26 Юли, 2018 10:26 1 805 0

Промоционални цени за участие в текстилното изложение ТМТ Експо до 31 юли

  • иец-
  • изложение-
  • текстил

От 2 до 4 октомври в залите на Интер Експо Център се събират най-големите компании за материали, машини и технологии в текстилната индустрия

Промоционални цени за участие в текстилното изложение ТМТ Експо до 31 юли - 1

До 31 юли желаещите да участват в ТМТ Експо – форума за материали, машини и технологии в текстилната индустрия, могат да се възползват от промоционални цени. Първото издание на изложението ще се проведе от 2 до 4 октомври в столичния Интер Експо Център.

Своя щанд на промоционални цени могат да заявят всички компании от сектора на проектирането, производството и дистрибуцията на текстилни продукти, технологиите и автоматизацията, производство на естествени и синтетични влакна, печатни технологии и технологии за кроене, интериорни текстили, свързващи и закрепващи материали, контрол на качеството, информационни технологии и специализиран софтуер и други.

„В момента особено активен е интересът на фирмите – производители и дистрибутори на текстил, прежди и спомагателни материали за текстилната индустрия“, информират организаторите от Интер Експо Център.

Над 4500 кв.м. е заетата площ

В първото издание на ТМТ Експо вече над 60 компании са заявили участието си. Сред тях са водещи дистрибутори и производители в България – Ина Трейдинг, Руен Машинари, Веста-Р, Джак България, Орекском, Брадър М&М, Смарт ТекстилХими, Арагорн, Сируба, Прото, Рилман, Текско Груп, Текс Техника, Аглика трейд, Сигнал, Ботексим, Meo Buttons, Боми, Алес, Нитекс-50, Астра-Комерс, България-К, Изитекс, Искра, AEOON Австрия, Джи Пойнт, Александър, Велбъжд и други. Участниците са единодушни, че браншът има нужда от ТМТ Експо, защото изложението осигурява мащабна платформа за обмен на идеи, контакти, представяне на тенденциите и иновациите и изграждане на устойчив и перспективен бизнес.

ТМТ Експо предизвиква все по-голям интерес отвъд границите на България. Все повече са запитванията за посещения от чужбина. Особено силен е интересът на компании от Гърция и Турция.

Първото издание на ТМТ Експо ще се проведе паралелно с изложение COPIS – единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България. Двата форума, които заемат обща площ от над 9000кв.м., са тясно свързани. „Текстилът в момента е основен ресурс за развитието на новите технологии в рекламния сектор и този на печатните услуги“, коментират организаторите

Подробна информация за ТМТ Експо и условията за участие, ще откриете в сайта на изложението - tmtexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА