дребно и складови бази в голените градове за продажби на едро.

Вижте свободните позиции на Термокс ЕООД

HOGO.CC

ТОП работодатели на седмицата

В случай, че търсите личен персонал, то вие сте на точното място. Избираме служителите по строги критерии, обучаваме ги в необходимите области и им предоставяме нужното оборудване. Спомагаме за удолетвореността на нашите служители, тъй като тя дава пряко отражение на производителността им. Така нашите партньори имат възомжност да извлекат максимална полза от техния временен персонал.

Вижте свободните позиции на HOGO.CC

Nestle Bulgaria AD

ТОП работодатели на седмицата

Нестле България е част от Nestlé S.A. – най-голямата компания, производител на храни и напитки в света и лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот. Повече от 328 000 души в над 80 страни градят своята кариера в Нестле по целия свят, а в България – над 1700. Ако търсите вълнуваща и изпълнена с предизвикателства кариера, ще откриете, че с Нестле може да вземете повече от живота! Като компания номер едно в балансираното хранене и активния начин на живот, сме отдадени на подобряването на живота на хората всеки ден и навсякъде. Марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки етап от техния живот. Днес балансът, качеството, вкусът и отговорният начин на работа ни позволяват да създаваме стойност за нашите потребители, акционери и служители. Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което правим заедно. Влиянието, което като част от компанията имате на местно ниво, има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които имате днес, могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех.

Вижте свободните позиции на Nestle Bulgaria AD

Вюрт Електроник ИБЕ БГ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е дъщерно дружество на Würth Elektronik iBE GmbH, водещ производител на шумоподтискащи елементи (дросели) за автомобилната промишленост. От 15 години сме в България. Седалището и производствената база на фирмата ни се намират в село Белозем, община Раковски, област Пловдив. Дейностите ни са свързани с навиване на медни бобини и залепване на феритни ядра и са полуавтоматизирани. Във връзка с разрастване, строим нови производствени сгради и търсим служители за попълнение на нашия сплотен екип 400 човека до момента.

Вижте свободните позиции на Вюрт Електроник ИБЕ БГ ЕООД

BodyConstructor

ТОП работодатели на седмицата

Най-бързоразвиващата се онлайн мрежа за фитнес, силови спортове и здравословен начин на живот у нас с множество успешно реализирани проекти зад гърба си, над 200 000 посетители месечно и над 87 000 последователи във Facebook. BodyConstructor e продуцент и идеолог на единственото професионално фитнес предаване у нас - "Супер Сериите", продуцент на първото онлайн фитнес риалити "Fit Spo Супер Промяна", както и инициатор на още редица проекти и онлайн платформи. Ние сме най-успешната онлайн фитнес платформа и в сферата на персоналното консултиране с над 4000 клиенти към днешна дата. BodyConstructor е единствената медия, която се занимава с професионално отразяване на всички значими събития в сферата на културизма, силовите спортове и смесените боеве у нас (ММА).

Вижте свободните позиции на BodyConstructor

Avanta Care Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Avanta Care Limited е британска компания, директно търсеща и наемаща служители в сферата на здравните грижи.

Работим с повече от петстотин старчески домове и хосписи на територията на цяла Великобритания и сме един от лидерите на пазара. Гордеем се с акредитациите, които притежаваме. Наред със задължителните лицензи за дейността ни, сме акредитирани и от Investors in people, което само по себе си говори, че полагаме грижа за нашите служители и ги развиваме.

Вижте свободните позиции на Avanta Care Ltd.

ОНБОРД АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е лидер в B2B & B2C Telemarketing и Call Centre проекти не само в България, но и в чужбина. Офисът в София е събрал висококвалифицирани служители и предлага услуги на над 20 езика. Компанията има богат опит в мултикултурните програми, както и подход към индивидуалния бизнес на всеки пазар.

Вижте свободните позиции на Онборд АД

Хьорман България ЕООД

Хьорман България ЕООД

Днес на пазара на конструктивни елементи вратите, касите и задвижванията се обединяват в марката Hörmann - защото в тази сфера групата Hörmann е водещ производител в Европа. Това е резултат от непрекъснатия растеж на една семейна компания под знака на иновациите, гаранцията за качество и близостта с клиентите. От основаването на компанията през 1935 г. са произведени и доставени по света над 15 милиона врати. Повече от 6 000 служители в 27 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат врати, каси и задвижвания за приложение в частни и търговски имоти. Седалището на представената по целия свят група е в малкия град Щайнхаген в германската провинция Вестфалия. Hörmann има повече от 100 собствени представителства в над 40 държави и дистрибутори в повече от 50 други държави.

Вижте свободните позиции на Хьорман България ЕООД

Инвестиционно Консултантска Компания ООД

Инвестиционно Консултантска Компания ООД

Дейността на Дружеството е специализирана в областта на проучването, упражняването на независим строителен контрол и въвеждането в експлоатация на обекти с разнороден характер и предназначение - жилищно, търговско- административно, развлекателно, промишлено, комуникативно и други. Дружеството изготвя оценки за съответствие на инвестиционни проекти. Работният процес е динамичен и има възможност на развитие.

Вижте свободните позиции на Инвестиционно Консултантска Компания ООД

Адвайз Интелиджънт ЕООД

Адвайз Интелиджънт ЕООД

Advise Intelligent е създадена през 2015 г. от предприемачи с над 10 годишен опит в сферата на човешките ресурси и финансовите услуги. Натрупахме опита си в международни компании, работещи в различни бизнес сектори. Независимо дали търсите Вашата мечтана работа или ново предизвикателство, мисията на Advise Intelligent е да Ви помогнем в намирането им. Защото за нас кариерата Ви е повече от работа, с която да си плащате сметките. Ние искаме да ви намерим работа, която е смислена и предоставя възможности за развитие. Работим усърдно, за да идентифицираме специфичните Ви нужди и развитието на кариерата ви. Освен в търсенето на работа, ние ще подкрепим Вашето кариерно развитие, ще Ви помогнем да подготвите Вашата автобиография и ще Ви дадем ценни насоки за интервюто. Разгледайте отворените ни позиции или просто ни изпратете вашето CV. Ние ще свършим всичко останалото.

Вижте свободните позиции на Адвайз Интелиджънт ЕООД



Свързани новини