Last news in Fakti

29 Юли, 2018 19:29 2 528 32

БСП: Няма живот с 200 лв. пенсия

  • бсп-
  • пенсия

Беше крайно необходимо и точно навреме да излезем с „Визия за България”. Тя не е готова предизборна програма или платформа, както се опитаха да я нарекат, а отворен документ.

Това каза секретарят на ПГ на „БСП за България” Филип Попов пред БНР, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той добави, че визията е отворена, защото показва общата картина и чака мнението на хората, въпреки че за отделните региони в нея има доста конкретика.

„Визия за България” е нашето послание и желание българският народ да тръгне по друг път. Очевидно е, че този път, по който вече 29 години върви България, не е правилен”, каза още Попов. Той коментира, че няма български гражданин, който да не сподели мнението на левицата, че България не се развива така, както трябва.

Филип Попов добави, че правителството, начело с Бойко Борисов и ГЕРБ, управлява вече десета година, а левицата предлага нов разговор – за промяна на системата, развитие на регионите.

„Предлагаме този разговор на всеки един българин, който желае да даде своята идея за развитието на региона си и България. Поставяме разговора за достъпа до здравеопазване, образование и алтернативата за развитие на България пред целия български народ”, обясни народният представител.

Той уточни, че този разговор е надпартиен.

„Не може да се живее с 200 лв. пенсия. Не може българите да нямат достъп до здравеопазване и образование. Не може майките на деца с увреждания да стоят на палатки, защото това правителство ги излъга за пореден път”, коментира още Филип Попов.

Той каза, че е трябвало пакетът от закони за интеграция на хората с увреждания да се приеме още през 2016.

„Пари за интеграцията на хората с увреждания, образование, здравеопазване, икономика има. Жалкото е, че голяма част от тях, 10 млрд. лв., всяка година се губят в паралелната държава, задкулисието и сивата икономика”, категоричен бе секретарят на ПГ на БСП.

Попов изтъкна, че управляващата коалиция е раздирана от вътрешни противоречия, базирани най-вече на желанието им- всеки да вземе колкото се може повече пари от държавата.

„БСП не иска да е част от тази шайка, която се стреми единствено да вземе поредния си порцион от държавната власт. Ние предлагаме алтернатива на българския народ”, заяви той.

„Управляващата шайка със своите икономически и властови лостове убиват всяка възможност на хората за нормален живот”, допълни Попов. Той припомни, че ако се обявиш против шайката, която управлява страната, ще бъдеш уволнен от работа, оплют и обруган по всевъзможни начини.

"Всеки един ден от оставането на тази шайка на власт носи тежки последици за всеки един български гражданин и развитието на България", заключи Филип Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    30 9 Отговор
    Верно ли? Ама сега ли чак се сетих те, след 30 години-е ще продължавам да ви наричам БОКЛУЦИ

    Коментиран от #28

  • 2 Да не се лъжем

    21 6 Отговор
    29 години а ? Ами явно комунизма парализира за дълго.
  • 3 ужас

    38 6 Отговор
    Тези които обраха държавата, раздадоха де що имаше печелившо на свои хора, при които нямаше хляб защото изнесоха зърното и докараха средната месечна заплата до няколко долара говорят, че не се живее с 200 лева? Но когато са на власт обясняват как няма пари за пенсии, но има пари да дадат на Доган 1 милион лева за консултация като виден хидроинженер... И има 2 милиарда лева които са дадени до сега за Белене от които за комисионни около 600 милиона. СМЯХ! Тези ако се върнат на власт ще изкопаят нов гьол, този път за 10 милиарда и пак няма да видим ни работеща централа, ни нищо. ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!
  • 4 Бесен

    13 15 Отговор
    Прав е! Дали и колко ще направят ако са на власт е отделен въпрос - но е прав и за доходите и за престъпленията на гербалъ
  • 5 ЙХХХ

    25 9 Отговор
    БСП за последните 28 години винаги са или първа или втора политическа сила. Именно те са отговорни пенсията да е такава! Лустрация!!

    Коментиран от #15

  • 6 Петър

    13 7 Отговор
    Не ги делете, една стока са БСП, НДСВ, СДС, ДПС, ГЕРБ зелените, белите и виолетовите

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пенсионер

    15 5 Отговор
    Всеки който дава идея на БСП да каже от къде ще дойдат парите.

    Коментиран от #16, #24

  • 9 Стамат

    20 5 Отговор
    Отново див червен популизъм, значи един пенсионер, който цял живот не е работил(щом взима такава пенсия)не може да живее с нея а едно младо българско семейство с 3 деца(дай-боже повече такива) може да живее с мин. раб. заплата, погнусен съм.
  • 10 волен сидеров

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    нфсб,атака,и куп псевдопатриоти джамбаски,свинаров;ци защо забрави бе Петре-те не са ли във власта сега-петре петре -явно квот ти изнася

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 радиоточка

    12 1 Отговор
    Видяхме и вас!Колелото на късмета, все тая!
  • 13 Морук

    5 0 Отговор
    Как да няма бе пробвайте се и вие политиците елате на село ,
  • 14 Петър

    3 1 Отговор
    Волене, изказваш се неподготвен както обикновено
  • 15 Димитър

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "ЙХХХ":

    Лустрацията няма да помогне. Такива в Китай ги разстрелват и след това задължават семействата им да платят куршумите и цялата "процедура", затова Китай в момента кой каквото и да говори за сащ, са първата икономическа сила на планетата!
  • 16 Киро

    5 8 Отговор

    До коментар #8 от "Пенсионер":

    Откъдето краде и тиквун,между другото другаря тиквун дали лапа рохкави....яйца сутрин
  • 17 Иванов

    7 8 Отговор
    Млък, герберасти! Редно е бсп и дпс отново да дойдат на власт, а вие с патриотите да си идете малко на село, да пасете овце и да копате картофи. След 10 години може пък да ви върнем обратно на власт, ако червените и рязаните се разпищолят нещо. Та, гответе се за промени, казвам ви го директно и ипотеки не правете.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    13 4 Отговор
    Що за наглост ... ами да не бяхте откраднали 10 милиарда пенсионен фонд за който нашите родители са работили целия си живот
  • 20 Обикновен Бг

    16 2 Отговор
    Стигнахме дъното според мен - ШЕФКАТА МИЛИОНЕРКА НА БСП И НЕЙНАТА ДРУЖИНКА ОТ МИЛИОНЕРИ В ЛИЦЕТО НА ШЕФОВЕТЕ НА БСП СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ. ЩО ЗА НАГЛЕЦ И БЕЗСРАМНИК ТРЯБВА ДА СИ ?!?!?!?!?!?
  • 21 Lady Dayana

    11 3 Отговор
    Комуниста няма срам! Няма чест! Това са генетично увредени индивиди, които откакто са създадени всяват само терор и ужас! Крайно време е учените биолози,психолози и психиатри да се произнесат по наболелия проблем!
  • 22 стоян георгиев

    12 2 Отговор
    че няма живот с 200 лева пенсия е истина,но що вземат нашите бащи и баби по толкова другари?кво стана с натрупаните техни осигуровки през времето на дългото ваше управление?и ако доидете на власт колко ще направите пенсиите?

    Коментиран от #23

  • 23 Точна забележка

    10 2 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    Като дойдат другарите и пенсийте сигурно ще станат барековите 1000 лв. Или пък никой няма да се пенсионира щото няма да взима и лев пенсия. Те ще фалират не само КТБ, а всичко.
  • 24 Ачо

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Пенсионер":

    Колко милиарди изнесени и откраднати от БСП-БКП.Ако ги ,,върнат,, се решава въпроса.Но тъй като това няма да стане,ще си стоите с ниски пенсии.
  • 25 червени капиталисти

    7 1 Отговор
    Ами пенсиите на бъдещите пенсионери нали ще бъдат пак малки. Комунистите окрадоха народа, станаха капиталисти и сега дават едни мизерни заплати на своите работници.
  • 26 Цолю Цолев

    3 1 Отговор
    Чакат сега като озверели пумияри, държани на тъмно, без храна да захапят кокала и да опоскат всичко , те това само си могат и знаят!
  • 27 Пешо

    1 0 Отговор
    Има за Руската провинция това са добри пари ,така че несе жалвайте.
  • 28 бавен си

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Петре, много си бавен честно, страната за последно беше добре, когато управляваха БСП 2007... от тогава вече 10 г. на БОКО ще се оплакваш ;)

    Коментиран от #31

  • 29 Р Овч

    2 1 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 защо ли

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "бавен си":

    Някой не особено умни си мислят, че до 2007 г. в България било добре, щото бсп и дпс били на власт. Ми те ако бяха заслужили това да е именно заради тяхното управление, що не ги остави народа на власт? Ако те бяха останали на власт щеше да стане още по-зле с нас, щото тогава се разби световна финансова криза и те щяха да ни уредят с някоя инфлация или друго подобно, но не и със стабилизирано държавно управление. Само вятърничави хора могат да си вярват, че бсп ще донесе някаква промяна в България, водеща до развитие и просперите.
  • 32 Възмутен

    1 0 Отговор
    Яко са се развихрили ГРОБ-арските тролове в коментарите. Само че умните хора не им се връзват. Лошото е, че голяма част от тях ги е страх и нито смеят да се обадят, нито да гласуват за други, за да не ги изхвърлят от работа. Вярното е, че за 29 г. нито стигнахме до пазарна икономика, нито до демокрация. Едно време при тоталитаризма поне решенията се вземаха проформа колективно от Политбюро, а сега при уж демократичния тоталитаризъм имаме пълна диктатура на един самозабравил се некадърен нарцис.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове