12 Юли, 2018 10:56 1 779 0

ЦСКА вади един милион за нападател

  • сума-
  • трансфер-
  • цска-
  • нападател-
  • беленензеш-
  • роке жуниор

Набелязаният играч е Роке Жуниор от Беленензеш

Бразилският нападател Мауридес Роке Жуниор е най-вероятният наследник на Фернандо Каранга в ЦСКА. Португалското издание „Рекорд“ публикува новината, че 24-годишното острие на португалския Беленензеш преговаря с „червените“ и дори е много близо до подписването на договор.

Мауридес искал да играе в отбор, който се бори за титлата, и уведомил шефовете си за това. Поради тази причина бразилецът не е взел участие и във вчерашната контрола срещу Пеняфиел, а е тренирал по специална програма.

Нападателят играе за Беленензеш от началото на 2016 година и до момента има 15 гола в 49 мача. Той има договор с клуба до 2020 година, но се предполага, че може да напусне срещу трансферна сума от 500 000 евро. Което означава, че ако иска да го привлече, ЦСКА ще трябва да плати въпросната сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА