Last news in Fakti

11 Юли, 2018 11:52 3 028 6

Людмила Захажаева наследи 1 млн. долара от чичо в Москва

  • чичо-
  • наследство-
  • милион-
  • долара-
  • богат-
  • москва-
  • русия-
  • албена вулева

Захажаева имала стар чичо, с когото никой от семейството не поддържал връзка, освен нея

Въпреки финансовия крах, в който бяха затънали, русокосите майка и дъщеря изведнъж станаха почти милионерки. Людмила Захажаева се е сдобила преди броени седмици с неочаквано наследство от над $1 милион след внезапната смърт на престарял чичо в Москва.

87-годишният чичо Михаил Черняев бил известен физик, който едва преди десетина години прекратил работата си в „Роскосмос”, днес наречен Федерална космическа агенция. Възрастният мъж бил специалист в разработка на храни за астронавти и притежавал над 300 патента в областта, на което се дължало и завидното му богатство. Никога не се е женил и няма наследници, макар и прочут учен, минавал за „черна овца” в семейството, тъй като се говорило, че бил хомосексуалист.

Черняев поддържал връзка единствено с племенницата си Людмила Захажаева, като дори два пъти се срещал с нея в България по времето на застоя ѝ, когато пътувал до родината ни във връзка с космическите си разработки. Двамата обаче постепенно намалили контактите си и за жалост устатата рускиня от 3-4 години на практика го била забравила. Тази пролет обаче изненадващо с нея се свързали адвокати, които я уведомили, че е единствена наследница на починалия дядо, пише HotArena .

Михаил оставил апартамент от 180 квадрата в идеалния център на Москва близо до Кузнецкия мост, малка дача в местността „Переделкино” край столицата и над $250 000 в няколко банкови сметки. Людмила обявила апартамента за продажба и за по-малко от седмица намерила купувач за сумата от близо половин милион в американската валута.

След дълго и емоционално съвещание помежду им, Захажаева и щерка ѝ Албена в крайна сметка решили да не продават имота. Двете имали намерение след известно време да се пренесат да живеят заедно в Подмосковието и да зарежат България, с която отдавна не ги свързва нищо, освен спомени за скандали и провалени връзки.

В последно време Албена Вулева разчиташе само на помощта на майка си. Двете блондинки харчеха доста скромния хонорар на маминка от „Биг Брадър: Моуст Уонтед”, който възлиза на 15 000 лева. От него обаче още половината хвръкна на момента, тъй като двете дами имали огромни задължения към топлофикация и НАП.

Албена и Людмила в момента са в добри отношения, след като връзката им постоянно преминава през периоди на дълбока любов и искрена омраза. Неочакваното богатство обаче ги е сплотило и двете са решили повече да не се отделят една от друга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туземец

    18 0 Отговор
    Много "прочуствено и вълнуващо".Трудно ще заспя!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Димитров

    7 2 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, По закон след 6 месеца срок може да встъпиш в наследственни правомощия.През това време адвокатите-хиени ще им оглозгат всичко и ще ги занулят тия блондинки
  • 5 Анонимен

    7 0 Отговор
    Наследство от баба и дядо - любимо обяснение за пране на мутренски пари у нас.
    Друг пример - митю пищовчето.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.