11 Юли, 2018 08:32 31 781 103

Ваньо Алексиев без застраховка за своя Bugatti Chiron

  • ваньо алексиев-
  • застраховка-
  • кражба-
  • бугати-
  • bugatti chiron

Четирима гардове вардят луксозната кола 

Транспортният бос Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България, подкарвайки най-скъпата кола в света – Bugatti Chiron за 5 милиона лева, все още не е застраховал возилото си срещу кражба, пише в. „Таблоид”.

Мощният автомобил пристигна преди седмица в България, след като Алексиев чака 17 месеца, за да бъде произведено направеното специално за него Bugatti Chiron в завода във френския град Молсхайм. Впечатляващото возило е с мощност без аналог – 1500 конски сили, като ускорява от 0 до 100 км за рекордните 2,5 секунди.

Колата получи регистрационна табела СВ 5833 ММ, а Алексиев вече шофира тузарското возило из софийските улици. Той е платил за автомобила 2,4 милиона евро, още 15 000 евро за доставката и около 150 000 лева за регистрацията на колата и задължителната застраховка „Гражданска отговорност”.

Ваньо Алексиев обаче си е спестил около 300 000 лева, за да застрахова уникалното Bugatti Chiron срещу кражба. Негови приближени разкриха, че баровецът предпочел да не плаща 6-цифрената сума за застраховка „Автокаско”, а да охранява сам возилото си.

За целта към колата - чудо са прикрепени четирима бодигардове, които го пазят по двама на смяна. През уикенда Bugatti Chiron бе паркирана пред актуално заведение на партера на известен столичен хотел, като от двете страни на возилото стояха като препарирани гардове. Даже когато Алексиев вкара автомобилът си в гаража на къщата си, охранители дежурят пред скъпото возило.

Bugatti Chiron-ът не може да бъде откраднато, тъй като няма крадец, който да може да го запали. Единственият начин да го задигнат бандитите е да организират въоръжен грабеж. Да, но Алексиев е зорко пазен от въоръжени гавази, които вече бдят и край колата му”, разкриват познати на собственика на транспортната фирма „Биомет”.

Най-големият проблем на Ваньо Алексиев с уникалното „бижу” са разходите по поддръжка на автомобила, за които понякога се чака по два-три месеца. Ако при случайна авария някоя част на колата се повреди, тя трябва да отиде на ремонт във Франция.

„Даже смяната на масло и филтри се извършва във Франция. Само гумите на колата струват по 25 000 лева всяка, а фаровете са по 70 000 лева. Дано да няма злополуки с автомобила”, кръстят се приятелите на ексцентричния Ваньо Алексиев. За разлика от повечето родни баровци, той си вади парите с честен и легален бизнес и плаща милиони данъци.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИТАМ САМО

    157 5 Отговор
    УАУ! ЗАЩО ГО ПРОЧЕТОХ@
  • 2 Учудена

    133 23 Отговор
    Милиони за купчина ламарини. Боже, боже, простосмъртни, спокоен ли си, сигурен ли се чувстваш? Щастлив ли си?

    Коментиран от #59, #73

  • 3 Гост

    107 35 Отговор
    Хаха, вадел си парите с честен и легален бизнес. Ако беше така, щяха ли да го охраняват и да охраняват и колата му? Айде стига глупости.
    При толкова пари да беше хвърлил и едни 15 бона за един гъзарски номер.
    Бил платил 150 000 лв за и ГО - това по какви тарифи? Откога тези такси са процент от стойността на колата?!

    Коментиран от #4, #13, #92

  • 4 Антон

    66 8 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ами представи си че човека се пази от отвличане.
    А защо му е гъзарски номер - такъв номер на бракувания газифициран премиум нов внос отива.
    Мисля че бугатито е достъчно показателно за вкуса и покупателната способнисъ на този човек. Та за какво му е номер.
    А дали има или не каско слабо ме интересува.
  • 5 Ivan

    43 2 Отговор
    Каско 300 000лв, обаче не го плаща. Ами ако някоя отвеяна кака го джасне какво правим? Ще иска ремонт по ГО?!?!
    Най-вероятно ще го препродаде скоро и не му се набутва с каско. А мераклии за Бугати има.

    Коментиран от #60

  • 6 Mnogo

    17 55 Отговор
    Тоя пък даде 5 милиона за кола а се стисна да си купи един хубав номер..

    Коментиран от #11

  • 7 3456

    37 19 Отговор
    Щом е имал акъл да го купи ще има и да го кара. Нека да го кара с кеф момчето.
  • 8 зомби килър

    35 4 Отговор
    Добре че има шутове да ни забавляват.ХАХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #61

  • 9 Бамбук

    41 46 Отговор
    Бугатито е уникално, само забележете 25 000лв. парчето гума и 70 000лв. фара На някой и 4-те им коли не струват толкова. Недейте завиждайте, от някой коментари, това ми направи впечътление "Учудена" не...това не са просто ламарини на дядо ти жигулата..Това е едно съвършенство, последен писък-технология, която Вие уважаема никога няма да усетите, да почувствате и да се насладите на този феном в живота. Тези клиширани изрази от преди 150 год. Ви забатачват вовеки..Та за това няма да имате никога шанса да опитате от нещо подобно!! Бугатито си заслужава и всеки цент. Да го пази Господ от зли хора!! Много безаварийни КМ!!!
  • 10 истинко

    32 20 Отговор
    Имал бол пари човека - дал ги! Вие какво сте взели в портфейла на човека да надничате, а и да коментирате! Робска, измекярска психология! Защо да застрахова този автомобил? Против кражба ли? Ами колко такива автомобили има в България бе, че да се притеснява от кражбата му? Или може би бригадата на пернишките крадци ще го открадне за да го разфасова и ще го продаде на части!? Не го мислете вие тоя човечец, след като има 5 милиона лв. да си купи такъв автомобил, със сигурност има пари и за гориво и за обслужването му и за охраната му!
  • 11 ПНСД

    39 11 Отговор

    До коментар #6 от "Mnogo":

    Хората които не страдат от КОМПЛЕКСИ не си правят труда да се занимават с избора на "хубав" номер!

    Коментиран от #45

  • 12 Fhyubc

    34 7 Отговор
    Много ми е чудно как и къде по-точно го кара това.По магистралата едва ли може да му се израдва,в центъра с нормална кола ще ти изпадат пломбите за другите улици да не говорим.Остава бул България.Да ти имам и комплексите да си купиш кола за 2,4млн евра и да я караш по един булевард.

    Коментиран от #62

  • 13 бай Тодор

    48 12 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Би му подхождал ДК№ ОВ4444АР
  • 14 1111

    20 7 Отговор
    Защо пишете глупости..... 300 000 лв. за застраховка. Хора като него имат връзки навсякъде, и едва ли ще плати повече от 3% от стойността му за застраховка.
    Явно проблема е по скоро е в някаква еврейска "черта" на характера, която имат по голямата част от баровците в БГ.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 neon

    29 2 Отговор
    Всъщност статията има верни и неверни данни. Да колата нямазастраховка срещу кражба, но има срещу всичко друго (пожар, природни бедтвия, ПТП...) Едва ли има смисъл да се краде тази кола - нито има къде да я продадеш незабелязано, нито да направиш клонинг, нито пък се продаде за части. Цената на колата в момента на вторичния пазар вече е по-висока от тази, която е платил, така че човекът е достатъчно умен да направи тази покупка и съответно да я застрахова по този начин. Относно регистрационния номер - също няма смисъл от "специален". Автомобила сам по себе си е достатъчно специален.
    П.П. Замислете се, че само застраховката на тази кола струва колкото цената на един чисто нов премиум автомобил и тогава разсъждавайте нататък.
  • 17 Питанка

    10 1 Отговор
    Понеже не съм запознат дали има застрахователна компания която да го застрахова това нещо???
  • 18 veselia

    70 6 Отговор
    Ако работниците му кажат да им увеличи заплатите с по 100 лв. веднага ще каже, че пари няма, в криза сме, а за тая простотия пари има. То в България всички работодатели са такива. За един месец искат милионери да станат.

    Коментиран от #20, #28, #85

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Иво

    15 2 Отговор
    Жив и здрав да е човека и разбира се да се кефи на колата максимално !!!
  • 24 Четирима охранители

    15 1 Отговор
    по 2500 лв. заплата на месец прави общо 120 000 лв. за една година. Това е доста по-малко от 300 000 лв. за каско, А?

    Коментиран от #30

  • 25 dfgdfg

    9 1 Отговор
    Това колкото 25 GT-R-a. Имал пари дал
  • 26 Теб пък кой тъ знаййй

    13 0 Отговор

    До коментар #19 от "Расулюлах":

    Отдавна чета уникалните ти и неповторими глупости по сайтовете и да ти кажа той ядрения заряд ти е направо в главата не ти требе куфарче, направо вземи си взривявай чутурата и отърви света от обърканите си мисли.

    Коментиран от #37

  • 27 Не впечатлен

    6 10 Отговор
    За мен една кола трябва да е многофункционална за да е добра...Порше 911 е такава кола....а това е просто някаква досада...

    Коментиран от #57

  • 28 Mnogo

    15 14 Отговор

    До коментар #18 от "veselia":

    Хайде хайде, да не говорим колко от работниците са си заслужили заплатите. Вярно че масово са ниски, но пък станете и вие работодатели да ви видим как ще се грижите за служителите си.
  • 29 Сашо

    23 4 Отговор
    ГО-то му е 500 лева, регистрацията със случайно паднал се номер е 50 лева, Еко такса 200 лева, айде и пътна помощ там за каране напред, назад, да му е взела още 200 лева, та станаха 1000 лева...... Как сметнахте 150 бона за тия неща не знам.....
  • 30 Ezio

    11 2 Отговор

    До коментар #24 от "Четирима охранители":

    абе брат къде дават 2.5 к за охранител ти къде жиевееш повече от 1.5 ако ти дават трябва да биеш капата в земята. И не говорим за тия където дремят в бутките а за въоражена охрана.

    Коментиран от #95

  • 31 ЪРП

    32 9 Отговор
    ТОЗИ Е ТОП-СНОБАР, КОМПЛЕКСАР!!!!
    А, САМО СИ ПОМИСЛЕТЕ, С ТОЛКОВА МИЛИОНИ НА КОЛКО ТЕЖКО БОЛНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, МОЖЕШЕ ДА СПАСИ ЖИВОТА???!!!!
    А, СЕ ПРЪКНАЛ НЯКЪВ ИДИОТОСНОБАР-КОМПЛЕКСАР, КАТО 95% ОТ СУПЕР МИЛИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #33

  • 32 газо

    27 0 Отговор
    А газова кога?
  • 33 Йкл

    19 6 Отговор

    До коментар #31 от "ЪРП":

    Ти защо не помагаш на болните деца ,а седиш тук и приказваш глупости.
  • 34 Пич

    20 7 Отговор
    Аз не мога да разбера защо повечето говорят негативни неща за пича.Май много ги е яд и много завиждат.Аз лично му пожелавам да е жив и здрав и да си го кара безаварийно.
  • 35 onq s konq

    13 1 Отговор
    Понеже имам хабер от застраховане,компетентно мога да кажа,че 300 хил. КАСКО е абс. нормална сума-6% от стойността.При мен за БМВ-то ми искат 6,6%.Логично и изгодно е да се ориентира към "жива охрана",защото 300хил : 12мес.=25хил/толкова му е застраховката на месец като масраф/.25хил. :4 пазача=6250лв.заплата на човек месечно.Мисля че дори по 3хил.лв /наполовина / ако им даде,ще са предоволни.Не знам защо някои тук си мислят че номерът му не е "щастлив"-тоя номер явно СИ Е ЩАСТЛИВ ЗА НЕГО/рожд.дата на близък човек или нещо подобно/ и не го интересува дали номера ще е "щастлив" във вашите очи!И накрая-защо си мислите ще тая кола ще бъде "скъсана" от каране по павета и неравности,а няма да стои основно в гаража като една добра инвестиция,която след някоя година ще се отплати отлично при ПРЕПРОДАЖБА?Най-вероятно защото си мислите че няма и други наточени поршета и мерцедеси...типично по български:)
  • 36 безпартиен

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Расулюлах":

    И там има цифра с постоянно плащане иначе........Примерите с такива,които се почувстваха силни и независими са много-В.и Г.Илиеви,И.Павлов,Кюлев и много други!
  • 37 Расулюлах

    1 7 Отговор

    До коментар #26 от "Теб пък кой тъ знаййй":

    Ако има начин веднага ви отървавам от мене хахах на атоми ше се разпаднете
  • 38 Гост

    28 4 Отговор
    Проблемът е съвсем друг! Да, парите са си негови, може да ги харчи за каквото си поиска, в зависимост от приоритетите му. Никой не може да му държи сметка, освен данъчните, разбира се! :)) За друго иде реч: Едно време, богаташите са давали пари за смислени неща: за читалища, за библиотеки, за образование, за култура, за наука, за здравеопазване... Целта е била да се запомни името и фамилията във времето, през вековете...
    Сега богаташите дават пари за вещи и след като си отидат от този свят /Господ здраве да им дава, разбира се/, никой няма да ги помни с нищо. След 3 дни ще са забравени! Ето това е проблема!
    Ами като имаш толкова пари, защо не субсидираш талантливи деца, или спонсорираш здравни заведения със съвременна диагностична апаратура или с друга общественополезна дейност?!
    По-горе един казва: Защо не ти?! Ами отговора е прост: Правил съм го, но колко са моите възможности, колко са неговите?!
    Но както се казва: О времена, о нрави!

    Коментиран от #51, #69

  • 39 Morgoth

    6 1 Отговор
    Каско застраховката не е само за кражба. Без нея ако утре го ботуряса някъде ще си плаща сам щетите. Да не говорим, че ГО си има горна граница много под 5 мил и ако някой друго го ботуряса пак сам ще го плаща.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Кибик

    18 1 Отговор
    Колата е достатъчно респектираща, със или без "милиционерски" номер. Решението да не купува "каско" показва че е добър бизнесмен. Първо, така или иначе плаща на гавази, пазят него, ще пазят и колата. Второ, вярвате ли че ако плати на мутренските застрахователи 300 000 лева каско и колата изчезне, до три дни ще му преведат по сметка 5 милиона, или ще го разиграват с години? И трето, ако взимаше акъл от форумните мозъци едва ли щеше да плаща милиони данъци и да кара такава кола.
  • 42 hmhmhm

    21 6 Отговор
    "За разлика от повечето родни баровци, той си вади парите с честен и легален бизнес и плаща милиони данъци."

    - ето с това ми убихте рибката ....
  • 43 Георги

    16 4 Отговор
    Повечето хора не могат да проумеят,че колкото по-богати хора има в страната,толкова по-добре е това за останалите.Богатия харчи повече,плаща повече данъци,с неговите пари се издържат повече държавни служители и пенсионери.Това си е чиста икономика и финанси.Отделен е въпроса дали заради неговото богатство не страдат другите хора и по какъв начин е придобито.

    Коментиран от #44, #50, #56

  • 44 Мафиот

    14 3 Отговор

    До коментар #43 от "Георги":

    Ти не можеш да проумееш, че след един момент богатството намирисва, тези милиони означават че той е заграбил целият бизнес за себе си, тоест не дава на другите да се развиват. Ако беше преди 10 години досега да беше пътник, но сега го пазят от най-горе щото им се отчита и си е спокоен.
  • 45 ссср

    9 6 Отговор

    До коментар #11 от "ПНСД":

    Напротив, най-големия комплексар би си купил такава кола
  • 46 Иван

    3 0 Отговор
    Сигурно "не е" регистриран на фирмата ???
  • 47 CL500

    5 0 Отговор
    Абе то хубаво, като спестил 300 бона за застаховка, ама ... Да кажем, че не му я откраднат, защото за близо 5 милиона лева, могат да се случат интересни неща. Двама въоръжени не са АБСОЛЮТНО никакъв проблем, щом става дума за такава сума, че барабар с тях и той може да го отнесе. Ама това е друга тема.
    А какво става, като го блъсне това Бугати, фарът бил 70 бона, ами то лесно сметката може да мине 300 хил., щото ако ще трябва да се сменят панели, елементи и прочие ... ще се поизпоти, като види сметката.
    Все пак му пожелавам да няма ПТП, аварии и да не му я вземат. Сигурно вместо каско, просто е платил на 'играчите' да не му пипат колата, така за по-сигурно.
  • 48 CL500

    8 1 Отговор
    Иначе гледам бат Ваньо прибрал корема на снимката, сигурен съм, че е на схема с хормон на растежа, жив и здрав да е :-)

    Коментиран от #49, #63

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 гнида

    9 2 Отговор
    Да си я кара където ще , да е жив и здрав , да си я пази само с гардове и да си сменя консумативите където ще ! Не ми пука ,нали е гъзар-богаташ ? Е значи може да се справя ! Само му пожелавам да си плаща реалните данъци винаги ! И да плаща реалното възнаграждение и осигуровки на работниците си !
  • 55 The TRAPPER

    14 0 Отговор
    Въпросът не е какво караш , а как се чувстваш. Аз като се кача в сеата , като си надуя Васко-ментата-Шушана и съм номер 1.
  • 56 lord

    10 0 Отговор

    До коментар #43 от "Георги":

    Плаща дръжки.колкото повече имат по-малко плащат.И обратно,закон Божи.
  • 57 някой

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "Не впечатлен":

    Ти какво си мислиш, че хората имат една единствена кола-бугати и с нея ходят до магазина и карат децата на училище ли ?

    Средностатистическият собственик на бугати има над 40 коли и самолет, яхти.
  • 58 CB5833MM

    3 0 Отговор
    "Колата получи регистрационна табела СВ 5833 ММ"... Ей, недоскифи... СВ5833МP
  • 59 Учуден че си учудена

    5 10 Отговор

    До коментар #2 от "Учудена":

    Чудиш се дали за един мъж е щастие да има най-хубавите мъжки играчки, страхотна жена и сигурност, че няма да му влезнат в къщата докато спи със семейството си? Ти не би ли била щастлива, ако можеше да си купиш всичко, за което си мечтаеш, да имаш страхотен и верен мъж до теб, да си здрава и да си супер полезна на Родината си плащайки милиони всяка година под формата на данъци?
  • 60 Учуден

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ivan":

    А джиповете с охрана отпред и отзад за какво са? Не съм чул някога охранявана персона да я блъсне някоя отвеяна кака. Най-много някоя от пилотните коли е възможно да поеме удара.
  • 61 До зомби килър

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "зомби килър":

    Прав си, под всяка новина за бугатито има тонове забавни и шутовски коментари, които ни забавляват.
  • 62 Хахахаха

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Fhyubc":

    Ти като живееш само в България, защо си мислиш, че въпросния господин не почива в Монте Карло през лятото? Ако отидеш там следващия месец съм сигурен, че ще видиш точно там това бижу.
  • 63 Пръцко

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "CL500":

    Хаха, чак е спрял въздуха - още малко и ще посинее!
    Боже, прибери си вересиите!
  • 64 ????

    5 0 Отговор
    150000 лева за регистрация ?????
  • 65 Млад мъж

    7 1 Отговор
    Не, че нещо, но това си е чисто робуване на ламарини. Вярно, колата може и да е хубава, но не е подходяща за използване в България, то като ще и трепериш постоянно и нещо като се развали, ще се налага да я пращаш във Франция за ремонт, не си струва да я имаш.
    Взимаш си някоя по-обикновена и това е. И богатите сами си създават проблемите в повечето случаи. Сигурен съм, че ще е много по-спокоен ако си купи някой по-масов автомобил, който ще му върши същата работа и няма да се налага да бъде охраняван и пращан във Франция за всеки ремонт...

    Коментиран от #68

  • 66 Българин

    7 4 Отговор
    Не мисля ,че е взел акъла на цяла България.Може и да има хора с взет акъл по тази причина, но проблемът си е техен. Милиони за ламарина е тъпо и глупаво. Има благородни каузи за които си струва да се похарчат толкова пари, но за кола- жалко за парите.

    Коментиран от #70

  • 67 Ники

    3 0 Отговор
    Автокаското е основно за щети по колата ... и съм сигурен че има .. !!!!
  • 68 Хахахахахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "Млад мъж":

    Ти се шегуваш нали? Човека има Бугати, Ролс Ройс, Ламборгини и поне още 6-7 коли, които се ползват основно от охраните му и си мислиш, че се притеснява за колите си ли? Майко мила.
  • 69 асддса

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Очакваш ли медиите да отразят подобни неща ? Това че някой има хубави коли не означава, че не дарява пари. Просто на никой не му е интересно и затова медиите не ги пишат.
  • 70 ДКД

    7 1 Отговор

    До коментар #66 от "Българин":

    Всеки има право да харчи парите си както иска. Ти колко отдели последната година за благородни каузи?
  • 71 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    МАРЕШКИ ИМА ФЕРАРИ ОТ Ф-1 ,КОЕТО Е НА ПИСТАТА В ТУРЦИЯ КЪДЕТО "РЪМПЯТ" И РУСКИТЕ ОЛИГОФРЕНОГАРСИ !!! Е ...И ,КОЙ ГО Е "ЕНЯ" !?!? ЯВНО МОМЧЕТО ГО Е СТРАХ ДА ПИЛОТИРА МАЛКО ЧАСТНО САМОЛЕТЧЕ /ПО РАЗНОСКИ Е СЪЩОТО / !!!
  • 72 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    НЕ МО ГА ДА РАЗБЕРА ,ЗАЩО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА КРАДЕ ??? КАК МУ КАЗВАХА НА ТОВА.АА .А.ЪЪ.. ???... ААА, ДА - РПГ !!!
  • 73 незнайко

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Учудена":

    Даже ламарините по тази кола са малко, даже липсват !!! Всичко е карбон, композитни материали, алуминиеви сплави, титаниеви сплави и други. Комплексите на този човек вече са ИЗБИЛИ !!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Garrincha

    12 3 Отговор
    Тия парици, тоз' хубавец, ги е изкарал на гърбеца на народа … коги измъкнаха милиони, а върнаха уйец … те, за това ни трябва спешно народен съд !!!
  • 76 БКП

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "Peter":

    Не.Хората са еднакви по целия свят. Всеки иска да е богат ,известен, да има много пари,ако ще и откраднати. Тва е в човешката природа.
  • 77 РЗС

    9 1 Отговор
    И Доган може да си купи Бугати, барбар с фолксваген груп
  • 78 Черпак

    5 1 Отговор
    Най-скъпата кола е Rolls Royce Sweptail и струва 4-5 пъти повече от тази
  • 79 426

    8 2 Отговор
    Преди няколко години на едно мое посещение на известна Азерска компания занимаваща се както се предполага с нефт имах възможност да разгледам внимателно 2 бр. буати с които разполагаше собственика на компанията. Аз да си призная, не харесвам тази кола- Дори и да имах парите пак не бих я избрал. Интериора е като цяло постен и малко ми е странен като форми. А основната причина поради която не харесвам тази кола е изключително ниският под. Усещането е като, че ли си на земята. За 110кг мъж като мен е неудобно да слизам и да се качвам от това возило. Буквално трябва да се изтърколя от нея за да сляза. Иначе собственикът на въпросното возило има да прави с нея каквото си пожелае! Решил човекът да се поглези и си угодил на ума. И разходите за тази кола също не са наша работа. Неприятно впечатление обаче прави това с това да изтипосаш служителите си като паметници че да е пазят. Унизително е и освен това показва отношение на собственикът към момчетата

    Коментиран от #84

  • 80 Chiron

    3 5 Отговор
    Това че 90% от българите са мишки и не знаят как да изкарват пари не значи че и останалите трябва да са такива,Аман от Злобари и Завиждащи
  • 81 Chiron

    3 5 Отговор
    Тука сте много отворени ама айде отидете и му кажете в очите че е крадец и за такива като него трябва народен съд и да видим тогава какво ще стане,охраната му много ще се зарадва че ще има кого да пребие
  • 82 Chiron

    2 6 Отговор
    Пожелавам на всички злобари и завиждащи цял живот да си останат мизерници и да работят за 500-600 лева

    Коментиран от #90

  • 83 тъпия изрод

    4 6 Отговор
    Браво ВаНЬО само така напред и нагоре покажи на тия мишки българите кой е истинския мъжкар.Пожелавам ти още по-хубава кола да вземеш догодина и да ги мачкаш тия мизерници дето бачкат за тебе.
  • 84 Знаещ

    5 3 Отговор

    До коментар #79 от "426":

    Ако забелязваш собственика на бугатито е далеч от 110 кг. Има перфектна физика, никакви излишни килограми и въобще не му е трудно да влиза и излиза от колата си. А охраната е нормално да седи до колата, защото лично съм виждал пияници да сядат на предния капак на Ламборгини за да се снимат. Представи си два тулупа дори да не изкривят капака, че е възможно да го надерат с капсите на дънките си. Въобще идиоти всякакви, така че е нормално като имаш такава кола да си я пазиш.
  • 85 Баварец

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "veselia":

    Ей не се наядохте работниците? Завист се нарича твоето, драги! Защо да ти даде 100 лв, защото има и си ги е изкарал? А да даде на теб, който чака каго пес, да му се даде, а не да работи, да ги спечвли. Завиииист! Късмет и успех на човека, да си я кара със здраве
  • 86 Baba Gica

    16 2 Отговор
    Bugatti chiron е инвестиция, 5 милиона, които след 5 години ще са 8. Произведени са само 499. Няма банка в света която да ти даде такава лихва. Така че, истинските бизнесмени знаят как да изкарват пари, а вие плюйте по тях и работете над себе си.

    Коментиран от #87

  • 87 Правилно

    4 0 Отговор

    До коментар #86 от "Baba Gica":

    Поне един мисли трезво.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Ганчо

    2 1 Отговор
    Боли ма грездея. Ако иска и Airbus A380 да си купи.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Оооооооо

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ezio":

    Лично познавам хора, дето са персонална охрана на един баровец, по 80 лв на ден им плаща. Храната и спането също се поемат от баровеца, става за въпрос за охрана на имението му.
  • 96 123445

    0 1 Отговор
    Абе не ги знам за колко дена ще стигнат ,ама руснаците кат са така "силни" закво се точат на малките държави,кат са уж пълни с добри намерения що никой от съседите им не ги харесва. Тука бая русофилчета,кат ви е по-драга от България и сте такива подлоги що сте още тука, те и там си имат демографска криза. Учудващо нали? Такава "мощна" и "добронамерена" страна хах.
  • 97 Стефан

    4 0 Отговор
    Чета и не вярвам на ушите си.... човек, който е платил 5 милиона за автомобил какво се циганил за каско от 300 000 лева. Дайте да посмятаме леко...? 4 ма охранители по 3000 лева заплата всеки = 12000 на месец тази цифра умножаваме по 12 и резултата е 144 000 лева на година сигурност за 24 часа 7 дни в седмицата. 300 000 - 144 000 и резултата е 156 000 спестени от каско. Ако го блъсне някой да му мисли как ще го плаща, ако сам си го блъсне има пари да си го оправи. И тези гардове пазят колата и собственика й още спестени парички. За да си позволиш такава кола вярвате или не човека може да си прави сметката, аз пожелавам приятно шофиране на господина и жалко за мен, че няй-вероятно никога няма да се кача в такава кола, камо ли да я притежавам. Но всеки си носи кръстта сам!!!
  • 98 Сиготочисигобара

    2 0 Отговор
    Бай ганя нема равен този просто го доказва!!!
  • 99 пак аз

    1 0 Отговор
    честен бизнесмен-хахахахаха
  • 100 123 300 д

    1 0 Отговор
    така е-кола за хора с много пари и малки пишки
  • 101 Лев Инс

    2 0 Отговор
    Сега монтира газова уредба че много харчи, а автокаското ще го пусне в понеделник на вноски че си е ебало майката - дано не му се налага да сменя маслото скоро че ще трябва да ипотекира къщата с все тъщата.
  • 102 МНВ.

    1 0 Отговор
    По-големи глупости не бях чел!
    5% няма истина в написаното!
    Готови сте да пренапишете “ 1001 нощ” само и само да привлечете аудитория!
    А ако случайно на някой му стига.... акъла... може да се замисли и съответно отговори на въпроса:
    Дали пък е случайно, че този човек си е позволил да не скрие възможността си да изхарчи подобна сума за кола???!! Има доста по-богати, реално, българи- с яхти за по 30-40, че и повече милиони, на фона на които стойността на тази колица се равнява на летните им глезотии по острови и издръжка на плавателните им съдчета, които случайно са регистрирани под флаговете на чуждестранни офшорки!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове