Last news in Fakti

28 Юли, 2018 12:56 4 985 15

Не искам ЕС, управляван от Франция

  • ес-
  • виктор орбан-
  • франция

Виктор Орбан определи изборите през следващата година като решителни

Не искам ЕС, управляван от Франция. Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Bild.

Според Орбан изборите за европейски парламент през 2019 г. ще са решаващи. Според него те може да решат развитието на Европа.

„Мисля, че не сме се сблъсквали с толкова решаващи избори. Преди всичко германците трябва да бъдат бдителни. Има френска концепция, която предполага френско лидерство, платено с германски пари.

Аз отхвърлям това и не мисля, че искам ЕС под френско ръководство. Европейците трябва да бъдат изслушани и да изчакаме резултатите от изборите, преди да взимаме решителни решения за имиграцията и бюджета“, заяви Орбан.

Орбан постоянно се сблъсква с Европейската комисия, заради своята политика, насочена към ограничаването на имигрантския поток към страната му. Според ЕК Унгария и страни като Полша се отклоняват от европейските ценности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    85 6 Отговор
    Мъж, който не се бои да си каже мнението и да се бори за народа си

    Коментиран от #4

  • 2 no name no face no number

    47 7 Отговор
    Е Орбан изпусна Германия, тези две държави си правят ЕС такъв, че да им е сгоден. Аз също мразя този сценарии. Този ЕС е боклук и за нищо не стаеа освен за елемент от историята. Дано се разпадне бързо, защото с реформи не стаеа, Ако ще се прави нов може би има шанс

    Коментиран от #12

  • 3 Обикновен Бг

    54 6 Отговор
    ВЕЛИК ЧОВЕК, ПОКЛОН.
  • 4 синя трева

    50 6 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    А не подлога като нашата "ТИКВА".
  • 5 111

    15 4 Отговор
    Германия управлява ЕС.
  • 6 834

    48 8 Отговор
    Ето това е министър-председател, който работи за държавата и народа си, а не като нашата Тиква Винету
  • 7 656

    22 4 Отговор
    Бойко Борисов взимай пример от колегата си Орбан, мисли за българския народ (работен) повече от сега а не само да се кикотиш по разни срещи ! Стига сме страдали от тези "европейски ценности" !

    Коментиран от #9

  • 8 Началник

    13 0 Отговор
    Не винете нашия Боци защото той има началници
  • 9 Д'мин

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "656":

    Не може, досието му е на Козяк!
  • 10 Djodjo

    2 5 Отговор
    Да каже колко пари е взел от Русия!
  • 11 ГосТ

    2 7 Отговор
    Кой те пита па тебе бе урко ?
    Като не искаш се изнасяш в кочината и си траеш. унгарци бате,кога па почнаха и тея да си отварят устата.
  • 12 ГосТ

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Е какъв нов ? Германия е първа в Европа, Франция втора. Кое не е ясно? Принципно, трябва ЕС да бъдат Германия, Франция,Италия, Испания и страните от Бенелюкс. Тогава и англичаните щяха да си стоят. Тея пумиари дето само скимтат и без това няма полза от тях. Пак ще купуват/ме от ЕС. Защото не можем едно копче да произведем като хората. Само че ще плащаме пж скъпо с мита ;) ,и нема да мое да им цоцаме парите, които и без друго отиват в тоалетната чиния и в задника на "виповете"

    Коментиран от #13

  • 13 Не можем,

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "ГосТ":

    но заради такива, като теб, които с радост съсипаха икономиката ни под диктовка отвън. Пък си и нагъл.

    Коментиран от #14

  • 14 ГосТ

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Не можем,":

    Добре де,защо ЕС не съсипа икономиката на Чехия, Полша, Румъния вкл и на тия порнозвезди унгарците ? Или мислиш,че България е страхотна заплаха и конкуренция, че нарочно я унищожиха ? Унищожихме всичко, което имахме защото сме мързеливи и продажни,а не защото някой ни е виновен. Разбира се, че някои национални интереси трябва да се отстояват,но ако искат ЕС да се запази,заради такива изказвания, като тези на чифутите от полша и тоя бледолик "играч" ,трябва да бъдат налагат санкции. Директно
    Ако искат. Какво ще произведат унгарците ? икарус и порнозвезди, ай у лево. Като нас,страшна конкуренция сме,думи нямам. Пак повтарям, така или иначе ще купуваме от ЕС,само че по скъпо

    Коментиран от #15

  • 15 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГосТ":

    Не може да разберете стратегията на Орбан,ако в ума Ви кръжи някаква порно звезда и не Ви дава мира.Няма начин.Дайте си пауза,съсредоточете се над материала какво този човек прави за родината си,пък после се отдайте на сладострастие.
Новини по държави: