1 Юли, 2018 11:12 5 999 8

Вертикални ауспуси от McLaren: Вижте ги!

  • mclaren-
  • 600lt
Вертикални ауспуси от McLaren: Вижте ги! - 1

Компанията McLaren публикува промо видео на новия си суперкар 600LT. В него ясно се вижда работата на главната особеност на една от системите. Става дума за ауспухната система, краят на която излиза вертикално пред задното антикрило.

Вертикални ауспуси от McLaren: Вижте ги!

Новият модел на британския автопроизводител е от семейството Long Tail - название, използващо се от 1997-а за състезателното купе F1 GTR. Сега с него се именуват наточените пътни болиди на McLaren.

Вертикални ауспуси от McLaren: Вижте ги!

Иновацията е построена на базата на 570S, но за разлика от донора си е 74 мм по-дълга и 96 килограма по-лека. 3.8-литровият V-образен осемцилиндров битурбо мотор е форсиран от 570 до 600 к.с.

Вертикални ауспуси от McLaren: Вижте ги!

Тиражът на суперкарът ще е ограничен. Той ще се произвежда в продължение на 12 месеца, стартирайки от октомври тази година. Вижте иновацията 600LT и нейните вертикални ауспуси, бълващи огън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    15 3 Отговор
    КОЛА МЕЧТА
  • 2 934

    8 6 Отговор
    Не, че е важно, но ако завали дъжд, водата къде отива в тези вертикални ауспуси?

    Коментиран от #3

  • 3 Blesed

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "934":

    По принцип е предназначена да се кара в страни с малко или почти никакви валежи, но към комплекта с триъгълника и другите принадлежности, са включени и малки чадърчета, които се поставят при необходимост!😊

    Коментиран от #5

  • 4 Супер

    7 0 Отговор
    Страхотна идея! Това допълнително обдухва заднато антикрило и помага за по-доброто сцепление. Лек привкус от формула 1.
  • 5 Баце

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Blesed":

    Значи самите британци няма да си я карат, защото там доста често вали...
  • 6 незнайко

    2 0 Отговор
    Просто ползват тягата от оптичането за по бързо издухване в ауспухната система !!! Нещо като пулверизатор. Нищо нова не са измислили !!! това действа само при високи скорости !!!
  • 7 Фуууу Уий Пасат

    1 0 Отговор
    Няма вариант комби!
  • 8 Фуууу Уий Пасат

    0 0 Отговор
    Ааа, и не е дизел!