4 Юли, 2018 14:34 7 666 7

Колко общо имат принцесите Даяна, Кейт и Меган! Тези СНИМКИ го доказват

  • общо-
  • прилики-
  • принцеса даяна-
  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • доказват

Едва ли има жена, която да не знае коя бе принцеса Даяна. Сигурни сме, че почти няма човек на света, който да не се разстрои, когато преди почти 21 години тя загина трагично. Искрица щастие се появи преди около десетилетие, когато се появи прелестната булка на принц Уилям — Кейт Мидълтън. А щастието се утрои преди няколко месеца, когато на кралската сцена се появи и булката на принц Хари — Меган Маркъл.

Светът първоначално се влюби в Кейт Мидълтън. Тя беше следващата принцеса Даяна. Тя също се сближи с хората, както нейната свекърва преди много години и стана любимката на нацията. Но това продължи седем години, когато се появи най-новото бижу в кралската корона — Меган Маркъл.

Ако досега мислеха, че Кейт е новата Даяна, то с появата на херцогинята на Съсекс, всички тези твърдения станаха на пух и прах и се разпиляха безметежно във въздуха. Защото Меган не просто се превърна в принцесата на народа. Тя дойде от народа! А това е титла, която не може да й бъде дадена или отнета.

И сега няма как да не започнат тройните сравнения — в стила, в маниерите, в прическите, в усмихването, в това как докосват привържениците си, протокол в облеклото и всичко останало.

Но трябва да отбележим, че индивидуалният стил на всяка прави тоалета изцяло неин. Как всяка има своето излъчване, своя маниер, свое собствено изложение, които я открояват от другите две, въпреки еднаквостта с цвета и койката на дрехата, може да видите в следващите снимки. Със сигурност си заслужава и е интересно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курти Мъдъров

    17 6 Отговор
    Общото между тях е, че и трите са тънки глезени, което предполага да са майсторки в леглото. Другото общо между тях е, че и трите дами имат малки цицки, като къркалежки. Но такива цицки имат големи зърна за огризване.
  • 2 плевен

    8 1 Отговор
    Преди 21 години, аз наистина се разстроих.Него ден загинаха осем наши миньора под земята.Някъде тогава се появи римата: "Едни умряха в забоя ,а други след запоя."
  • 3 гост

    9 4 Отговор
    Едната малко негро. Африканска англииска принцеса ще да е. Дали сънува големи черни с много вени? То гена си и е там. Козата си иска пръч.
  • 4 Хитра чалгарка

    5 4 Отговор
    Две грозотии една красавица
  • 5 656

    7 3 Отговор
    Мисля че Кейт е най бурна в кревата а Меган е по чаровна, Даяна е мила народна с вътрешна красота жена, но е допуснала мега грешка че е отишла при рязана п.шка
  • 6 вес

    3 0 Отговор
    Голяма радост за 4 милиарда нереализирани принцеси
  • 7 Бай Урко

    3 2 Отговор
    И трите дядо попе. Ама ще се задоволиме и с две.