Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Юли, 2018 16:40 2 898 14

Украински военни крадат боеприпаси и точат бензин

  • украйна-
  • военни-
  • гориво

Разкрития за скандални злоупотреби в украинската армия

Командването на украинската армия изписва боеприпаси, а после ги предава на националистите от „Десен сектор“. Това заяви началникът на пресслужбата на военните сили на самообявилата се Донецка народна република Даниил Безсонов, цитиран от донецката агенция „Новини“.

Според него командирите на украинските бригади докладват за изпълнението на между 20 и 25 обстрела срещу опълченците на денонощие. В същото време обаче в Донбас засичат по не повече от 5 или 7 обстрела.

Според данни на разузнаването на Донбас, украинските военни ежедневно успяват да съхранят по няколко тона гориво, което впоследствие продават на местните жители. В същото време се изнасят боеприпаси, които биват продавани на екстремистите от „Десен сектор“.

Твърди се, че от Киев вече са изпратили проверяващи офицери на място. Вече са били установени големи разминавания между докладваните количество боеприпаси и тези, които всъщност са в наличност. Води се разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    32 2 Отговор
    Тия да нямат български инструктори ?

    Коментиран от #2

  • 2 goni

    26 0 Отговор

    До коментар #1 от "Порно":

    По-добри са в това отношение от нас!:) Не се съмнявай!:)
  • 3 Кирил

    18 2 Отговор
    Тия имат взвод български старшини
  • 4 Дончо

    19 1 Отговор
    Ще ви пуснем неутронна бомба
    ???? Ко
    Всичко материално остава а всичко живо изчезва.
    Аха!
    А ние ще ви пуснем рота старшина.
    ???
    Всичко живо остава а всичко материално изчезва
  • 5 Хи их хи

    19 0 Отговор
    Хахахаха, къде са гордите форумни хохоли? Или с думите-слава Украине, се притърчат с туби в ръце из Донецк?
  • 6 Townboy

    13 0 Отговор
    Украинските военни са страшна мафия котролират производствоти търговията с цигари а предполагам и всичко останало. Украйна е една територия на хаос и беззаконие като в утопичен филм.
  • 7 Eeе

    14 0 Отговор
    Да живее демокрацията 😂
  • 8 Кирил

    7 0 Отговор
    Корупцията затрива Украйна , драги сънародници вземете поука докато не е станало късно. Да спрем корупцията сега . Много малко ни трябва да изплуваме.

    Коментиран от #13

  • 9 Слава на Украйна

    2 16 Отговор
    Побеснели са руските сателитни изпражнения в Донецк и Задунайка. Чудят се каква кал да хрърлят над свободна и горда Украйна. Всуе се морите едноклетъчни. Украйна заби най-страшния пирон точно между очичките на жалкото кремълско джудже. Бъдещето пред нея е сияйно светло. Целият демократичен свят я подкрепя и аплодира. Когато кочината край москва река рухне, ще се погрижим и за жалките ѝ кирливи и гладни поданици.

    Коментиран от #10, #11, #14

  • 10 любопитен

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Слава на Украйна":

    Ти напълни тубите или още не си тръгнал?
  • 11 Пилат Софийски

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Слава на Украйна":

    Приятелю, тсоят патриотизъм е впечатляващ,, ти ск украинският Ромел. Кои демократични страни ви подкрепят и как? Да не искаш да кажеш, че продавате крадените бензин и снаряди на демократичния свят? Някак си не си представям фрау Меркел да носи снаряди под мишници и по туба бензин в ръце и да говори по телефона: - Оооо, гуут май Фремд, херр Порошенко, гууут! Вир либе дих, гууд Диезел, гуут снаряд. Ще те лайкна в Туитър майн Фройнд, гуут! Това ли имаш впредвид? Иначе, демократичния свят подкрепя много недемократични неща. Като фиксираме и Украйна, демократичния свят подкрепяше и Прав сектор да върши престъпления и кого ли не?
  • 12 Кукуу

    5 1 Отговор
    Иде ми да зачея: Научи ме татеееее горово да крадаааа, научи ме татееее, снаряди да спестяаааа! Научи ме татееее, как да ги пфодаааам?, че сванса татеееее, не сткга за салаааааам!
  • 13 Българин.

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кирил":

    Вярно,там корупцията е страшна!
  • 14 Усраинецо,

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Слава на Украйна":

    вие сте срам за човечеството! Фашизирани отрепки!
Новини по държави: