28 Юли, 2018 19:50 2 223 22

ГЕРБ: БСП води активен задгробен живот

  • герб-
  • антон тодоров-
  • бсп

Атаки срещу социалистите от Антон Тодоров

ГЕРБ обяви събора на БСП на Бузлуджа за "тържество на бесовете". В централата на партията Антон Тодоров, Александър Иванов и Тома Биков разкритикуваха представения документ "Визия за България" от социалистите и изказванията, прозвучали на днешния събор на столетницата, съобщи News.bg.

Антон Тодоров заяви, че това, което БСП предлага, е див популизъм, който вече не би могъл да хване дикиш никъде. "Това, което БСП представя във "Визия за България", представлява нескопосан опит на социалистическия доктор Франкенщайн да създаде чудовище, което отново да яхне публичните финанси и което отново да съсипе живота на няколко поколения българи", подчерта Тодоров.

"Безсрамие е партията, нанесла изключителни поражения през цялото своето съществуване, да претендира и дори да помисля за властта", разкритикува Тодоров.

Той продължи с укора, че седянките на БСП струват скъпо.

"БСП води активен задгробен живот. Нейната претенция да се добере до властта трябва да бъде смятана за заплаха номер едно за българите", коментира Тодоров.

"За пръв път в цялата ни най-нова история страната ни има експорт от 52 млрд. лв. Няма да чуете това от нито един от БСП, няма да чуете това в нито един от фейк сайтовете", посочи Тодоров.

Износът е основно машини и оборудване, което по думите му било доказателство, че индустрията се развивала с темпове и мащаби, каквито не е имало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    43 20 Отговор
    Антон Тодоров е рядко срещана грутеска.няма срам тези го изгониха от ГЕРБ най позорно и той продължава да им слугува!
  • 2 факт

    42 16 Отговор
    Щом са го пуснали този да лае,значи за ГЕРБ нещата са на зле....
  • 3 Будалата

    39 15 Отговор
    Фурнаджийска лопата си Антоне.Първо плюеше Тиквата, а после му лижеш задните части. Отврат си.
  • 4 onq s konq

    29 14 Отговор
    Анто мн ме кефи с изразите си,както и Коритаров:)А наивната Нинова нека си мисли че "Шайката" си била тръгнала ВЕЧЕ...а те просто са отишли да пикаят!
  • 5 Цинизъм

    17 19 Отговор
    БСП и рентабилна икономика ? Взаимоизключващи се понятия ! Да, обичат много властта, било в качеството им на "активни борци против капитализма", било в качеството им на "назначен авангард на дивия мафиотски капитализъм", ала за да крадат и да пилеят... Иначе устатати, като никой друг !
  • 6 Bahti

    24 2 Отговор
    Цялата Паплач сте за задгробен живот!
  • 7 тошо

    23 12 Отговор
    Бъвоч и фекална пропаганда за промиване на мозъка на народа. Или опит за зомбиране с гербаджийски средства и възможности.
  • 8 Ефтини сензации

    19 26 Отговор
    Комунистическото простолюдие трябва да бъде озаптено!!!
    Екзалтираното простолюдие, чиито речи на Бузлуджа дават по телевизията в момента трябва да бъде възможно най бързо обявено за обществено опасно и затворени доживот, че и след това. Тия са по опасни и по лоши и от Хитлер дори.
    Той поне е гледал да прави Германия велика държава, а нашето комунистическо простолюдие гледа да съсипе държавата от която произхожда.
    На това нещо трябва да се каже категорично стоп! Не може шайка комунистическо простолюдие да продължава да опитва да яхне цяла държава за собстенна облага!!!
    Дори и в Русия забраниха кпсс, а тук се дава трибуна на простолюдието съипвало България от 1944г.
    Хора опомнете се, докато комунистическото простолюдие не е затрило родината ни!!!

    Коментиран от #9

  • 9 .....

    19 10 Отговор

    До коментар #8 от "Ефтини сензации":

    Хапчетата!Веднага!
  • 10 00359

    23 5 Отговор
    Ми не е вярно! - Износът се води от износ на цветни метали, което е характерно за всяка бананова република. - Който не вярва да погледне данните на НСИ. Иначе Тодоров по подобие на ББ се отрича от себе си в недалечното минало. Книгата му ШАЙКА (издание 2013г)струваща 9 лв без доставката, продължава да се продава. Та на кое да вярваме на книгата му, в която изобличава крадливият и лъжлив Борисов или на сегашните му говорения? Този е нещо като Яни Янев, който обещаваше да го вкара в затвора, до като Борисов не го назначи на работа :-)) Жалка Картина!
  • 11 ТОЧКАТА

    19 6 Отговор
    Е гати и езика,е гати и определенията ,е гати и културата,демокрацията,ценностите,Е ГАТИ И..РАСТЕЖА!!!!И щом сме толкова добре ,защо сме толкова зле...Ма то кочината у нас стана повече от свинщината....като АВГИЕВИ ОБОРИ сме.....И естествено пак ДРУГИТЕ ВИНОВНИ!!!!!Даже и когато си говорят,уточняват,честват си нещо там...Обаче СТЕ ПРАВИ....то вече сме в ЗАДГРОБНИЯ....И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС!!!!!!
  • 12 esperanto

    16 8 Отговор
    От 1989 до наши дни да има най много 5 години управление на бсп и то не еднолично така че не са те проблема на България според мен

    Коментиран от #18

  • 13 Бесен

    13 6 Отговор
    Аз продължавам да питам - алоо журналистите! Нямате ли поне малко чувство за приличие и лична хигиена, че давате гласнот на това жалко овешко подобие! Този дори не знае вече от коя партия е! Преди 2 години изсипваше същата помия върху ГЕРБ и Борисов! Моля ви нека направим така, че отрепките да не диктуват дневния ред на общестовот - затворете му устата на това продажно мекере!
  • 14 Гост

    6 5 Отговор
    Най добре ще бъде БСП да се забрани със закон има достатъчно основателни причини за това. А тяхната производна ГЕРБ да се вкара в демократична рамка.
  • 15 1234

    8 0 Отговор
    Тоя що не си гледа неговия ПОЗОР,ами се занимава с другите партии.Не виждали,че го изхвърлят като МРЪСНО КОТЕ от всякъде,ами почнал да плюе по другите.
  • 16 Harri

    13 0 Отговор
    Точно тоя ли ще обянява кое как?
    Роден в Раднево - лудницата там си го чака обратно.
    Преди време даже го освидетелстваха кат психически проблемен.
    Не знам защо такива откачалноцо се движат свободно по улицата а не са в психиатрията?
  • 17 Гого

    9 0 Отговор
    Този май беше асролог...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Баш майстора

    2 6 Отговор
    Дупетатът от БСП Ал.Симов през изминалата седмица обиколи всички сутрешни блокове по различните телевизии, за да обяснява пламенно за "смяна на модела" и за "нова визия" за България. Питат го за примери и той започва да обещава безплатни детски градини и повишаване на заплатите до 60% от средноевропейските. И като го попитат колко ще струва това на бюджета и от къде ще се вземат тези средства, той със сърдит тон заявява, че това не е важно и не е тема за дискусия?!!???!? Боже Господи, мисля си аз, къде може да слънчаса човек толкова много в това тъй дъждовно лято? И си представих как другаря Симов се прибира вечерта вкъщи при другарката си и как с червен плам на очите(като пионерски огън на Яспребино) казва "Дарлинг, време е да сменим модела!", "Кой модел" пита другарката. "Ами колата. Време е да сменим Лада петицата с чисто нова Лада!". "Чудесно скъпи, много се радвам. А от къде ще вземем достатъчно пари?", -" Това не е важно скъпа, важното е да сменим модела!" Отговаря депутата Симов, докато потъва в леглото с чаршафи на червени рози и заспива замечтан за червена Лада Веста...
  • 20 onq s konq

    3 0 Отговор
    Па съм се нашмъркал повече отколко требе
  • 21 герб

    2 0 Отговор
    този е най големия лизач
  • 22 Inog

    0 0 Отговор
    Този екземпляр, най ме кефи, като отиде при Коритаров.
    Ама като се започнеее, леле мале-комунистите така, социалистите така - здраво оакване.
    А като се погледнат в огледалото - ами те са си същите комунисти, само с малко повече соросоидни физиономии. Е, да - и с по-дебели портфейли.
    Има една руска песничка,която обрисува най-точно, тази личност - песента се казва "Гомновоз"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове