27 Юли, 2018 17:58 5 690 18

Втори загинал след катастрофата във Враца

  • мотоциклет-
  • мотоциклетист-
  • враца-
  • катастрофа-
  • войната на пътя

Мотоциклетистът, врязал се в кола на ВиК, е починал напът за болницата

Мотоциклетистът, пострадал тежко при катастрофата на изхода на Враца по пътя за Монтана, е починал напът за болницата. При инцидента загина и още един мъж - пътник на предната седалка на служебен лек автомобил на ВиК.

При удара возещият се до шофьора на колата работник от дружеството загива намясто. Тежката катастрофа станала на разклона за врачанския кв. "Бистрец", когато аварийната кола на ВиК завивала наляво към помпената станция. В автомобила странично се е врязал мотоциклетът, който, според непотвърдена информация на очевидци, се е движел с над 150 км/ч.

Шофьорът на фирмената кола също е пострадал при сблъсъка, но няма опасност за живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ням

    2 0 Отговор
    Без коментар...
  • 2 Мустафа

    12 27 Отговор
    Много се кефя като вида някой размазан моторист край пътя. Топка от месо и парцали. Тук - там черъвце, тук - там оченце, тук - там джигерче...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Фкглдлскф

    19 6 Отговор

    До коментар #2 от "Мустафа":

    Ти защо не вземеш да обуеш шалварите и да ходиш да нижеш тютюн като себеподобните, вместо да коментираш тука?????
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Додо

    14 2 Отговор
    Защо не ги забранят моторите за движение в обществените пътища не ми е ясно! Ел скутери и мотори до 80 км/ч е напълно достатъчно!

    Коментиран от #17

  • 6 Будалата

    11 4 Отговор
    Как се казваха? Донор на две колела. Докато дойде зимата още 10 поне ще се изпотрепят.
  • 7 мангалезич

    5 14 Отговор
    "аварийната кола на ВиК завивала наляво към помпената станция"
    Тъпаци, не вдявате ли че колата е отнела предимство на мотоциклета. Вярно 95% от мотористите караме малко над препоръчаното от закона ...

    Коментиран от #8, #16

  • 8 Моторджия

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "мангалезич":

    Умнико, виж как наред със глупавите , злобни писания, си си отговорил сам. За отнемане на предимство можеш да говориш тогава, когато караш с ограниченията, със скоростта на останалия трафик. В момента, в който нарушиш правилата за движение и то с превишена скорост, бясно ускорение и така нататък, не гледай хич лентите и предимството и не търси под вола теле. Така или иначе за вас има много електрически стълбове и въобще не ви жаля, ами язък за човека в Дачията.
  • 9 Човек

    3 4 Отговор
    Спрете всички сме ХОРА

    Коментиран от #10

  • 10 Моторджия

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "Човек":

    Всички сме хора, но едни избиват други. Аз съм на страната на невинните жертви! Всеки има пълното право да страда от собствената си простотия, но когато с нея почерва невинни животи съм бесен!
  • 11 Уморените коне ги убиват !

    1 0 Отговор
    На шосето не е за всеки ! Шосето е като в Гладиаторският Колизеум в Рим. Там се лее кръв. Който спи, и кара не с опулени на четери очи, се събужда в гипс на болнично легло или остава заспал во веки. С думи не ще се променим. Решил ли е някой да щурее, не го жали и го отпиши . Той сам не жали .
  • 12 Митко

    6 0 Отговор
    Тъпото е друго, вече всеки втори тъпанар може да си купи мотоциклет. Ама не и мозък. Това е като тия с бмветата на мокро. Газ и с 80 коня отгоре.
    Не слагайте всички мотористи в кюпа. Аз лично се разграничавам от хулиганите, дали с мотори или коли. Не е нормално да караш със 150+ в града.
  • 13 Баш Майстора

    4 1 Отговор
    Гледам на разни коли залепили отзат някакви стикери, на които пише „пази моториста”. Как мога да го опазя, когато кара със 150 в града? Или как да опазя моториста, който при натоварен трафик с много коли и камиони в двете посоки изпреварва всички карайки по осовата линия и срещу него друг моторист пак кара по осовата с превишена скорост. Иначе се срещат и мотористи, които карат съобразително и що годе разумно, но са учудващо малко.

    Коментиран от #15

  • 14 ААА

    3 0 Отговор
    Вчера на околовръстното на Слънчев Бряг, съм спрял да си купя раци. Там сега ужасен трафик.Чувам рев на машини.Едно БМВ(автомобил) лети с 200 по осовата линия, преследвано от моторист на 2 метра от задната броня. Достатъчно е този с БМВ-то да чукне леко спирачка и този с мотора ще мине пред автомобила само че летейки. Гонка си правят хората, без да мислят , колко народ могат да изтрепят точно там, в трафика. Този няма да живее дълго-казвам на продавача , с когото се познаваме , а той се хили и пуска от своя черен хумор . Как трима болни очакващи трансплантация , харесали снимката на моторист ,във Фейсбук който кара на задна гума.
  • 15 Зомбайо

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Баш Майстора":

    Никой моторист не кава в града със 150км/ч що горовиш глупости. Никой от вас не е по добър шофьот със скапаните ви коли. Я прочети по колки катастрофи на ден стават с коли и камиони и колко жертви се дават на ден. Всички карат с превишена скорост. Карат в насрещното по магистралата. Блъскат хора на пешеходни пътеки. Блъскат автобусни спирки. Това е проблем на обществото ни.
  • 16 Георги Цветанов

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "мангалезич":

    Убиеца камикадзе се е движел с над 40 метра в секунда. При началото на завоя той дори не се е виждал. Ако се е движел с 40 колкото е временното ограничение там да не е убил човек.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове