Last news in Fakti

30 Юни, 2018 12:38 3 016 3

Пребита от глухоням издъхна в болница

  • глухоням-
  • побой-
  • смърт-
  • каолиново-
  • лятно

17-годишният младеж първо подмамил и обрал жертвата си

Пребита от глухоням издъхна в болница - 1

45-годишната Емине Р., която стана жертва на адски побой, нанесен от 17-годишно момче в шуменското село Лятно, е починала в болницата. Жената беше приета в кома със счупен череп и травма на бял дроб на 9 юни.

Това не е първи фатален инцидент за невръстния бияч И.И. Той има висящо досъдебно производство за пребит пастир с ръжен, който се измъкнал със шест счупени ребра миналата есен, предава "Труд".

След употреба на алкохол непълнолетният, който е глухоням, ставал агресивен, разказват запознати. При последния случай момчето и майка му Каймет, които живеят в град Каолиново, били поканени на гости от приятеля им Лютфи в село Лятно. Домакинът поканил и Емине, защото знаел, че ще вземе пенсия, а целта му била да я ограби. Жената отишла подпийнала, носела и бира. Стопанинът успял да вземе портфейла на жената с дребна сума и мобилния ѝ телефон, и когато на масата се заформил скандал, я прогонили от къщата.

След време жената се върнала и започнала да крещи отвън, но всички вече си били легнали. Гостите също останали да нощуват и въпреки че тийнейджърът не чувал виковете, излязъл навън да се разправи с жената. Бил я, докато се махне, цялата ѝ глава била обезобразена, получила и фатални травми по тялото.

Към 03:00 часа призори случайни минувачи забелязали жената паднала до сградата на селската поща и извикали спешна помощ. Преди два дни жената починала.

След инцидента замесените в скандала излезли с версия, че спорът тръгнал, защото жената ги набедила за откраднатия телефон, а тя го била изпуснала в градината. По-късно Лютфи признал, че го е откраднал. Случаят е в ръцете на районната прокуратура в Нови пазар, а тийнейджърът може да се озове зад решетките за дълго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    16 2 Отговор
    Ех,какви ги вършат правоверните мюсюлмани,алкохол,боища ,и други неща

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ами да

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    Ти не си чел случая с православния който разчлени родителите си,и ги напъха в чували.Нали знаеш да оплюваш,деградати ще има винаги със и без твоето мнение