Last news in Fakti

1 Юли, 2018 15:56 988 0

Ливърпул подново интереса си към Фекир

  • фекир-
  • ливърпул-
  • трансфер-
  • лион

"Мърсисайдци" ще направят втори опит да привлекат играча на Лион

Ливърпул е възобновил преговорите за плеймейкъра на Лион Набил Фекир, съобщава на днешните си страници “Мирър”. Двата отбора бяха много близо до сделка в началото на юни, която се провали в 11-ия час, след като от медицинския щаб на мърсисайдци не останаха доволни от състоянието на коляното на играча.

Много медии съобщиха, че от тима от града на Бийтълс са се опитали да намалят цената в последния момент поради медицинските съображения, което пък разгневило президента на “хлапетата”, който публично обяви, че прекратява преговорите. Това е оставило изключително разочарован Юрген Клоп, който е настоял за нов опит сделката да бъде завършена, което може да стане едва след края на Световното първенство в Русия.

Фекир, който записа 23 попадения през сезона, вчера се появи от скамейката при успеха на “петлите” над Аржентина с 4:3. Споменаваната цена на играча ще е около 55 милиона плюс още 5 под формата на бонуси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА