6 Юли, 2018 07:00 10 571 0

Вашият хороскоп за днес, 06.07.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 06.07.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен тандем с интимната си половинка.

Телец

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да направите програма си, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Близнаци

Днес избягвайте физическите натоварвания. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много в отношенията с ваши близки. Раздвижете социалния си живот, дори и това да е в противовес с очакванията на интимната ви половинка.

Рак

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Лъв

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Да подобрите отношението си към близък човек е нещо, което ще ви направи по-добри и сърдечни. Разчитат на вас за помощ. В личен план ви предстоят вълнуващи моменти.

Дева

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги от всичко, с което се захванете.

Везни

Днес се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. В любовта се стремете да не се опитвате да заемате едновременно две позиции при различни обекти, защото не е сигурно какъв ще е крайния резултат. Обърнете внимание на здравето си.

Скорпион

Днес действате хладнокръвно, за да се справите с предизвикателствата на деня. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Овладявайте силните си страсти и крайности в любовта.

Стрелец

Днес внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото свободно време. Освободете се от вътрешните си тревоги, защото те няма да ви донесат нищо позитивно.

Козирог

Днес ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Водолей

Днес избягвайте рутината и еднообразието в заниманията, на които се отдавате. Постарайте се да контролирате сприхавостта си, особено ако ви се налага да осъществите голяма покупка.

Риби

Днес разширете кръга на приятелите и познатите си. Избягвайте компанията на хора, които единствено ви натоварват с присъствието и с еднообразните теми, които дискутират с вас. Не търсете разбиране там, където е най-малко вероятно да го откриете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА