4 Юли, 2018 13:21 4 900 6

Volvo вече няма да е само автомобилна компания

  • volvo car-
  • m
Volvo вече няма да е само автомобилна компания - 1

Производителят на автомобили Volvo Cars представи М – нов бранд, който ще разшири глобално мобилните операции на компанията, осигурявайки надежден достъп по заявка за автомобили и услуги чрез интуитивно приложение. Освен това, М ще се запознае с нуждите, предпочитанията и навиците на клиентите, персонализирайки връзките с тях. М ще дебютира през пролетта на 2019 г. в Швеция и САЩ.

„Volvo Car се превръща в нещо повече от автомобилна компания. Ние разбираме, че градският потребител преосмисля традиционното притежаване на кола. Ние се развиваме, за да станем директен доставчик на услуги в рамките на новата ни мисия под наслов „Свободата да бъдеш мобилен“, заяви Хакан Самуелсон, президент и главен изпълнителен директор на Volvo Cars.

M разработва собствена технология, която проучва нуждите на потребителите, вместо само да ги информира откъде могат да си вземат кола.

„Услугите, които понастоящем се предлагат, са свързани предимно с алтернативи на такси или обществен транспорт”, обясни Бодил Ериксон, изпълнителен директор на Volvo Car Mobility.

„Ние се отличаваме по това, че се фокусираме върху начина, по който хората използват колите, които притежават. Нашата цел е да предложим истинска алтернатива на това преживяване. Това ще ни позволи да живеем както искаме, да правим нещата според собствените си разбирания и да спестим ценно време. Виждаме възможност да предложим първокласно преживяване“.

В допълнение на екипа от висококвалифицирани софтуерни инженери, М черпи от 20-годишния опит на Sunfleet – пионерът в споделянето на автомобили в рамките на Volvo Car Group. Sunfleet е водеща компания за споделяне на автомобили в Швеция с 500 000 сделки годишно и автопарк от 1700 коли. Тя ще бъде напълно интегрирана в М през 2019 г., като услугата ще бъде достъпна за всички съществуващи членове на Sunfleet.

„Мобилността претърпява фундаментална трансформация и Volvo Cars е водеща фигура в този процес. Стартирането на М ще създаде нови източници на приходи за Volvo Cars и ще бъде неразделна част от амбицията на компанията да изгради повече от 5 милиона директни отношения с потребители до средата на следващото десетилетие“, допълни Самуелсон.

„Стокхолм, Швеция, където вече провеждаме широки тестове, ще служи за бъдеща база за развитие на М. Подробни бета-тестове ще се проведат през есента“, заяви Бодил Ериксон. Повече информация за М ще бъде обявена по-късно тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бра0

    4 1 Отговор
    Абсолютно подкрепям идеята - не ми е нужна собствена кола, защото работата ми е свързана с постоянно пътуване и се задържам в една държава за 2 месеца. Не съм жертва на балканската чалгарска суета да търся признание от околните, заради скъп автомобил - на който не му стигат парите за нов апартамент си купува кола за престиж и утеха. Програмите за споделяне на автомобили са чудесна възможност да повишиш мобилността си без кола под наем и подписване на договори. Дано по-бързо се развие!

    Коментиран от #2

  • 2 Никой

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "бра0":

    Идеално за тези, които не се интересуват от коли и ги виждат само като транспорт от А до Б. Дано наистина по-бързо да се развие, но няма да е заместител за истинските автомобилни фенове.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    "Истинските фенове" да бъдат така добри да си намерят "истински места" различни от населени места и обществени пътища и там в пълна свобода да си чешат "фенщината" и да си трошат главите колкото може по-далече от мнозинството нормални хора !!!

    Коментиран от #6

  • 4 Някой

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Всеки истински фен с радост би карал всеки ден различен нов спортен автомобил, без да го е грижа че ще му го откраднат, повярвай ми! Дори да иска да притежава свой, по този начин много по-лесно е да избере най-подходящия за своя темперамент без да сбърка.
  • 5 цин мин

    0 0 Отговор
    Китайските собственици на волво си остават верни на практиката за копиране на всичко. Така сега ще копират юбер и ще си направят юбер2 само с волвота, като прецакат такситата.
  • 6 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Не разбирам какво общо има твоят коментар с моя. Че не можеш да схванеш за какво говоря е ясно.