Last news in Fakti

14 Юли, 2018 14:24 7 199 21

Юлиан Вергов се разбесня в хотел, шокира гостите

  • юлиян вергов-
  • хотел-
  • рецепция-
  • настаняване-
  • гост-
  • актьор-
  • излагация-
  • шок-
  • скандал

Актьорът настоявал да го настанят възможно най-скоро

Юлиан Вергов вдигнал луд скандал в хотел на родното черноморие. Актьорът крещял и беснял във фоайето на елитен хотел във Варна пред стреснатите гости, понеже персоналът не можел да го настани по-рано в резервираната за него стая, пише "Уикенд".

Известният от екрана доц. Банков от болница „Свети Кирил” в хитовата докторска поредица „Откраднат живот” имал участие в театрална постановка в морската столица и предварително си запазил стая в хотел. Добродушният Вергов нямал имидж на скандалджия, но бил изнервен от продължителното пътуване. Когато пристигнал по обяд в хотела, с изненада установил, че настаняването на нови гости се извършвало след 14 часа. Актьорът обаче не искал да чака 2 часа и се счепкал жестоко с рецепционистката, която не успяла да го убеди, че правилата важат за всички. В някои хотели настаняването ставало дори и в по-късни часове. Очевидци на разправията разказаха как 47-годишният актьор се държал като разбеснял се тийнейджър, настоявайки да го настанят на секундата. „Претрепан съм от умора, трябва да подремна, довечера играя! Пътувал съм 6 часа, станал съм сутринта в 5,30 и вие сега ми казвате, че не мога да си взема душ и да подремна. Не ме интересува, ако трябва, ей тук лягам и заспивам”, държал на своето Вергов.

От рецепцията многократно се опитвали да го успокоят и да му обяснят, че камериерките още почистват стаите, но Юлиян не искал и да чуе. Укротил се едва, когато от персонала се разтичал и набързо подредили една от стаите, за да го настанят. През целия си престой в хотела Вергов преминавал като буреносен облак покрай рецепцията и не поздравявал никого от персонала.

В момента звездата от „Откраднат живот” е на почивка с дъщеря си Алена и майка ѝ Ирина на каравана в любимия им къмпинг „Арапя”. Наскоро Вергов и бившата му половинка отново затоплили отношенията си. Първи промяната на любовния му статус забелязали колегите му от постановката „Neoдачници” в Народния театър. След края на представлението всички отишли на вечеря, а Юлиан се появил на сбирката в компанията на Ирина и Алена и прекарали вечерта като истинско семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 243

    39 5 Отговор
    Ми селянина си е селянин, а както знаем много от тях са израснали в инкубатора за такива наречена как? - Софияяя...

    Коментиран от #3

  • 2 гф2

    17 3 Отговор
    Този го знам от сериала ТЯ и ТОЙ .
  • 3 Именно

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "243":

    Факт, взе ми думите от устата. Само дето и много по-възпитани селяни има от такива като него.

    Коментиран от #4

  • 4 243

    27 7 Отговор

    До коментар #3 от "Именно":

    Ооо разбира се! - В това две мнения няма! :-))
    Днес си говорих с един приятел, как са направили тази невероятна глупост да изберат за столица на страната, най - неподходящото място, където населението е възможно най- глупавото и най- наглото. По времето на избирането на столицата ни всички градове в страната са били по- подходящото място. Видин, Враца, Ловеч, Русе, Стара Загора, Пловдив ... Все места където е имало някаква форма на интелигенция и хора с добро възпитание!.- Може ли ти да избереш за столица място, където единственото нещо, което е съществувало е тържище за добитък? - А ма че падение! Сега 130 години след очевидно погрешният избор берем плодовете на недалновидността на онези, които са го направили... Дори избраният ни цар, не е искал да стои там. Първото му местообитание е старият конак понеже това е била най- свястната сграда в района. Сиреч доказан развъдник на най- лошият ген в страната. Като гледам Борисов и Цветанов затвърждавам тази си мисъл в главата и става все по убеден в правотата си. :-))

    Коментиран от #5

  • 5 Именно

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "243":

    Точно! Глупаво и нагло е населението там, но е пълно с рентиери и готованци... Предават си незаслужените имоти и парички от поколение на поколение и от това им пораства самочувствието... Друг е въпросът, че са пълни некадърници, ама абсурдно надути!
  • 6 ДГД

    13 2 Отговор
    Вергов, построй си хотел и си напиши собствени правила за него, и си спи там където и по колко часа искаш. Т*пак.
  • 7 Мартин

    13 1 Отговор
    Вергов ,мислех те за по-отворен,явно съм се заблуждавал! Явно не си ходил много по хотели,щом не знаеш елементарни неща.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Оффф...

    11 12 Отговор
    Може и да е бил невъздържан, но от казаното от него не личи арогантност, а по-скоро съвсем човешка емоция, която е аргументирана. Не прищявка, при която и аз щях да го хуля.
    Другото, което е при резервация ВИНАГИ трябва да се уведомяват клиентите за времето на настаняване и освобождаване на стаите.
    В слумая е трябвало да се появи управителя и да разреши случая без да е нужно да ескалира. А е и съвсем възможно репционистката да е решила "да му покаже кой командва". Голяма работа за един компромис! Ако беше някой мутряга да я е ошамарил и да не е станало известно никому!

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бачо Киро

    14 0 Отговор
    Тоя пък що се е взел на сериозно... Няма да провежда животоспасяваща операция я ... Голям праз, играел....
  • 12 Бачо Киро

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Оффф...":

    Бастунев, дали е нямал информация, а? Всички хотели имат. Просто се е направил на велик, а селяните му уйдисват на акъла, вместо да го изгонят.
  • 13 ежко бежко

    4 8 Отговор
    Прав е Вергов! Резервация,отдавна направена, и чакаш!
  • 14 Справедливост

    17 2 Отговор
    Защо охраната на хотела не се е размърдала навреме, та да постави на място този идиот!?? Актьор бил, щял да играе... дрън-дрън... А другите хора нямат ли си грижи и задължения? С какво право се мисли за привилегирован този нещастен шматарок!??
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 аааасссс

    16 0 Отговор
    Какво се е размрънкал тоя ? Като си е правил резервацията там е пишело в колко часа е трябвало да се настани. Да не го е накарал собственика на хотела да тръгне в 5:30 ? Или заради някакъв палячо персонала да бърза да му чисти специално на него, все едно е във някой ВИП апартамент за хиляди.
    Да го сложат в някаква мръсна стая там и да си затваря устата.
  • 17 Hsnsn

    2 9 Отговор
    Прав е Вергов клиента вигани има право и няма значение във колко часа си пристигнал те са длъжни да го настанят
  • 18 FUCK OFF

    11 3 Отговор
    ЕГАТИ ГЛУПАКА....!!!! ТОЯ МНОГО НАСЕРИОЗНО СЕ Е ВЗЕЛ....В ХОТЕЛА ИМА ПРАВИЛА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ....
  • 19 Петър С

    9 1 Отговор
    ЛЕКЕ
  • 20 Всяка жаба да си знае гьола

    3 1 Отговор
    Вергов се прави на голям порасъл и много разбиращ това е доста често срещано напоследък - реакцията на очукания келеш който иска възмездие за това което му се случва на работното място и като хоби в свободното си време се джанка с продавачки, сервитьорки и обслужващия персонал без да има за какво - това е избиване на комплекси, няма значение дали си от София или от село /в което няма лошо, стига да си стоиш там и да не пренаселваш столицата/.
  • 21 Време е всички да станем по добри

    4 0 Отговор
    Да го бяха настанили в мърцинявата стая, непочистена от предишните ползватели с окензани чаршафи и всичко бербат, тогава условията на каравана ще му се сторят лукс - смотан келеш и бездарен актьор. Клентът винаги е добронамерен и прав - а келеша си е келеш вари го печи го все за нищо не става и всички му пречат.