2 Юли, 2018 00:00 2 126 2

Пиърс Броснън каза кой иска да е следващият Агент 007

  • пиърс броснън-
  • агент 007-
  • том харди

Броснън иска да види Том Харди в ролята

Актьорът Пиърс Броснън заяви, че би искал да види Том Харди в ролята на Агент 007 , съобщи Movie Web.

Броснън изпълни ролята на елитния агент в четири филма от поредицата. Вече е ясно, че Даниел Крейг ще изпълни ролята на Джеймс Бонд в 25-тия филм от поредицата. След това обаче той ще се оттегли и ще бъде търсен нов актьор.

„Джеймс Бонд си е Джеймс Бонд. Даниел Крейг беше страхотен Бонд. Той направи ролята много физическа. Имаш чувството, че наистина има невероятни способности.

Мисля, че Том Харди би бил добър Бонд. Ще се радвам да го видя в ролята. Нуждаем се от актьор, който да накара публиката да трепери. Това е Бонд“, заяви Броснън.

За Том Харди като следващ Бонд се говори през последните няколко години. Той все още не е коментирал официално, дали би поел ролята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кино критика

    4 2 Отговор
    Кофти поредица
  • 2 зомби килър

    2 0 Отговор
    Тоя дечко какъв 00 може да бъде,броснън нарочно избира смотаняци за да не го засенчат,хитрец е тоя.ХАХАХАХАХА