16 Юли, 2018 10:12 25 605 11

Подутина в устните на жена се оказа нещо ужасяващо (СНИМКИ)

  • подутина-
  • устни-
  • подута устна-
  • паразит-
  • червей-
  • жена-
  • ужасяващо

Малко след появата си, странното образувание започнало да се движи

Подутина в устните на жена се оказа нещо ужасяващо (СНИМКИ) - 1

Чували сме много ужасяващи истории за хора, в чиито тела незабелязано живеят зловещи създания. Сред най-разпространените случаи, в които телата ни неволно и неподозирано се превръщат в дом за неканени гости, са тези, свързани с вътрешни или външни паразити. Но често пъти човешкото тяло може да се превърне във временно убежище или люпилня за насекоми, а от това всеки ще го побият тръпки.

Чували сме за паяци и хлебарки, които са намерили уютно местенце за отдих в нечие ухо или нос или за мухи, снесли яйцата си в нечие око... или паяци, които живеят върху нечие лице.

Жертва на такава нахална лазеща гадина, наскоро стана една 32-годишна жена от Русия.

Първият намек, че нещо не е било наред, е появата на малка бучка под лявото око на жената. Тя решила да направи снимка на лицето си.

Но пет дни по-късно се случило нещо странно. Образуванието започнало да се движи и се озовало над левия клепач на жената. Тя усещала силен сърбеж и парене. И макар че в повечето случаи хората биха потърсил лекар, тя изчакала още, като отново снимала лицето си.

Още 10 дни по-късно странната бучка отново се раздвижила. Този път спряла в лявата страна на горната устна. Тогава най-сетне жената отишла при лекар, за да разбере страшната истина какво причинява тази бучка.

При прегледа станало ясно, че под кожата на жената има паразитен червей нематод. За щастие се оказало, че този тип паразит не е толкова опасен, колкото други инфекции с човешки паразити. Червеят, от вида Dirofilaria repens, се разпространява от ухапвания от комари. Крайните приемници са котки и кучета, като комарите са само преносители.

В човешкото тяло този паразит не може напълно да се развие и да достигне зрялост, за да се размножи.

За щастие, лечението било просто. Лекарите отстранили червея хирургически и жената се възстановила напълно.

Подутина в устните на жена се оказа нещо ужасяващо (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Miusuka Madoto

    97 0 Отговор
    Да не дава Господ!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Haralampito

    47 1 Отговор
    Тази жена е изкарала късмет, защото макар и рядко, поразява и хората! Моето куче умря от тази гадост. Болестта идва с комарите от топлите страни, а България се появи преди около 15 години. Първо се появи при кучетата в Южна България и после стигна чак до Дунава. В началото само една шепа ветеринари можеха да я открият, а единствените лекарства се намираха в Гърция. Паразитът се захваща за стените и клапите на сърцето и животинката получава сърдечна недостатъчност и умира. Лечението с лекарства има много и тежки странични ефекти, а както знаете сърдечна операция на животно едва ли някой може да си позволи по финансови причини. Решението е масово и редовно пръскане против комари.
  • 4 Дългият

    30 4 Отговор
    Никога не знаеш кога и от къде може да дойде проблема...Затова хапни,пийни и каквото му дойде...
  • 5 KoKi4a

    5 3 Отговор
    Блякс...
  • 6 JPower

    5 13 Отговор
    Имали някой който да вярва на тия глупости???? 10 дена ще ти се разкарва нещо по лицето, а ти ще снимаш....че и при това жена!!!!!
  • 7 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    егати гадостите
  • 8 Хри

    2 3 Отговор
    Ейй това на българите им дай само хляб и зрелище. Браво, Браво до там ли я докарахте оправихте си положението и започнахте да пишете глупости. Само един сериозен коментар другото са пълни глупости. Е така е утре и вас може да ви сполети нещо подобно и тогава ще се молите на господари на ефира или някой друг да ви събира пари от хотаста че нямате финасова възмжност за операция, а сега пишете глупости. Тези паразите съществуват, хората са направили цели предавания по телевизия дискавъри ама няма кой да слуша чалга и да простее по заведенията.
  • 9 незнайко

    3 1 Отговор
    Тръпки ме побиха докато четах . това наистина е ужасно !
  • 10 Лопе де Вега

    5 0 Отговор
    Ако беше някоя бг-кифла, щеше да се похвали във фейсбук, че си е уголемила джуките...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.