16 Юли, 2018 16:23 17 772 6

3-годишна дръпна за косата Меган Маркъл и накара принц Хари да...

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • дете-
  • оскуба-
  • дръпна за косата

Реакцията на британския принц разтърси мрежата

Преди дни херцозите на Съсекс бяха на посещение в Ирландия. Принц Хари и Меган Маркъл решиха да съчетаят полезното с приятното и си подариха сърцераздирателна среща с млади спортисти от Келтската атлетическа асоциация.

Децата едва сдържали радостта си и изобщо не се смутили от факта, че пред тях стоят кралски особи. А едно от тях, като истински ирландец, взело нещата в свои ръце и си позволило по-близък контакт с височайшите гости.


3-годишният Уолтър Калън, като истински ирландец, решил да вземе инициативата в свои ръце.



Хлапето първоначално докоснало лицето на американската актриса, а после леко я дръпнало за косата.



Меган изобщо не се смутила от поведението му и побързала да го дари с усмивка.

Но принц Хари решил да се направи на строг и решил да предаде няколко урока по обноски на малкия "нахалник", заканвайки му се с пръст.



Съдейки по снимките — опитите му не са се увенчали с успех.

Младият принц с удоволствие общувал с децата и дори позволил на едно от тях -Дилън, да му пипне рижата брада.



"Може един ден, когато пораснеш, и ти да имаш такава, кой знае!", казал той на хлапето.





Това не е първият случай, в който младото семейство се държи мило и непосредствено с малки дечица. А почитателите им нямат търпение да чуят щастливата новина, че Меган и Хари чакат бебе. Нищо чудно да не им се наложи да чакат още много дълго!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината в очите

    27 5 Отговор
    И аз какво да направя, че и е пипнал косата.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 578

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Истината в очите":

    Ти гледай БАЩАТА, дето държи детето, каква брада има и какъв е цвета на косата на детето - аз бих се усъмнил във всичко, което направи детето... Принца си го знаем, че е със слабост към постлани пътеки, особено ветеранки, дето всяка кака от ЖП гарата ще и завиди на експириънса, обаче вече са си заедно и е решил да покаже позиция. Не е зле, че са използвали дете, за да му вдигнат рейтинга - нищо не се прави без организация, дори дърпането на косата, защото тя можеше да е с мрежа и шапка и това е просто вариант за пред медиите!!!
  • 4 Цеко овчарят

    15 4 Отговор
    Каква новина само. Това е все едно да кацнат извънземните на земята. Утре да напишете, че кралицата, като се е събудила е пръцнала.
  • 5 БОЙКО

    7 3 Отговор
    КРАЛСКИ ТЪРТЕИ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.