28 Юни, 2018 17:36 4 928 10

Разкриха убиеца на красива учителка 26 години по-късно

  • учителка-
  • убийство-
  • полиция-
  • случай-
  • криминално

Оказа се, че убиецът е познат на публиката

Известен американски диджей е арестуван за изнасилването и убийството на 25-годишна учителка, извършено през 1992 година. Кристи преподавала в шести клас в прогимназия в щата Пенсилвания, САЩ. Именно директорът на училището се обезпокоил, когато младото момиче не отишло на работа. Тогава решил да провери у тях и я намерил мъртва в собствения ѝ дом.

Загиналата жена била жестоко изнасилена, но опитвала до последно да се съпротивлява и това си личало по белезите на ръцете и разкъсаните дрехи. Кристи била толкова жестоко пребита, че лицето ѝ било неразпознаваемо. Накрая убиецът ѝ я задушил.

Криминалистите взели ДНК проба, оставена върху убитата учителка, както и на килима под нея. Полицаите с години не могли да установят на кого всъщност е тази ДНК проба. Случаят започнал да се разплита, когато 49-годишния Раймонд DJ Freez Роува отказал да пусне данните си на генеалогически сайт. Но дори и това не стигало за арест, затова ченгетата започнали да следят диджея. Полицаите най-накрая успели да вземат ДНК-проба от него, използвайки пластмасова бутилка, от която пил вода. Така те доказали, че пробата съвпада с тази, взета преди години от местопрестъплението.

Раймонд работел като диджей най-вече на сватби и балове и то за знаменитости от ранга на Парис Хилтън и Брук Хоугън, а също и на събития с участието на Стинг и Лени Кравиц. В момента убиецът се намира в затвор в Ланкастър и излизането му под гаранция е отхвърлено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедливост

    34 3 Отговор
    Хооо, уруде, сега в затвора какво те чака, гадино мерзка! Добре, че са го хванали! Пожелавам му в затвора така да го третират и "обработват", че да пожелае да сложи сам край на мерзкия си животец!
  • 2 Гневен

    19 3 Отговор
    Ще го пълнят с безброй бели чаавета, после - бой до спукване, накрая да раздадат органите му на нуждаещи се хора, а останалото на боклука!!!
  • 3 Пешо

    16 7 Отговор
    Експедитивна американска полиция... Къде са соросоидите?

    Коментиран от #6, #7

  • 4 СМЪРТ ЗА ТОЯ

    17 2 Отговор
    ТОЯ ИЗРОД ДАНО НЕ СЕ Е РАЗВЪДИЛ!
  • 5 Таня

    15 1 Отговор
    Прилича на кошмарен филмов сюжет. Ужасно е, че е истина. Ами ако този изверг е извършил и други престъпления, за които все още не се знае? Във всеки случай поне са го разкрили и заловили, за да не извърши още злодеяния. Надявам се да го осъдят на смъртно наказание, или доживотен затвор за него. Друго просто няма да е нито достатъчно, нито справедливо за такъв.
  • 6 Селянин

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Т'ва троловете сте отврат, без значение, от кои...я ми кажи, кога у нас е разкрит случай, от преди 20год...мисля, няма нужда да повдигаме въпроса как работи нашТа система...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Gemini

    12 2 Отговор
    Ей, които са писали минуси на хората изказващи гнева и възмущението си срещу този насилник и убиец са потенциални престъпници като него и мястото им е по лудниците и затворите, а не на свобода и в обществото!!!!!
  • 9 кОра

    4 3 Отговор
    Ако дойде в България, не е проблем.Има много опции пред него, да си плати и да се отърве,да го осъдят и после да си излезне през централния вход на затвора и да покаже среден пръст на всички.Похвално е, че 25 години са го дебнели,предполагали са кой е престъпника и са го хванали.При нас се знае кои са,дори са осъдени, но те са по улиците,по барове,моренца и т.н.Разхождат си се насам натам убийци,крадци,изнасилвачи,педофили и дръга сган с по хиляда присъди итн и никой не ги и търси или пък закача.
  • 10 Religious Woman

    2 0 Отговор
    Господ Бог ще го накаже, независимо от хорският съд. Учителката ще отиде в Рая при Господ, където един ден ще бъдат всички праведници. Колкото за това чудовище, сигурна съм, че Господ ще го прати в ада при всички осъдени грешници и при дяволите. Божият съд е справедлив.