30 Юли, 2018 11:29 2 264 0

Хърн: Джошуа иска да се бие с Усик

  • усик-
  • джошуа-
  • белю-
  • бокс-
  • световна титла-
  • хърн

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви, че кралят на тежката категория в бокса желае да излезе на ринга срещу неоспоримия шампион в полутежката дивизия Олександър Усик.

“Всички искат двубой с Джошуа, защото той е най-голямата звезда. Планът на Усик е да се бие с Джошуа и ние имаме такъв план, само че първо той трябва да мине през Тони Белю. Приоритетът в момента е Усик да излезе срещу Белю, като украинецът има потенциал да направи някои големи мачове в тежката категория.

Екипът на Усик също искат двубой с Белю, може да се случи през април. Джошуа иска да се изправи срещу Белю, защото обича да се сблъсква с боксьори, които уважава, а той смята Усик за брилянтен. Все пак, Усик ще има проблеми с големите момчета, каквито има всеки от полутежка категория в по-горната.

Невероятно е, че Усик отправи предизвикателство веднага към Белю, а самият той ми се обади и заяви, че иска такъв мач и че ще го нокаутира. Белю е блазнен от факта, че може да стане обединен шампион в полутежка категория и един от най-великите британци в спорта”, обясни Хърн, цитиран от BoxingScene.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА