Last news in Fakti

9 Юли, 2018 21:00 2 380 0

Бойни насекоми превзеха кината (ВИДЕО)

  • ант-мен-
  • осата-
  • марвъл-
  • marvel-
  • ант-мен и осата

"Ант-мен и Осата" дебютира направо на върха на бокс-офис класацията на Северна Америка

Бойни насекоми превзеха кината (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

"Ант-мен и Осата" дебютира в бокс-офиса на Северна Америка с типичния за продукциите на Marvel замах, като изкара 76 милиона долара от продажба на билети за кино, съобщи АP.

Филмът е продължение на излезлия през 2015 г. "Ант-мен", чиито дебют донесе приходи 57 милиона долара.

Бойни насекоми превзеха кината (ВИДЕО)

"Ант-мен и Осата" е двайсетият филм от комикс- вселената на Marvel и двайсетият, който дебютира направо като номер 1 в бокс-офиса. Той се представи подобаващо и извън пределите на Северна Америка с печалби от 85 милиона долара по света.

Останалите заглавия в челната петица на северно-американския бокс офис също са на продължения. Филмът "Феноменалните 2" е на второ място с приходи от 29 милиона долара в Северна Америка и 35,7 милиона долара извън пределите й, следван от "Джурасик свят 2: Рухналото кралство" с постъпления от 28,6 милиона долара в кината на северно-американския континент и 27,6 по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА