Last news in Fakti

19 Юли, 2018 19:02 3 923 4

Полиция преследва 2 часа открадната пожарна

  • пожарна-
  • кражба-
  • инцидент-
  • преследване-
  • сащ

Десетки патрулки преследваха в продължение на два часа и мъж и жена, откраднали противопожарен камион на стойност $1 млн. по време на потушаване на пожар в калифорнийския град Сакраменто. Двойката успяла да измине 160 км през пет окръга, преди да бъде спряна с помощта на лента с шипове, която спукала гумите на камиона, съобщава The Sacramento Bee.

Въпреки безразсъдното шофиране и множеството коли, участвали в преследването, инцидентът се разминал без пострадали. Пожарната обаче е претърпяла сериозни щети и в момента е неизползваема. За щастие на мястото на пожара, откъдето била открадната, имало и друг камион на противопожарната служба, с чиято помощ пламъците били загасени.

След като двойката крадци била арестувана, мъжът обяснил, че вратата на камиона била оставена отворена и не могъл на устои на "поканата". След като откраднал пожарната, той минал през дома на приятелката си, за да я вземе. Ченгетата обаче не можели да идентифицират кой е карал, тъй като двамата прикривали лицата си с фланелките и се виждали само очите им.

От полицията в Сакраменто смятат, че по време на инцидента двойката пишман огнеборци са се намирали под въздействието на алкохол или наркотици, а най-вероятно и двете. Тези предположения се потвърждават и от видеозаписа от ареста, при който мъжът плаче и се залива от смях едновременно.

Жената пък твърдяла, че се качила на крадената пожарна от съчувствие, тъй като приятелят ѝ имал нужда от психиатрична помощ. След задържането той опитал да избяга от патрулката, докато полицаите не го гледали, но не успял да стигне далеч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    8 1 Отговор
    Това по бойкови поръчки ли е 1 милион за една пожарна?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 MUSTAFA

    0 0 Отговор
    лоша работа!!😒
  • 4 цистит

    1 0 Отговор
    американското знаме на пожарната откраднатата хахахха - класика