Last news in Fakti

22 Юли, 2018 22:20 1 483 2

Пострадалото българче в Италия е в стабилно състояние

  • дете-
  • българче-
  • италия-
  • стрелба-
  • мафия
Пострадалото българче в Италия е в стабилно състояние - 1
Снимка: Shutterstock

От посолството на Република България в Рим съобщиха, че простреляното, при инцидент в Семинара, Калабрия десетгодишно българче е в стабилно състояние.

Пред г-жа Рада Николова, първи секретар в посолство ни в Италия местните власти са потвърдили самоличността на детето, както и, че то е български гражданин. След полученото потвърждение консулът ни се е свързал с родителите, които са го информирали, че детето е в стабилно състояние и се възстановява. Те са заявили, че на този етап не желаят съдействие от нашето дипломатическо представителство в Рим.

Българското посолство в Рим следи развитието на ситуацията. Мисията е в контакт с близките на пострадалото дете и полицейските служби и остава на разположение, в случай на необходимост от съдействие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    3 0 Отговор
    Мафиоти ще тъпчат на майка му путкaтa а то какво търси там?
  • 2 ванката

    0 0 Отговор
    странно защо никой не казва какво търси това дете в тази къща и дъщо така кои са родителите му...кого прикриват???