27 Юли, 2018 10:37 6 415 2

Румен Угрински преживя тежка загуба

  • румен угрински-
  • загуба-
  • смърт-
  • почина-
  • брат-
  • член от семейството-
  • смърт

Водещият на „Господари на ефира” Румен Угрински разкри пред списание LOVE style най-голямата си болка по загубата на брат си Антонио, който си отишъл внезапно на 23 май тази година.

На следващия ден актьорът и съпругата му Биляна Казакова трябвало да празнуват 15-годишнината от сватбата си, но заради смъртта на брат му това не се случило. „Не сме празнували, изобщо не ни беше до това. Брат ми почина внезапно за всички нас. Много ми е трудно. Тежко го преживях. Такова нещо не се преодолява. Никога няма да го забравя, винаги ще го обичам и една част от мен ще страда за него. Дори още не мога да приема, че вече го няма. Много ми липсва, много! Две седмици не водих и „Господарите”, макар че приятели ме посъветваха, че не е добре за мен. Но нямаше как да работя, защото не можех да си контролирам емоциите”, разкрива емоциите си Румен Угрински.

Той разказа и с какво лекува цялото си семейство, за да не боледуват и да не се налага да приемат антибиотици. „Вкъщи всички пием хомеопатия, водорасли, билки, алое... От много години само така се оправям. Да чукам на дърво, не съм приемал антибиотик от 25 години. Дъщеря ми чак на седем пи, и то защото направи отит и нямаше как. Ние и ангините ѝ сме оправяли с хомеопатия. Аз приемам основно водорасли и алое и вече, ако вдигна температура, което се случва много рядко, залагам на хомеопатията. Няма да забравя как в деня преди сватбата ми вдигнах 40 градуса температура. Хомеопатът ми дойде вкъщи през нощта и ми даде едно хапче, от което се изпотих сигурно над осем пъти. На сутринта бях здрав и спокойно се ожених”, споделя още актьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор УдХаус

    10 12 Отговор
    Сигурно и брат си така е лекувал - с хомеопатия, водорасли, билки, алое..., та затова толкова внезапно за всички тях си е отишъл?...
  • 2 pazenek

    4 3 Отговор
    Всички губим близки, а на нас лесно ли ние? Кой е този?