12 Юли, 2018 07:00 13 137 0

Вашият хороскоп за днес, 12.07.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 12.07.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес работата ще ви носи удовлетворение. С отговорността си печелите симпатиите на хората, с които общувате. Това ви прави незаменими и предпочитани. В личен план - нова любов. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Телец

Настъпил е момента, в който ще трябва да вземете решение по наболял въпрос. Разчитайте единствено на себе си. Не се доверявайте на никой друг. Вечерта обърнете внимание на децата си - те имат нужда от разбиране и подкрепа.

Близнаци

Денят ви ще е доста натоварен, но не бива да оставяте нищо за последния момент. Ще получите предложение, което наистина ще е изгодно за вас. Отделете повече внимание на партньора си. Здравето ви е отлично, но се замислете за повече движение и някакъв спорт.

Рак

Днес организирайте добре работата си, защото доходите ви ще са пропорционални на усилията, вложени в нея. От срещите си ще получите информация, използвайте я. Една случайност ще ви събере отново с позабравен приятел.

Лъв

Днес няма да ви липсва нищо от онова, от което се нуждаете. На работното място ще изпъквате с интелект и повишена работоспособност. Имате планове за бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Дева

Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни. Не ги пренебрегвайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място, или пък при шумна компания. Зависи само от вас.

Везни

Без съмнение ще се радвате на късмет. С достатъчни усилия ще завоювате нови територии. Но не се доверявайте повече от допустимото и успехът ви ще дойде. Бъдете толерантни към неравностойните на вас.

Скорпион

Днес вършете работата си безупречно и не обръщайте внимание на празнодумците. Това е правилната стратегия, в противен случай може да ви въвлекат в ненужни конфликти. Любовни вълнения ще ви заредят позитивно и хармонизират.

Стрелец

Някои ги очакват предложения, върху които ще се замислят. Бъдете реалисти и не правете прибързани изводи. Имате добри шансове да осъществите замислен проект. Колкото по-скоро се заемете с осъществяването му, толкова по-скоро ще имате добри резултати.

Козирог

Съсредоточете си, защото мислите ви отсъстват и са далече. Преценете кое е най-важно за вас и започнете от него. Със сигурност ще се справите и удовлетворението ще е несравнимо. Оставете на хората около вас да поискат помощта ви, не я предлагайте сами.

Водолей

Днес развийте в себе си онези качества, които ще ви помогнат да прозрете в невидимото и осъзнаете истини, убягващи на мнозина. Не пренебрегвайте предложения за вечеря навън. Шансът да срещнете важна за вас личност е реален.

Риби

Късметът ще е на ваша страна. Не се колебайте да отстоявате интересите си, щом сте убедени в правотата си. Привлекателен представител на противоположния пол ще привлече вниманието ви. Видимо не сте безразлични и скоро отношенията ви може да се задълбочат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА